2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bıraz dısarı çık yuruyus yap canım. surekli evde ınsan kendini dinliyor

bende sallanan koltuk ıstıyorummmm

@Kizilcik123 hamileyken alırlar. Eşim de bize yakın ASMye gittiğinde doluyuz demişler. Ancak hamileyken alırız demişler. Gerçi başka yere taşındık gerek kalmadı.
Arkadaşlar ben de ASMyi değiştireceğim. Hemşirelere hamile kaydı yaptırmam gerekiyor dedim. Tamam deuip odaya aldılar. Sonra başkası geldi. Kayıt yaptıracak mısın dedi. Sanki gerek yokmuş gibi. Yaptırmam gerekiyorsa yaptıracağımı söyledim. Kan verirken damarımı dürtüp duruyorlar kolum morarıyor. Geçen sefer fındık gibi şişmişti. Mümkünse başka yere kaydımı aldıracağım. Tetanoz aşısı 20. haftaymış bu arada.

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti

Canim bana da decavit,damla ve balik yagi verdi.zaten tahlillere bakmislardi ya ordan biliyor kansizligim oldugunu ama smdilik bulantim oldugu icin baslamicam.ben surup iciyordum gebelikten once maltofer yine aynisina devam edicem

Sen kayit yaptirmadiysan kimse ceza almaz senden sorumlu kimse yok sonucta.kendi hastasi olur da haber etmezsen o zaman ceza alirlar

ne kadar saçma canım ya bizim asm dekiler nerdeyse her ay arıyorlardı hamilelik yada belirtiniz varmı diye. geçikirsen hemen gel kanından bakarız diyolardı. nasıl gidiyo şikayetiniz varmı diye arıyolar hala. kendi doktorumdan daha ilgililer :)

Kızlaaar nasılsınız ?

Ay benim mide bulantılarım hala gecmedi
6. Haftadan beri öldürüyor beni akşam eşime ruhumu teslim ediyorum dedim resmen ölüyorum sandım. tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor ay ne zaman biticek

Birde mide yanmam müthiş

Benim de gözlerim kararıyor birden bire basim zonkluyor sanki kendimi zor oturtuyorum yoksa vallahi düşüp kalıcam

ekranda eski bi ekrandı zaten bir kilomda var dr biraz zayıf olsaydın cinsiyeti görürdük dedi :)

Anladım canım olsunn. Geç olsun güç olmasın diyorum ben hep sağ salim gelsinler de ne zaman öğrenirsek artık. Bende henüz öğrenemedim

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti
anam benimki kafa üstü amuda kalkmış bi hareketli bi hareketli ama işte benim kilodan dolayı cinsiyeti diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…