- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.441
Teşekkür ederim canimBenim doktorum deger söylemiyor araştırma yapıp aklımı karıştırmaması açısından. Sadece normal bi sıkıntı yok dedi yani söylememişti ölçüsünü tam olarak..
Ama içini ferah tut. Bi sıkıntı olmuş olsaydı direk söylerdi. Zaten kanda vermişsin. Orda da belli olur
Ben sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum Canım. Ayrica Gözün aydın erkek bebiş geliyor ..
önce takmadım ama düşündükçe insan korkuyor rabbim korktugumuza uğratmasın sağlıkla gelir insallah.Bizim 1,7 çıkmış ama 3ün altı normal değerler. korkmayın bence, endişelenirseniz 3 lü test zamanı 3lü yü yaparsınız..
Canım aslında cinsiyet tahmin ediliyor doktor bir şey dedi mi ?
Fb hcg değerin 50nin üstü çıkmış bu kıza işaret :)
Merhaba Haziran anneleri , Bende inşallah Haziran annesi olacam
Baştan sona kadar okumadan yazmam diye bütün sayfaları okudum buda bir haftadan uzun sürdübitirdim de geldim artık aranıza .
Güzel haberlerinizle sevindim , kayıplarla üzüldüm Rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda isteyen , bekleyen herkese sağlıklı, sıhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ausencia benide tabloya ekleyebilirsen sevinirim
Yaş: 26 İl: Aydın Sat: 7 eylül TD: 14 Haziran , ilk çocuğum olacak inşallah Cinsiyetimiz de belli değil daha
Bir paylaşımında şişman görünce bağrıma basasım geliyor demiştin geldimDoğumdan sonrada doğum kilolarımızı vermede baskanlık edersin artık
hiç uymadım gece ya ... kasık ağrısı oldu ... öyle böyle derken sabaha karşı beeeen
oyy bir de rüyamda bebeğimi bir emziriyorum kiiiii .... ne süt ne süt ..inek sağsan o kadar çıkmaz
Oğlumda maalesef süt büyük imtihanım olmuştu .. çok azdı ve ne yaparsam yapayım çoğalmamıştı ...sanırım bilinç altım şimdiden sütle oyun oynuyor bana ...
Amaaa çoook güzelllldi yaaaaaa
Ikili tarama sonucu mu cnm bu ? 50 üzeri kiz 50 alti erkek mi oluyo
ben de burdan duydum bazılarının tutmuş, ya tutarsa iştee :)
Evet öyleymiş bakacağız artık doğrumu :) Benim 50 nin altı.
11.haftada tahmin yapilmasi icin cok erken canim sen ne hissediyosun ben oglumda hep erkek hissediyodum esimle atisiyoduk hatta o babalar hisseder kiz olacak diyordu nitekim oglumuz oldu :)))Benim de canım hep tatlı çekiyor ama11.haftada doktor kıza benziyor dedi kesin değil dedi.nubu da Burda kıza benzettiler.benim içimden erkek geçmişti bi arkadaş da hamileligimden önce etkili bi rüya görmüştü belki de ondan etkilendim :)
canim benim ilk gebeligimde ozellikle idrara sıkıştığım zaman bebeğin olduğu yer şişip belirirdi bunda da yine sıkıştığım zaman özellikle kasığımın sol tarafı yamuk yumuk oluyorKızlar dün gece uyurken elim karnimdaydi . Bisey hissettim uyandım sağ tarafıma gelmişti bebek sağda şişlik vardı sol inikti .eşime anlatıyorum inanmıyorbu gerçek olamaz mi ya
tuzu kestiğin zaman düşer inşallah canım stres yapma streste tansiyonu tetikliyor bol bol ayaklarını yükseltip dinlenBugün sağlık ocağına gittim Ebe 12. haftada d vitamine baslıtacaz demişti. Aslında erteledim hep yorgunluk halsizlikten kalkıp gidememiştim. Çok ilgili tatlı bir ebemiz var çok şükür hatta beni telefonla arayıp tiroid hapını içiyorsum dimi ihmal etmemen lazım diyip hapın, veren doktorun bilgilerini aldı.
