2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Programda 13+1 yazıyor da o yüzden ama doğru saat 12 yi geçince olabilir mantıklı
Ama benim sat senden bir gün önce olduğum için 13+1 çıkması normal programda ama kk tahmini doğum tarihine göre yazıyor sanırım takvimde

Amin teşekkür ederim :)
Artık hiç eksilmeden zamanı gelince bir bir anlatırız inşallah doğum hikayelerimizi Haziran anneleri olarak

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti

Aynen öyle oldu, şimdi içeride uslu uslu yatıyor umarım doğduğunda da uslu bir bebek olur

Myhsa canım seni merak ettim , lekelenmen oldu mu bir daha ?
Canım sabah biraz daha geldi,doktora yazdım gel bakalım dedi. Ben de okuldaydim çıktım. Doktor kontrolünde iyi çıktı Allah'tan :) yine de önlem amaçlı pruluton iğne vuruldum. Plasenta aşağı gelmiş biraz dedi... Öyle işte korkuttu minik

Aman canım oluyor , olacak arada böyle şeyler ... şükür iyiymiş

Kizlar slm hepinize hayirli aksamlar
Benim uykudan uyaninca ayak bileklerimde we topuklarimda agri oluyor gun icerisindede dewam ediyor aranizda ayni sey olan warmi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…