2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar slm herkes tek bebek bekliyor ama belki kulaktan duyma vardır bir bilgisi olan:)ikizlere herhangi bir test uygulanıyor mu?benim bildiğim yanlış sonuç doğurmasın diye yapılmadığı..haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecekler

Bende senin hep bir kızın olacak gibi canlaniyor gözümde..
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya.. Kendi bebisimin cinsiyetini merak ediyorum tamm da sizinkinide aşırı merak ediyorum

B

Bizim gibi acemilerlede paylaş biz de bir kaç haftaya öğreniriz diye düşünüyorum..
Bende kendiminkini hic merak etmiyorum nedense, ikinci olacak diye herhalde ya da oglumla ugrasmaktan dusunmeye pek firsatim olmuyor ondan da olabilir

bende oglum asiri sekilde tatli yiyodum kavonoz kavonoz nutellalari goturuyodum dusundukce midem kalkiyor su anda :)) su an tuzlu ve eksi seylere bayiliyorum arada bi canim istiyor ufak bi cikolata atiyorum agzima ama o bile fazla geliyor

Selam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum
kabizliktandir canim devami gelmediyse korkma hic

ikiz bebeklere ikili test yapmiyolar canim detayli ultrasonla bakiyorlar

Canım 11.haftada başlıyor aslında bir gün erken vermiş gibisin çok önemli değil bence

Canım 11.haftada başlıyor aslında bir gün erken vermiş gibisin çok önemli değil bence
Benim kagitlarimda 10. Haftadan itibaren yazıyordu o yüzden verdim, birde haftaya hiç zamanım yok çalışıyorum yoğun, ultrasondan 1 hafta erken olsun dedi ebe bana

Canım aslında cinsiyet tahmin ediliyor doktor bir şey dedi mi ?

Benim de canım hep tatlı çekiyor ama11.haftada doktor kıza benziyor dedi kesin değil dedi.nubu da Burda kıza benzettiler.benim içimden erkek geçmişti bi arkadaş da hamileligimden önce etkili bi rüya görmüştü belki de ondan etkilendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…