- 1 Eylül 2010
- 561
- 202
- 123
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.721
Rabbim korktuğumuzdan emin umduğumuza Nail eylesin.Allahın izniyle hiç korkmaİnşallah çok korkuttu çok ağlattı bu zamana kadar ( tüp bebek) . Rabbim korusun insallah hepimizinkini
Ben iki gebeligimdede badem yağı sürdüm tek çatlağım olmadi bundada başladım sürmeye tavsiye ederim göğüslerimde çatlamasın diye sürüyorum
Az önce banyomu yapıp, bebeyagimi sürdüm bile , hindistancevizi yağı ile dönüşümlü kullanıyorum.komple Tüm vücuduma ama göğüs uçlarına gelmeyecek sekilde.Onun harici ben de kan verdim bekliyorum sonucu hayırlısıyla. Park yatağımız var oğlumdan kalan ben onu kullanacağım , İlk iki sene yanımda yatıracağım için oda almayı düşünmüyorum zaten, sonrası abisiyle beraber yeni bir oda yaparız inşallahKizlar selamlar iyi gecelr hepinize.gobuslere kremler yaglar surulmeye baslandimi???hangi krem veya yaglari suruyorsunuz ve hangi bolgelere??bu arada kimler bebekbodasi yapicak kimler sadece besik yada sadece park yatak alicak???bende heycanla 2li testimin kan sonucunh bekliyorum aricaklar beni..Rabbim hepimiz3 saglikli hayirli evlqtlar versin ins
Az önce banyomu yapıp, bebeyagimi sürdüm bile , hindistancevizi yağı ile dönüşümlü kullanıyorum.komple Tüm vücuduma ama göğüs uçlarına gelmeyecek sekilde.Onun harici ben de kan verdim bekliyorum sonucu hayırlısıyla. Park yatağımız var oğlumdan kalan ben onu kullanacağım , İlk iki sene yanımda yatıracağım için oda almayı düşünmüyorum zaten, sonrası abisiyle beraber yeni bir oda yaparız inşallah
Aslına bakarsan bu çatlama olayı genetik, o kremi bu bloggda çok duydum ama kullanıp genede catlayani da duydum, o yüzden ben bol bol su, c ve e vitamininden zengin meyveler ve bebeyagi vs kullanıyorum ilkinde olmadı, umarım bunda da olmaz. Oda konusuna gelince tam takım oda yapmak isteyenleri anlıyorum İnsan ister istemez heves ediyor ilkinde ama gerçekten park yatak ve ilerde genç odası yapmak biraz daha mantıklı olan, Yoksa bebiş odalari tabiki sevimli ama görüntü bakımından. Yani ben öyle düşünüyorumCanim bebeyagi etkili deiil diolar ya ne bilim.lierac krem diyor herkes.sihatler olsun bu arada..ins iyi gelir sonuclarimiz hepimizin.nasipse ilk bebegim olucak benimde ama genede en iyisi park yatak almak sanirim dimi?bebek odasi alcamiza ilerde bazali genc odasi almak en mantikli olan sanirim ilk cocukta olsa.nasilsa dedigin gibi yanimizda yaticak baya
Aslına bakarsan bu çatlama olayı genetik, o kremi bu bloggda çok duydum ama kullanıp genede catlayani da duydum, o yüzden ben bol bol su, c ve e vitamininden zengin meyveler ve bebeyagi vs kullanıyorum ilkinde olmadı, umarım bunda da olmaz. Oda konusuna gelince tam takım oda yapmak isteyenleri anlıyorum İnsan ister istemez heves ediyor ilkinde ama gerçekten park yatak ve ilerde genç odası yapmak biraz daha mantıklı olan, Yoksa bebiş odalari tabiki sevimli ama görüntü bakımından. Yani ben öyle düşünüyorum
Kizlar selamlar iyi gecelr hepinize.gobuslere kremler yaglar surulmeye baslandimi???hangi krem veya yaglari suruyorsunuz ve hangi bolgelere??bu arada kimler bebekbodasi yapicak kimler sadece besik yada sadece park yatak alicak???bende heycanla 2li testimin kan sonucunh bekliyorum aricaklar beni..Rabbim hepimiz3 saglikli hayirli evlqtlar versin ins
Cok sevindim canim ense kalinligi simdi iyi degil mi 1.7 dedin sanırım inşallah hepimzinki iyi çıkar. Bir arkadasinda oyledydi insallah onunkide guzel cikar. Kizlar hepiniz aklimdasiniz surekli. Kanamasi olan arkadasim insallah iyi olmuştur. tansiyonu olanlar insallah bir an once normale doner. İnsallah Allah hepimize saglikla kucağımiza almayi nasip eder. Bebeğini kaybedenlere en yakin zamanda bebis nasip etsin Rabbimense kalınlığı fazla çıktığı için biz mecbur kaldık o yüzden erken gittim doğru hafta 20. haftaymış zaten canım
Çok şükür canim. Çok sevindim.Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim dun sınırda çıkan ense ölçümünden sonra bugün ayrıntılı ultrosona gittim ve doktor ennnn fazla 1.80olctuki oda fazla fazla dedi tüm riskli organlara baktı elhamdülillah simdilik sıkıntı yok
İnsallah bebiste sende sagsalim çıkarsınız canim Allah sifa versinİyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
Senin wbc, lökosit miktarı ne canım? Gebelikte yüksek çıkar zaten deyip önemli değil diyorlar. Ben yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum geriye tek şey kalıyor hazır su. Sanırım hazır suda mikrop ürüyor.
