2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar lıstede gordugumuz kadar erkek bebekler cok gıbı gorunuyor cınsıyetı bellı olan arkadaslar ne zaman bellı oldu hangı haftalarda ve lıstede olmayanlar varsa yazdırsa kendılerını

İlk kız bebiş haberini aldık sanırım, tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar lıstede gordugumuz kadar erkek bebekler cok gıbı gorunuyor cınsıyetı bellı olan arkadaslar ne zaman bellı oldu hangı haftalarda ve lıstede olmayanlar varsa yazdırsa kendılerını
Aslında kesin değil çoğu. Doktorlar sadece tahminde bulundu onlar için. Ikili tarama testinde öğrendiler çoğuda

Yani ne bir bebeğin kese ölçüsünü söyledi ne bişey dedi.iyi biri fakat bir sn sürmüyor bakması.ne bebeğimi gördüm ne bir bilgi verdi.en iyisi gideyimd adam akıllı muyaene olayım ne yapayım başka çare bırakmıyorlar hem devlette hem özelden yaptıracağım takip.ve testleri bugün hemen araştırma yapıp özel hastaneye belirledikleri doğum ucretinid öğrendim muayeneleri de.

Bizi de bilgilendirr canım bende hem devlet hem özele gidiyorum. Gidiyorum kendi içerden sekreterine bişey söylüyor. Bebeğin boyunu falan hiç söylemedi. Cinsiyeti de gördüm ama 16. Haftada söylerim dedi. Kürekle ağzına vurasım geldi. Kendi kendine bişey söyleyip tamm bitti diyo.. 2 hafta sonra özelde kontrolün var onu bekliyorumm bende

Son düzenleme:
Ben listede yokum 18-20. Haftamda bakılacak cinsiyete, çoğu arkadaşlar öğrendi ama kesin bir tahmin için erken diye düşünüyorum. O tablo ilerde değişebilir Rabbim sağlıkla , herkesin gönlüne göre versin

Hadi maaşallah canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah.

tebrik ederim,ben de haftaya gideceğim 14 +2 olacağım inş. cinsiyeti öğrenebiliriz. ben de sezeryan olacapımdan mayıs annesi olacağım büyük ihtimal..

2 gündür ekrana bakarken özellikle sorun yaşıyordum bu bilgi iyi geldi sağıolasın. 1 yıl önce dra gittiğimde astigmat demişti ona bağlamıştım ben de, gözlük kullanmaya başladım hatta 2 gündür :)

Kızlar hayırlı kandiller ben bugün bebişimi gördüm ara ara tamamlıyor sat tarihini ara ara bir kaç gün farklı görünüyor. Bu sefer tamamlamış çok şükür çok mutluyum kımraştı felan insanın içinde bir varlık olması ne güzel Rabbim acılarını göstermesin. Dr.dan çıkınca halama uğradık bilmeden ceşme suyu içmişim bişey olur mu tek seferden

Slm guzel anneler kandiliniz mubarek olsun bebislerimiz hep saglikli olsun insallah biz girdik ultrasyona bebgim iyi cok sukur boyun burun olcumu normal ama cok keyfine duskun zorla kimildattik donderdik cinsiyet yok malesef yurt disindayim 20 haftadan once soylemiyorlar bazi doktorlar tahmin ediyor benim doktor gicik cikti soylemedi yasal aldirma suresi dolana kadar soylemiyecekler cinsiyet radewum ocak 24 yani 2 ay war daha ogrenmeme neyse yawrum saglikli olsun onemli olan cok sukurwarmi cinsiyet tahmini olan

Eklentiler

• 389FA15E-7D30-4EAC-AA32-022211E2D7A4.webp
    14 KB · Görüntüleme: 95

Ben hep çeşme suyu içiyom zararlı mıymış ki

Canım gözün aydın çok şükür sevindim. Bende öğrenemedim ama olsun Önemli olan sağlıklı olmaları.. belki de burda ki doktorlar da o yüzden söylemiyodur..

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. benim anladığım kadarıyla nub teorisine göre kız bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…