- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.221
aynen canım ama işte insan oğlu yok kalp atışı yok cinsiyeti yok bilmem nesi
Benim de 13+1 .. bakalım hayırlısı11+5 günlüğüm 12.haftadayım yani
14 haftana girmişsin sen 3.ayı bitiriyorsun yani anladığım kadarı ile önümüzde ki haftaBenim de 13+1 .. bakalım hayırlısı
Aslında ilk üç ay yani 12. Hafta bitti.14 haftana girmişsin sen 3.ayı bitiriyorsun yani anladığım kadarı ile önümüzde ki hafta
1-13 birinci trimester olmuyor mu yani ilk 3 ayAslında ilk üç ay yani 12. Hafta bitti.
Biteli 1 hafta oldu hatta. Neden haftaya dedinki canım :)
1-13 birinci trimester olmuyor mu yani ilk 3 ay
ay bu haftalar kafamı karıştırıyor peki o zaman sen şimdi 13+1 sin ya şu aşağıda senin 13.hafta içindesiniz diyor orası 14 olması gerekmiyor muYok canım sen önümüz deki hafta 3. Ayı bitiriyorsun yazmissinya.
13 ten gün aldığında zaten bitmiş oluyor ilk 3 ay.
Yani ben 14 ten gün aldım. Bir hafta once bitti su an ikinci trimesterdayım.
Onu anlatmaya çalıştım kuzum
ay bu haftalar kafamı karıştırıyor peki o zaman sen şimdi 13+1 sin ya şu aşağıda senin 13.hafta içindesiniz diyor orası 14 olması gerekmiyor mu
oooooff yaaa hemde ne yandıııTam olarak 13+6 dan sonra 14 olabilirsin. Yani tam tamına 14 doldurmuş olucam. 15ten gün almış olucam su an tam 13 umdevreler yandı
Canım internete gebe hesaplaması yazınca orda sağlık ve yasam diye bir site çıkıyor ben ordan bakıyorum. Sana özel takvim yapıyor. Ya da uygulama yükleyebilirsin tam günü günü ne öğrenebilirsin. Ben burdaki yazılara pek bakmıyorum karmakarışık..oooooff yaaa hemde ne yandıııben nerden yola çıkıyorum biliyormusun şimdi bende 11+5 im ama 12 haftadasın diyor ee sende 13+1 olunca diyorum ee buda 14.hafta içinde aman neyse ne ya veletlerimiz iyi olsunlarda
ben kullanıyorum hem de her sabah :)Kizlar deodorant veya roll-on kullaniyor musunuz ya ben roll on kullaniyorum cok sk degil ama yine de tedirgin oluyorum su ana kadar 3-4 kez kullandim var mi kullanan ogluma hamileyken hic bisey kullanmamistim bu sefer sanki daha dikkatsizim gerci ona ragmen oglum kalp hastasi olarak dogdu ama
bende de proğram var dr banu çiftçinin onda da (11+5) 12.hafta diyorCanım internete gebe hesaplaması yazınca orda sağlık ve yasam diye bir site çıkıyor ben ordan bakıyorum. Sana özel takvim yapıyor. Ya da uygulama yükleyebilirsin tam günü günü ne öğrenebilirsin. Ben burdaki yazılara pek bakmıyorum karmakarışık..
Tabi ki önemli olan iyi olmaları.. :)
11+5 günlüğüm 12.haftadayım yani
Ahh lolita ahTamam canim sagolasin.o dedigin kan testlerini aile hekimi mi isticek biyokimya filan???
Valla bana da dolu dediler.. İki araçla gidip 5-10 dk yürüyorum aile hekimliğine gidebilmek için.. Dolu olduğunda merkez tarafından en yakın boş helimliğe yönlendirme yapılıyor.Dolu almıyoruz diye bir şey olabilir mi ya çok saçma değil mi. Ben taşındığımda kaymakamlık binası içinde aile planlama bölümü vardı oraya gittim taşındım aile hekimliğimi taşımak istiyorum diye o da beni evime en yakın aile hekimliğine taşıdı. Bir de bu yolu deneyin isterseniz.
Her gün kullanıyorum.. Kremde, temizleyici de.. Sıkıntı olmaz inşallahKizlar deodorant veya roll-on kullaniyor musunuz ya ben roll on kullaniyorum cok sk degil ama yine de tedirgin oluyorum su ana kadar 3-4 kez kullandim var mi kullanan ogluma hamileyken hic bisey kullanmamistim bu sefer sanki daha dikkatsizim gerci ona ragmen oglum kalp hastasi olarak dogdu ama
Bende kullanıyorum onu girişteki bebek çok tatlı maşallahbende de proğram var dr banu çiftçinin onda da (11+5) 12.hafta diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?