ben devlette ikili tarama yaptırdım sonuçlar ıyi çıktı dr da ense kalınlığını söylemedi sonra özele cinsiyet öğrenmeye gittik orda ölçüm yaptı 2.4 çıkardı tabi korktuk o yüzden radyoloji uzmanına gittik ertesi gün oda 1.7 çıkardı çok daha iyi tabi . Inşallah herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır Allah her şeyden önce sağlık versin herkeseCok sevindim canim ense kalinligi simdi iyi degil mi 1.7 dedin sanırım inşallah hepimzinki iyi çıkar. Bir arkadasinda oyledydi insallah onunkide guzel cikar. Kizlar hepiniz aklimdasiniz surekli. Kanamasi olan arkadasim insallah iyi olmuştur. tansiyonu olanlar insallah bir an once normale doner. İnsallah Allah hepimize saglikla kucağımiza almayi nasip eder. Bebeğini kaybedenlere en yakin zamanda bebis nasip etsin Rabbim
geçmiş olsun canım Allah ikinizede sağlık versinİyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesİyi akşamlar.nasılsınız güzel annişler? Ben bebelerden pek fırsat bulup giremiyorumBizim de cinsiyetimiz belli oldu kızImız olacak
Çok dua etmiştim sağlıklı sıhhatli kızımın yanına yoldaş olsun diye
daha öncede yazmıştım çatlama işi bence genetik ben lierac kullanmaya başladım zaten yeterince catlagim var umarım yenileri oluşmaz.Kizlar selamlar iyi gecelr hepinize.gobuslere kremler yaglar surulmeye baslandimi???hangi krem veya yaglari suruyorsunuz ve hangi bolgelere??bu arada kimler bebekbodasi yapicak kimler sadece besik yada sadece park yatak alicak???bende heycanla 2li testimin kan sonucunh bekliyorum aricaklar beni..Rabbim hepimiz3 saglikli hayirli evlqtlar versin ins
Ben oğlumun park yatağına bile yatmıştım alt seviyedeyken :) benimkinin markası orda olmayabilir Belki baby2go diye bir marka. Genelde sağlam oluyorlar , TR ye geldiğimde de almıştım bir tane ama markasını hatırlamıyorum ama o da sağlamdı baya, sanırım boy boy var benim aldığım genişti, kare gibiAynen canim mantikli olan bu sanirim.bakalim alayim diorum o kremden ama genetikse eger bendede ise yaramicak oda.peki bu park yataklar nasil canim yani soyle bakinca sanki dayaniksiz kirilcak gbi duruyo sankicocuk biraz tepinince.birde yatagi nasil olmali?seninkinin markasi ne?
Eczaneden alabilirsin canimNereden alabiliris bu badem yagini cnm?hepsi guvenilir olurmu yani markasi ne seninkinin?benim ergenlikten kalma catlaklarim war zaten gobusumde gogsumdeacaba sursemde catlarmiyim ki???
Teşekkürler canim rabim nasip ederse ınsGuzel canm isimler bakalim hangisi nasip olacak
Geçmiş olsun allah korusun yat dinlen canim dua et ıns birşey olmaz allah yardım ederİnşallah çok korkuttu çok ağlattı bu zamana kadar ( tüp bebek) . Rabbim korusun insallah hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?