2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
içimden gecen senın ıcın kız canım bılmıyorum konuştuğumuzdan berı bunu hıssettım :)
Eşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları var

Eşim ve oğlum hariç herkes kız diyor bende öyle hissediyorum bakalım sağlıkla gelsin bi kaç haftaya öğreniriz inşallah aklımda çılgın alışveriş planları var
benımde hıc sorma esım ısmını bıle koydu bastan berı çınar dıyor çocuk adını doğmadan netlestırdı bakalım sağlıklı olsunda

Aa ona bakmıştık eşimle ama baya tuzlu :)) alınabilcek türden bişey olsa ciddi ciddi almayı düşünmüştük :))
ben bunu esıme desem bu sefer delirdı der bana o rahat ben ehvamlı hayat böyle gıdıyor ukadar rahat esım ve doktorum varken ehvamlanmakta bana kalıyorr

O segirmeler bende de oluyor çok sık bir şekilde bana da dediler. Oglansa oynar diye.. bilemiyorum ama :)

Bende senin hep bir kızın olacak gibi canlaniyor gözümde..
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya.. Kendi bebisimin cinsiyetini merak ediyorum tamm da sizinkinide aşırı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…