2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
selamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum işlerimin yoğunluğu beni perişan etti resmen Allahtan devlet hastanesi pazartesi rapor verecek 10gün de belki rahatlarım biraz ya bu sabah 2saat durmadan burnum kanadı aranızda yaşayan var mı burun kanaması

Ayn3n kremler ise yararmi bende blmiuorum cnm.en mantiklisi park yatak almak evet.odayi kendi secer.buyuyen besik alsak oda baza gibi genis olmuyormus kisa ve darmis.sepet besikmi alicaksin sen?

Kızlar, hangi tansiyon aletini kullanıyorsunuz? Benim de başım ağrıyor, tansiyon aletim olsa iyi olacak..
ben dun omron aldim canim en iyisi oymus sanirim ben eczaneden 150 tl ye aldim ama aynisi gitti gidiyorda daha uygun fiyatli

Arkadaşlar sata göre 10+1 im bebek 6 gün ilerdeydi 11+0 olmalı şuanda. 7/24 agir geçen bulantilarim azaldı düşük tansiyonum da düzeldi biraz. Endiselenmeli miyim?
endiselenme canim zaten genelde bu haftalarda azaliyor..

ben yasamadim ama hamile bi kac arkadasim surekli yasiyordu burun kanamasini canim normal bi durum gebelikte

Aynen ya en buyuk boyutlusunu almali ozaman dimi:)

Yani sen hem park yatak hemde genc odasi gibi baza falanmi aldin cnm odasina?

Ayn3n kremler ise yararmi bende blmiuorum cnm.en mantiklisi park yatak almak evet.odayi kendi secer.buyuyen besik alsak oda baza gibi genis olmuyormus kisa ve darmis.sepet besikmi alicaksin sen?
Sepek besik degil de prego gaby ana kucagi ve tiny love ana kucagi bunlar hosuma gidiyor bu tarz birsey dusunuyorum belki ama daha cok var bakalim ilk etapta aslinda park besik almaya bile gerek yok dedi bebekleri 6aylik olan bir arkadasim. Kucuk sallanan ve daha pratik birsey almak mantikli. Bu

Son düzenleme:
ben dun omron aldim canim en iyisi oymus sanirim ben eczaneden 150 tl ye aldim ama aynisi gitti gidiyorda daha uygun fiyatli

Sağol canım, araştırayım.. İnternette bu tür aletlerin satılması yasakmış normalde.. Media markt'ten bakayım dedim, mağazadan inceleyebilirsiniz yazdı sitede..

Ama nasilsa alinacak ya canim ondan.

Sağol canım, araştırayım.. İnternette bu tür aletlerin satılması yasakmış normalde.. Media markt'ten bakayım dedim, mağazadan inceleyebilirsiniz yazdı sitede..
Yasak oldugunu bilmiyordum canim teknolojik aletleri goz gorerek almak daha iyi zaten bakip inceleyip alirsin

Bn yaşamıstm burun kanamasi ama azdı bnimkisi.Saglık ocagina sordm Gebelik belirtisi dedi endişelenmeye gerek yok dedi Insallah sninkide odur.:/

Nasil besik alicaksin peki?herkes park yatak diyor

Canim bn bu modellerde bi sey düşünüyorm ama onada odadan odaya taşıması zor oluyor diyolar bn yatak odama koyucam bazen oturma odasina gözümün önüe koyyuyun desem koyamam Bakicaz artik :) Belki daha kullanişlilarini buluruzz

Eklentiler

• images-5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 52

Bu buyuyen besik degilmi cnm?bole alucaksan bitane de hafif tasinabilir besik almalisin.bu tasinmaz zaten devamli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…