- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.801
Canım sen tecrubelisin bende park yatak düşünüyorum. Hem anne yani gibi hemde odadan odaya götürürüm.. Ama kendi odasına da beşik almalı miyim yani oda yapacağız k.v. alacaklar ama onlar genç odası alalım diyorlar kararsizim.
hamileliğim boyunca ilkkez yaşadım normal zamanlarda da olurdu bende kılcal damar inceliği var sürekli burnum kanardı ama bu kadar aşırı değil neredeyse 2 saat durmaksızın kanadı
yaa kızlar ben şu montessori yataklar varya çok beğendim onlardan almayı düşünüyorum.. hem kocaman hemde çok hoş duruyorlar.. ama kullanan kimseyi de görmedim kullanışlı mı değil mi bilemiyorum.. modeller çok hoş ama Eki Görüntüle 2076295 Eki Görüntüle 2076296
Çok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi
Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da
Saglik ocaklari her seferinde kalp atisi bakmiyor sanirim cunku zaten ekipmanlari cok ilkelmis benden once hamile olan arkadasim soyledi. Bana da tetanus asisi yaparken kalp atisi dinleyecegiz dedi. Sadece tansiyon ve kiloma bakti. Onlardaki teknoloji 20haftadan once kalp atisi duymaz ve ben batidayim o yuzden sakin ol canim. Ama tahlil istersen yapmalari gerekiyorBen Diyarbakırda yaşıyorum burdaki sağlık ocağı genel olarak hiç bir şey bakmiyolar bu bana dediği 20. Hafta gel aşı için şikayet edicem bu ne bilmiyorum sistem berbat hiç bir hamileyle ilgilenme yok kalp atimina bakılmıyor tahlil bile doğru düzgün yapmıyolar
Oda yapacaksan alabilirsin ilerde kullanacagin yatagin almis olursun ama 1yasindan once bu tip birsey kullanamayiz diye dusunuyorum. Yoksa gercekten cok hos ve cocugun ilerde rahatlikla grip cikabilecegi bir yatakDisardan bakilinca guzel ama kullanislimi bilmiyorm.Sen nasil istersen ole al:)
Canım her seferinde kalp atışına baksın demiyorum ki teyzem antalyada konuşuyoruz kızı hamile falan benden 5 ay önce hamile kaldı diyo nasıl bi yer öyle hiç bakmiyorlar flan neyseki 10 günüm var doktora gitmeyeSaglik ocaklari her seferinde kalp atisi bakmiyor sanirim cunku zaten ekipmanlari cok ilkelmis benden once hamile olan arkadasim soyledi. Bana da tetanus asisi yaparken kalp atisi dinleyecegiz dedi. Sadece tansiyon ve kiloma bakti. Onlardaki teknoloji 20haftadan once kalp atisi duymaz ve ben batidayim o yuzden sakin ol canim. Ama tahlil istersen yapmalari gerekiyor
Kizlarr cok zayifsiniz. Ben 57 ile hamile kaldim suan 55im. Bulanti tiksinme istahsizlik kusma beni benden aldi. Normalde de yemek yemege bayilirim. Ne zaman bitcek acaba bulanti kusma.Çok az çıktı benim :) ben 37 ile hamile kaldım 42 yim şuan çok şükür. O yüzden gobus biraz pirtladi
Inşallah canım en önemlisi o onlar iyi olsunlar da
Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipiKizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:)
Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:)
Bence cok mantikli biz h. Sonlari hic evde durmuyoruz normalde cocuk bize ayak uydurursa Park yatak bizim icin ideal. Ben iste bi de anakucagi dusunuyorum ev tipi
Türkiye de kullandığım. Büyük ve kare, yazın gittiğimizde hem rahat uyuyordu oğlum hem de bahçeye aldığımızda oturup oynuyordu. Evdeki normal boy ama ilk aldığım için büyük olmasının daha iyi olacağını düşünmemiştim. O yüZden bence büyük al canım
yaa kızlar ben şu montessori yataklar varya çok beğendim onlardan almayı düşünüyorum.. hem kocaman hemde çok hoş duruyorlar.. ama kullanan kimseyi de görmedim kullanışlı mı değil mi bilemiyorum.. modeller çok hoş ama Eki Görüntüle 2076295 Eki Görüntüle 2076296
Kizlar ya dusundumde hatta arastirdm netten.Bnde park yatak almayi dusunuyorm daha mantikli geliyor Taşnilabilir olmasi cok guzel hem bi yere gidincede goturebilirim yanimda Sizcede mantikli degil mi:)
Kiz
Kizlarr cok zayifsiniz. Ben 57 ile hamile kaldim suan 55im. Bulanti tiksinme istahsizlik kusma beni benden aldi. Normalde de yemek yemege bayilirim. Ne zaman bitcek acaba bulanti kusma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?