- 22 Kasım 2017
- 259
- 529
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.561
ay ben kafayı yiyorum dünden beri önce sol gözüm bulanıklaştı önünde bişeyler uçuşmaya başladı kör oluyorum sandım sonrada başıma ağrı girdi dünden beri geçmedi üstüne midem bulanmaya başladı düşün düşün kafayı yicem, bi arkadaş pıhtılaşma olabilir deyince de iyice gitti kafam diken üstündeyim sankiKizlar kafayi yicem yaklasik 4 gundur gecemeyen bi bas agrisi beerabrinde istifra migren gibi gozlerim gormuyo bulaniklasiyo gozumun onunde yildizlar uçuşuyor ondan sonra inanilmaz bi bas agrisi basliyo duvarlara vuruyom resmen.gecen acile gittim serum vuruldum o anlik rahatladim ama hala devam ediyo. Suan yine bulanik goruyorum bas agrisi geliyo
Tam da 10 haftalığım rahatladım valla biraz-gebelik sırasında fazla vücut fazla sıvı tuttuğu yani ödem yaptığı için göz korneası kalınlaşır.
-bu değişim gebeliğin 10. Haftasından itibaren gözle görülür hale gelir ve bazı durumlarda doğumdan sonra 6. Haftaya kadar devam eder.
-aynı zamanda gözlerin içindeki sıvı basıncı %10 oranında azalır.
-bu her iki durumdan dolayı görüşünüz doğuma kadar bulanık olabilir.
Arkadaşlar bu bilgiler bugün takip ettiğim uygulamada yazıyordu. Belki size de yardımcı olur. Hormonel bir durum sanırım tabi yine de doktora gözükmekte fayda var.
Bir de hayırlı kandiller hamişlerin duası kabul olurmuş, bol bol dua edin :-D
Canim benim pazar pazartesi gununden var hic gecmiyo gece gunduz ya istifra etmekten bogazim kanadi kan geldi artik. Once gozlerim bulaniklasiyo sonra muthis bi agri saplaniyo sonra istifra.. tansiyonum 9 a 6 cikti sabah. Dun de 10 a 6ydi dusuk galiba. Kadin dogum doktorumu aradim gidicem simdi icim rahat etmediay ben kafayı yiyorum dünden beri önce sol gözüm bulanıklaştı önünde bişeyler uçuşmaya başladı kör oluyorum sandım sonrada başıma ağrı girdi dünden beri geçmedi üstüne midem bulanmaya başladı düşün düşün kafayı yicem, bi arkadaş pıhtılaşma olabilir deyince de iyice gitti kafam diken üstündeyim sanki
Değil mi canım olsa ilk bebeğim de olurdu onda da gayet sağlıklı bir hamilelik geçirmiştim içim rahatladı iyi ki varsınızKızlar telaş etmeyin zamanla da alakalı belirtiler artık en aza inecek ki hiç yaşamayan da çok
sizde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum kafanıza takıp iyice başınızı ağrıttınız.sizde kan pıhtılaşması olsa ilk çocuğunuzda da yaşardınız bunun genlerle alakalı olduğunu duydum ben o yüzden bence içinizi ferah tutun
Git canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ben de dün tansiyonun fırladı sandım 11/7 çktı yüksek değildi aslında sanırım gebeliğe bağlı bir durum, bende yarın dahiliye doktoruma sorucam bakalım.. kadın doğuma geçen hafta gitmiştim bi daha gitmek istemiyorum ama aklımda bebeğimdeCanim benim pazar pazartesi gununden var hic gecmiyo gece gunduz ya istifra etmekten bogazim kanadi kan geldi artik. Once gozlerim bulaniklasiyo sonra muthis bi agri saplaniyo sonra istifra.. tansiyonum 9 a 6 cikti sabah. Dun de 10 a 6ydi dusuk galiba. Kadin dogum doktorumu aradim gidicem simdi icim rahat etmedi
Gecn hafta ben de gitmistim ama yine de gitmek istedim ya bi kendi doktorumu gorim bebegimi filan rahatlatim insaALLAH bi cozum buluruz. Sana da cok gecmis olsun canm benmGit canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ben de dün tansiyonun fırladı sandım 11/7 çktı yüksek değildi aslında sanırım gebeliğe bağlı bir durum, bende yarın dahiliye doktoruma sorucam bakalım.. kadın doğuma geçen hafta gitmiştim bi daha gitmek istemiyorum ama aklımda bebeğimde
ben daha önce doğum yaptığım hastanenin bir eğitimine katılmıştım onlar doğuma yakın çağırmışlardı, annelik eğitimiydi. senin bahsettiğini de öyle zannettm hamilelikle ilgiliyse tabi baştan gitmek daha mantıklı ama hamilelikle ilgili ne anlatabilirlerki bilemedim
AMİN KUZUM CÜMLEMİZİN YAVRULARINI BAĞIŞLASINMaşallah rabbim sana bağışlasın bacım benim
Hadi güzel haberler gel insalalhİyi geceler kizlar yarin ikili tarama war hemde 6+5 ten beri ilk defa gorecem minigimi cok heyecanliyim insallah yarin hersey guzel gecer we sagliklidir melegim bu gece uzun gececek belli
İkili test sonucun tam çıkmamış galiba canım çıkanların çoğu normal kan tahlilleri2li test sonucum çıkmış ama anlayamıyorum yazanları. Yardım edebilecek olan varmı ? Fotoğraf olarak yüklüyorum sonuçları
Bayanlar mrb ben 10 haftalık gebeyim
Su an devlet Hastanesi'ne gidiyorum.
İkili tarama testinin hem devlette hem özelden yaptirsam olurmu.ozelede gitmeyi düşünüyorum artık ordan devam edeceğim
Sizce kafamı karışır mantıklı olurmu
Yaş 35 yeni girdim.dvlette hiç bir açıklama yapmıyorlar hiç bişey demedim iki sn bakıp çıkmam bir oluyor
Kızlar herkese hayırlı kandiller. Ben çok uzun zamandır giremiyorum buraya ama bugün cinsiyeti öğrenince girmek istedim2 hazirandı beklenen doğum zamanı ama 1 hafta önceden gidiyor bebeğim o yüzden mayıs annesi olma ihtimalim de var Biz bugün bir kızımız olacağını öğrendik sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?