Tiroid için euthyrox , decavit, en son gittiğimdede doktorum gyno ferro sanol hapını verdi . Bide D vitamini var bu kadar ilacı nasıl içecem ilaç içmek zararlı ama baya bir takviye alıoruz diye düşünürken . Ebem şikayetin var mı dedi bnde mide bulantılar hafifledi ama baş ağrıları başladı normal mi dedim . Tansiyonunu ölçelim mi dedi . tamam dedim 14/9 cıktı Yüksek dedi baya korkuttu ölüme kadar götürür diye .cumaya kadar takibe aldılar . tuz diyeti verdi tuzsuz yiyip bol su içilecekmiş . Moralim cok bozuk bilgisi olan arkadaslar vardı bana yardımcı olurlar mı ? düşer mi hemen
ah ahh benim de emzirmeyle ilgili hiç iyi anılarım yok hatta oğlumu emziremedim üç ay sağarak verdim içimde kaldı umarım bu sefer doya doya o duyguyu tadarım, kimse bu konu da sıkıntı çekmesin inşallahhiç uymadım gece ya ... kasık ağrısı oldu ... öyle böyle derken sabaha karşı beeeen
oyy bir de rüyamda bebeğimi bir emziriyorum kiiiii .... ne süt ne süt ..inek sağsan o kadar çıkmaz
Oğlumda maalesef süt büyük imtihanım olmuştu .. çok azdı ve ne yaparsam yapayım çoğalmamıştı ...sanırım bilinç altım şimdiden sütle oyun oynuyor bana ...
Amaaa çoook güzelllldi yaaaaaa
maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah bence grip aşısına gerek yok grip olunca alternatif kendimizi iyi hissedebileceğimiz birçok yöntem var aşı bana gereksiz geliyor bu konudakızlar doktordan geliyoruz cinsiyet erkekmiş 2.oğluş geliyor :) beni doğum sonrası stresi sardı şimdiden evde 3erkekle napıcam bilemiyorum... dr bazı ilaçlar verdi gynoferon demir, ocean D3 d vitamini bir de ocean mummy diye vitamin ama vitamini almadım çünkü sebze meyvemi yiyiroum balık yiyorum fazla vitamin de iyi değil... ama demire he rlekilde fazlası ile ihtiyaç olacak d vitamini de zaten düşük kesin almam lazım. bu yüzden bu 2sini aldım. bir de dr grip aşısı yaptırmamı önerdi ama çok emin değilim siz ne düşünüyorsunuz grip aşısı hakkında?
ben sırf bu sebepten kan vermeyi düşünmüyorum sadece ölçüm yaptırıcam ölçümler iyiyse çokta kafaya takmamak gerek benceArkadaşlar ense burun kemiği normal çıkıp kan testinde risk çıkması durumu nasıl yorumlanır ?
