- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.401
Evet özeldi ama herkes 1 hafta 1 hafta deyince. Öbür kontrole gittiğim de isteyeceğim kağıdı :) aklima takildi vallahi
Iste tabi cnm hakkin.Senin cinsiyet belli olmadi mi
3 hafta sonra. Merak devam edecek biraz daha :)Ne zaman gel dedi doktor sana Bir sonraki randevu ne zaman:)
Hayır henüz belli değil . Önümüzdeki kontrolü bekliyorum heyecanla
3 hafta sonra. Merak devam edecek biraz daha :)
Bende senin hep bir kızın olacak gibi canlaniyor gözümde..
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ya.. Kendi bebisimin cinsiyetini merak ediyorum tamm da sizinkinide aşırı merak ediyorum
Bende kendiminkini hic merak etmiyorum nedense, ikinci olacak diye herhalde ya da oglumla ugrasmaktan dusunmeye pek firsatim olmuyor ondan da olabilirB
Bizim gibi acemilerlede paylaşbiz de bir kaç haftaya öğreniriz diye düşünüyorum..
bende oglum asiri sekilde tatli yiyodum kavonoz kavonoz nutellalari goturuyodum dusundukce midem kalkiyor su anda :)) su an tuzlu ve eksi seylere bayiliyorum arada bi canim istiyor ufak bi cikolata atiyorum agzima ama o bile fazla geliyorben hep sol kasıgımda hıssettım bastan berı oğlumda ordaydı aynı sekılde kızımı hatırlamıyorum yasım küçüktü ama cok ekşi yerdım bunda ve oğlumda cok tatlı aserıyorum sutlu tatlılar delı gıbı canım cekıyor buda bır tez
kabizliktandir canim devami gelmediyse korkma hicSelam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum
ikiz bebeklere ikili test yapmiyolar canim detayli ultrasonla bakiyorlarKızlar slm herkes tek bebek bekliyor ama belki kulaktan duyma vardır bir bilgisi olan:)ikizlere herhangi bir test uygulanıyor mu?benim bildiğim yanlış sonuç doğurmasın diye yapılmadığı..haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecekler
Masallah canim bi tahmin yurutemedimMerhaba arkadaşlar :)) bugün burun kemiği ense kalınlığına bakıldı iyi çok şükür :)
Yorum yapar mısınız acaba ??Eki Görüntüle 2075391
Hmm hayirlisi olsun cnm guzel haberlerle gel❤
Çok iyi gözünüz aydınKızlar sonuçtalari sitesinden buldum normal sanırım Eki Görüntüle 2075434
Çok iyi gözünüz aydın
O da tabi 5.ayda:)hayırlısı artık...
Bende bu hamilelikte ekşi şeyler daha çok tüketiyorum cnm hiç tatlı istemiyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah:)oğlumdan sonra en az biri kız olsa fena olmaz tabi:)hayırlısı inşallah.Kız olabilir:)
Kızlar sonuçtalari sitesinden buldum normal sanırım Eki Görüntüle 2075434
Canım 11.haftada başlıyor aslında bir gün erken vermiş gibisin çok önemli değil benceAramadilarsa sorun yoktur canım, ben de kan verdim bugün ama erken mi verdim ki :/ 10+6 yım Bugün. Ebe kendi bir tarih söylememişti sadece 10. Haftadan önce verme dedi, Bir de ultrason dan önce olsun dedi, bakalım ne olacak. Umarım ultrason için bu hafta bir kağıt yollar Eve.
Benim kagitlarimda 10. Haftadan itibaren yazıyordu o yüzden verdim, birde haftaya hiç zamanım yok çalışıyorum yoğun, ultrasondan 1 hafta erken olsun dedi ebe banaCanım 11.haftada başlıyor aslında bir gün erken vermiş gibisin çok önemli değil bence
Canım aslında cinsiyet tahmin ediliyor doktor bir şey dedi mi ?Merhaba hanimlar bugun ikili tarama icin kan verdik.Sonuclarimz bi hafta sonra cikicak :) araligin 22 randevu alip kismetse bu sefer cinsiyeti ögrenmek icin gidicem.Folik asiti kestik.Bi tane vitamin yazdi.Gunde bi tane kullanicam.Cisiyetide sordm ama simdi kücük gözükmez dedi.Bebsim saglikli masallah 13+2 cikti 70.4 mm bastan kuyruk kismina kadarmiş:)
Benim de canım hep tatlı çekiyor ama11.haftada doktor kıza benziyor dedi kesin değil dedi.nubu da Burda kıza benzettiler.benim içimden erkek geçmişti bi arkadaş da hamileligimden önce etkili bi rüya görmüştü belki de ondan etkilendim :)Bende kendiminkini hic merak etmiyorum nedense, ikinci olacak diye herhalde ya da oglumla ugrasmaktan dusunmeye pek firsatim olmuyor ondan da olabilir
bende oglum asiri sekilde tatli yiyodum kavonoz kavonoz nutellalari goturuyodum dusundukce midem kalkiyor su anda :)) su an tuzlu ve eksi seylere bayiliyorum arada bi canim istiyor ufak bi cikolata atiyorum agzima ama o bile fazla geliyor
kabizliktandir canim devami gelmediyse korkma hic
ikiz bebeklere ikili test yapmiyolar canim detayli ultrasonla bakiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?