2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
1-13 birinci trimester olmuyor mu yani ilk 3 ay

Yok canım sen önümüz deki hafta 3. Ayı bitiriyorsun yazmissinya.
13 ten gün aldığında zaten bitmiş oluyor ilk 3 ay.
Yani ben 14 ten gün aldım. Bir hafta once bitti su an ikinci trimesterdayım.
Onu anlatmaya çalıştım kuzum

ay bu haftalar kafamı karıştırıyor peki o zaman sen şimdi 13+1 sin ya şu aşağıda senin 13.hafta içindesiniz diyor orası 14 olması gerekmiyor mu

Kizlar deodorant veya roll-on kullaniyor musunuz ya ben roll on kullaniyorum cok sk degil ama yine de tedirgin oluyorum su ana kadar 3-4 kez kullandim var mi kullanan ogluma hamileyken hic bisey kullanmamistim bu sefer sanki daha dikkatsizim gerci ona ragmen oglum kalp hastasi olarak dogdu ama

ay bu haftalar kafamı karıştırıyor peki o zaman sen şimdi 13+1 sin ya şu aşağıda senin 13.hafta içindesiniz diyor orası 14 olması gerekmiyor mu

Tam olarak 13+6 dan sonra 14 olabilirsin. Yani tam tamına 14 doldurmuş olucam. 15ten gün almış olucam su an tam 13 um devreler yandı

Tam olarak 13+6 dan sonra 14 olabilirsin. Yani tam tamına 14 doldurmuş olucam. 15ten gün almış olucam su an tam 13 um devreler yandı
oooooff yaaa hemde ne yandıııben nerden yola çıkıyorum biliyormusun şimdi bende 11+5 im ama 12 haftadasın diyor ee sende 13+1 olunca diyorum ee buda 14.hafta içinde aman neyse ne ya veletlerimiz iyi olsunlarda

oooooff yaaa hemde ne yandıııben nerden yola çıkıyorum biliyormusun şimdi bende 11+5 im ama 12 haftadasın diyor ee sende 13+1 olunca diyorum ee buda 14.hafta içinde aman neyse ne ya veletlerimiz iyi olsunlarda
Canım internete gebe hesaplaması yazınca orda sağlık ve yasam diye bir site çıkıyor ben ordan bakıyorum. Sana özel takvim yapıyor. Ya da uygulama yükleyebilirsin tam günü günü ne öğrenebilirsin. Ben burdaki yazılara pek bakmıyorum karmakarışık..
Tabi ki önemli olan iyi olmaları.. :)

ben kullanıyorum hem de her sabah :)

bende de proğram var dr banu çiftçinin onda da (11+5) 12.hafta diyor

Su ve karbonat kullanıyorum ben roll-on yerine, gerçi hamilelikte kullanılabilen roll-on var diye hatırlıyorum ama bu ara ev iş arasına çıkabiliyorum sadece diye araştırmadım.

Tamam canim sagolasin.o dedigin kan testlerini aile hekimi mi isticek biyokimya filan???
Ahh lolita ah
yazdım ya canımcığım, testleri senin kadın doğum doktorun istiyor diye.. Sadece özele gidiyorsan ücretsiz olsun diye, testleri aile hekiminden rica ediyorsun.. En azından bana öyle oldu.. Aile hekimi özel test yapmadı.. Doktorum istiyor dedim, yaptı sağolsun.. Ama özelde de yaptırabilirim diyebilirsin..
Önceki mesajda dediğim gibi Devlet Hastanesi de kendi testini kendi yapıyor..

Valla bana da dolu dediler.. İki araçla gidip 5-10 dk yürüyorum aile hekimliğine gidebilmek için.. Dolu olduğunda merkez tarafından en yakın boş helimliğe yönlendirme yapılıyor.

Her gün kullanıyorum.. Kremde, temizleyici de.. Sıkıntı olmaz inşallah hem doktorlar derdi sanki yaa

son sayfalarda bi haftalar karışmış :))

Blackbluee1 canım bizim tahmini doğum aynı ... 13+1 değiliz bugün tam 13 üz :)) bu gece yarısından sonra 13+1 olacağız alttaki gebelik takvimimiz de bu geceden itibaren 14.hafta içindesiniz yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…