Aklıma takıldı daha bugün kan verdim usg ölçümler normal çok şükür ama kanda çıkması ne anlama gelir anlamadım. Kan vermesem daha iyiymiş11.haftada tahmin yapilmasi icin cok erken canim sen ne hissediyosun ben oglumda hep erkek hissediyodum esimle atisiyoduk hatta o babalar hisseder kiz olacak diyordu nitekim oglumuz oldu :)))
canim benim ilk gebeligimde ozellikle idrara sıkıştığım zaman bebeğin olduğu yer şişip belirirdi bunda da yine sıkıştığım zaman özellikle kasığımın sol tarafı yamuk yumuk oluyor
tuzu kestiğin zaman düşer inşallah canım stres yapma streste tansiyonu tetikliyor bol bol ayaklarını yükseltip dinlen
ah ahh benim de emzirmeyle ilgili hiç iyi anılarım yok hatta oğlumu emziremedim üç ay sağarak verdim içimde kaldı umarım bu sefer doya doya o duyguyu tadarım, kimse bu konu da sıkıntı çekmesin inşallah
maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah bence grip aşısına gerek yok grip olunca alternatif kendimizi iyi hissedebileceğimiz birçok yöntem var aşı bana gereksiz geliyor bu konuda
ben sırf bu sebepten kan vermeyi düşünmüyorum sadece ölçüm yaptırıcam ölçümler iyiyse çokta kafaya takmamak gerek bence
Kan sonucun çıkmadıysa düşünme bile hiç, ölçümler iyiyse sorun çıkacağını sanmıyorum hem zaten kesin bilgi veren bi test değil yaptırdığımızAklıma takıldı daha bugün kan verdim usg ölçümler normal çok şükür ama kanda çıkması ne anlama gelir anlamadım. Kan vermesem daha iyiymiş
Içimden erkek geçiyor.başta oğlum diye sevmisligim bile var rüyalarımdan dolayı sonra kızsa küser diye söylemedim :) . Ben de idrara sıkışık olunccca bosaltinca bebeğin olduğu yer agriyo biraz11.haftada tahmin yapilmasi icin cok erken canim sen ne hissediyosun ben oglumda hep erkek hissediyodum esimle atisiyoduk hatta o babalar hisseder kiz olacak diyordu nitekim oglumuz oldu :)))
canim benim ilk gebeligimde ozellikle idrara sıkıştığım zaman bebeğin olduğu yer şişip belirirdi bunda da yine sıkıştığım zaman özellikle kasığımın sol tarafı yamuk yumuk oluyor
tuzu kestiğin zaman düşer inşallah canım stres yapma streste tansiyonu tetikliyor bol bol ayaklarını yükseltip dinlen
ah ahh benim de emzirmeyle ilgili hiç iyi anılarım yok hatta oğlumu emziremedim üç ay sağarak verdim içimde kaldı umarım bu sefer doya doya o duyguyu tadarım, kimse bu konu da sıkıntı çekmesin inşallah
maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah bence grip aşısına gerek yok grip olunca alternatif kendimizi iyi hissedebileceğimiz birçok yöntem var aşı bana gereksiz geliyor bu konuda
ben sırf bu sebepten kan vermeyi düşünmüyorum sadece ölçüm yaptırıcam ölçümler iyiyse çokta kafaya takmamak gerek bence
Bende de oluyor o özellikle sabahları kalkmaya üşendiğimden biraz geç gidiyorum ağrıyor yavrum idrar torbasının orda sıkışıyo mu nedirIçimden erkek geçiyor.başta oğlum diye sevmisligim bile var rüyalarımdan dolayı sonra kızsa küser diye söylemedim :) . Ben de idrara sıkışık olunccca bosaltinca bebeğin olduğu yer agriyo biraz
Canım kan sonuçları kötü mu geldi ? Yaş 35 üzeri olunca yanlış cikabiliyormus . Ama ense ve burun normalse sorun çıkmaz bence .yinede için rahat etmezse 3lu testi bekleAklıma takıldı daha bugün kan verdim usg ölçümler normal çok şükür ama kanda çıkması ne anlama gelir anlamadım. Kan vermesem daha iyiymiş
sen ne yaptın canım central hospital işini :)
Bilmiyorum ama yeri daralıyor sanırım aynı his bende de oluyorBende de oluyor o özellikle sabahları kalkmaya üşendiğimden biraz geç gidiyorum ağrıyor yavrum idrar torbasının orda sıkışıyo mu nedir
evet ben de kartala yakın sancaktepedeyim dediğin gibi iyi bir hastane yokİnanır mısın hiç bir şey yapamadım, kafam çok karışık. Orada istediğim dr.lar h.içi çalıştığı için vazgeçmiştim ama nereye devam edicem onu da bilmiyorum. Şimdilik pendik tarafında bir hastaneye gidiyorum ama memnunda değilim hiç, değiştirmem lazımHalaa araştırıyorum yani malesef. Kartal da oturuyorum ben,oraya yakında büyük güzel bir hastane yok hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?