- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.761
Suan etkili bir Krem almadim bebeyagi kullaniyorum. Bir sure sonra belki alirim ya da hindistancevizi yagi zeytinyagi badem yagi dogal yaglar da kullanabilirim. Kremler gercekten cok pahali ise yarayan da var yaramayan da deger mi bilemiyorum.
Cocuk odasi almayi dusunmuyorum. Zaten o odamizda kucuk bir L koltuk var misafir gelen olunca kaliyor. Park besik almayi dusunuyorum, ve cok kucuk sallanan besikler varya onlardan heryere tasinanlardan.7-8aya kadar kullanir 1 yasindan sonra da park yataga gecerse mukemmel olur. Oda bende biraz buyuyunce dusunuyorum simdi zaten cok masraf olacak ona ayiracak ne butce ne de uygun bir oda yok.
Eczaneden alabilirsin canim
ben dun omron aldim canim en iyisi oymus sanirim ben eczaneden 150 tl ye aldim ama aynisi gitti gidiyorda daha uygun fiyatliKızlar, hangi tansiyon aletini kullanıyorsunuz? Benim de başım ağrıyor, tansiyon aletim olsa iyi olacak..
endiselenme canim zaten genelde bu haftalarda azaliyor..Arkadaşlar sata göre 10+1 im bebek 6 gün ilerdeydi 11+0 olmalı şuanda. 7/24 agir geçen bulantilarim azaldı düşük tansiyonum da düzeldi biraz. Endiselenmeli miyim?
ben yasamadim ama hamile bi kac arkadasim surekli yasiyordu burun kanamasini canim normal bi durum gebelikteselamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum işlerimin yoğunluğu beni perişan etti resmen Allahtan devlet hastanesi pazartesi rapor verecek 10gün de belki rahatlarım biraz ya bu sabah 2saat durmadan burnum kanadı aranızda yaşayan var mı burun kanaması
Ben oğlumun park yatağına bile yatmıştım alt seviyedeyken :) benimkinin markası orda olmayabilir Belki baby2go diye bir marka. Genelde sağlam oluyorlar , TR ye geldiğimde de almıştım bir tane ama markasını hatırlamıyorum ama o da sağlamdı baya, sanırım boy boy var benim aldığım genişti, kare gibi
geçmiş olsun canım Allah ikinizede sağlık versin
hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses
daha öncede yazmıştım çatlama işi bence genetik ben lierac kullanmaya başladım zaten yeterince catlagim var umarım yenileri oluşmaz.
beşik konusuna gelince tabi her cocuk farklıdır ama oğlum park yatağı bile çok kullanmadı ilk bebegimde odamıza park yatak alıp kendi odasına cocuk odası almıştım ki ıyi ki diyorum hep 2.5 yaşından sonra odasında anca yatmaya başladı beşik alsaydım boşuna almış olacaktım .
yeni gelecek olan bebisede büyük yatak ve gardirop alacağım yine odamda park yatak olacak
Cnm biz simdilik besik almayi düşünüyorz.krem falanda almadm ilk bnimkide sizlere sorucaktm bnde:))
Sepek besik degil de prego gaby ana kucagi ve tiny love ana kucagi bunlar hosuma gidiyor bu tarz birsey dusunuyorum belki ama daha cok var bakalim ilk etapta aslinda park besik almaya bile gerek yok dedi bebekleri 6aylik olan bir arkadasim. Kucuk sallanan ve daha pratik birsey almak mantikli. BuAyn3n kremler ise yararmi bende blmiuorum cnm.en mantiklisi park yatak almak evet.odayi kendi secer.buyuyen besik alsak oda baza gibi genis olmuyormus kisa ve darmis.sepet besikmi alicaksin sen?
Evet canım, içinde oynayabilirde biraz oturmaya başlayıncaAynen ya en buyuk boyutlusunu almali ozaman dimi:)
ben dun omron aldim canim en iyisi oymus sanirim ben eczaneden 150 tl ye aldim ama aynisi gitti gidiyorda daha uygun fiyatli
Sepek besik degil de prego gaby ana kucagi ve tiny love ana kucagi bunlar hosuma gidiyor bu tarz birsey dusunuyorum belki ama daha cok var bakalim ilk etapta aslinda park besik almaya bile gerek yok dedi bebekleri 6aylik olan bir arkadasim. Kucuk sallanan ve daha pratik birsey almak mantikli. Bu
Evet canım, içinde oynayabilirde biraz oturmaya başlayınca
Aynen canim ben de onun marka model kararsizim 3yasina kadar kullanabilecegi birsey istiyorumAma nasilsa alinacak ya canim ondan.
Yasak oldugunu bilmiyordum canim teknolojik aletleri goz gorerek almak daha iyi zaten bakip inceleyip alirsinSağol canım, araştırayım.. İnternette bu tür aletlerin satılması yasakmış normalde.. Media markt'ten bakayım dedim, mağazadan inceleyebilirsiniz yazdı sitede..
Ben mecit efendi aldim tatlı badem yağıMarkasi ne seninkinin cnm?
Kızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik.
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki
selamün aleyküm kızlar uzun süredir giremiyordum işlerimin yoğunluğu beni perişan etti resmen Allahtan devlet hastanesi pazartesi rapor verecek 10gün de belki rahatlarım biraz ya bu sabah 2saat durmadan burnum kanadı aranızda yaşayan var mı burun kanaması
Nasil besik alicaksin peki?herkes park yatak diyor
Aynen canim ben de onun marka model kararsizim 3yasina kadar kullanabilecegi birsey istiyorum
Canim bn bu modellerde bi sey düşünüyorm ama onada odadan odaya taşıması zor oluyor diyolar bn yatak odama koyucam bazen oturma odasina gözümün önüe koyyuyun desem koyamam Bakicaz artik :) Belki daha kullanişlilarini buluruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?