2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B
Eşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları var

Bizim gibi acemilerlede paylaş biz de bir kaç haftaya öğreniriz diye düşünüyorum..

Bende senin hep bir kızın olacak gibi canlaniyor gözümde..
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya.. Kendi bebisimin cinsiyetini merak ediyorum tamm da sizinkinide aşırı merak ediyorum
ben hep sol kasıgımda hıssettım bastan berı oğlumda ordaydı aynı sekılde kızımı hatırlamıyorum yasım küçüktü ama cok ekşi yerdım bunda ve oğlumda cok tatlı aserıyorum sutlu tatlılar delı gıbı canım cekıyor buda bır tez

Ben şu ana kadar hiç ekşi bir şey yemedim.. annem hep yeşil elma alıyor kendi cok yemiş hamileyken. Ama canım istemiyor hiç yani. Benim de şu an varım yoğumm tatlı da tatlı

Ben şu ana kadar hiç ekşi bir şey yemedim.. annem hep yeşil elma alıyor kendi cok yemiş hamileyken. Ama canım istemiyor hiç yani. Benim de şu an varım yoğumm tatlı da tatlı
ozaman erkek ben buna bı ınanıyorum ıns sağlıklı olsunlarda canım erkek cocugu anneye yakın oluyor

Kızlar benim tansiyon hep dusuk. Hastanede yatarken bile ölçüldüğünde 9-5 8-5 çıkıyordu. her ayağa kalkisimda gözlerim kararıyor sonra düzeliyor ama ayakta kalırsam 5 dk sonra yine başım dönmeye başlıyor ve göğsümde ağrı hissediyorum. Bu geçer mi 3 ay sonra?

Selam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum

140 ın yukarısı kız aşağısı erkek derler. ancak haftanda onemlı bu dedıgım ılk zamanlarda

Selam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum

progesteron kabızlık yapıyormuş duyduğum kadarıyla ayaklarını uzat yatabılıosan yat dınlen

Merhaba Haziran anneleri , Bende inşallah Haziran annesi olacam
Baştan sona kadar okumadan yazmam diye bütün sayfaları okudum buda bir haftadan uzun sürdü bitirdim de geldim artık aranıza .
Güzel haberlerinizle sevindim , kayıplarla üzüldüm Rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda isteyen , bekleyen herkese sağlıklı, sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ausencia benide tabloya ekleyebilirsen sevinirim
Yaş: 26 İl: Aydın Sat: 7 eylül TD: 14 Haziran , ilk çocuğum olacak inşallah Cinsiyetimiz de belli değil daha
Bir paylaşımında şişman görünce bağrıma basasım geliyor demiştin geldim Doğumdan sonrada doğum kilolarımızı vermede baskanlık edersin artık

Merhaba hanimlar bugun ikili tarama icin kan verdik.Sonuclarimz bi hafta sonra cikicak :) araligin 22 randevu alip kismetse bu sefer cinsiyeti ögrenmek icin gidicem.Folik asiti kestik.Bi tane vitamin yazdi.Gunde bi tane kullanicam.Cisiyetide sordm ama simdi kücük gözükmez dedi.Bebsim saglikli masallah 13+2 cikti 70.4 mm bastan kuyruk kismina kadarmiş:)

Hoşgeldin canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Herkesin kan sonucu 1 hafta sonra cikiyor benim ki neden ertesi gün cıktı ya. Elime alıp görmedim de. Doktoru aradım sorun yok dedi. Şimdi iskillendim

Herkesin kan sonucu 1 hafta sonra cikiyor benim ki neden ertesi gün cıktı ya. Elime alıp görmedim de. Doktoru aradım sorun yok dedi. Şimdi iskillendim

Canim bnimki devlet hastanesi oldugu icin Acaba seninki ozel mi ondandir belki:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…