2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah kızlar bir gün girip bakamayinca birikmiş yine ,anca bakalbildim bugün yoğun bir gündü. Ne güzel cinsiyet haberlerimiz gelmeye başlamış, ense kalınlığı yüksek çıkan arkadaşlar yeni ölçümlerle normal çıkmış. Çok güzel haberler... Benim son bir hafta randevuya :)

Kizlar selamlar iyi gecelr hepinize.gobuslere kremler yaglar surulmeye baslandimi???hangi krem veya yaglari suruyorsunuz ve hangi bolgelere??bu arada kimler bebekbodasi yapicak kimler sadece besik yada sadece park yatak alicak???bende heycanla 2li testimin kan sonucunh bekliyorum aricaklar beni..Rabbim hepimiz3 saglikli hayirli evlqtlar versin ins

Ben iki gebeligimdede badem yağı sürdüm tek çatlağım olmadi bundada başladım sürmeye tavsiye ederim göğüslerimde çatlamasın diye sürüyorum

Nereden alabiliris bu badem yagini cnm?hepsi guvenilir olurmu yani markasi ne seninkinin?benim ergenlikten kalma catlaklarim war zaten gobusumde gogsumde acaba sursemde catlarmiyim ki???

Az önce banyomu yapıp, bebeyagimi sürdüm bile , hindistancevizi yağı ile dönüşümlü kullanıyorum.komple Tüm vücuduma ama göğüs uçlarına gelmeyecek sekilde.Onun harici ben de kan verdim bekliyorum sonucu hayırlısıyla. Park yatağımız var oğlumdan kalan ben onu kullanacağım , İlk iki sene yanımda yatıracağım için oda almayı düşünmüyorum zaten, sonrası abisiyle beraber yeni bir oda yaparız inşallah

Canim bebeyagi etkili deiil diolar ya ne bilim.lierac krem diyor herkes.sihatler olsun bu arada..ins iyi gelir sonuclarimiz hepimizin.nasipse ilk bebegim olucak benimde ama genede en iyisi park yatak almak sanirim dimi?bebek odasi alcamiza ilerde bazali genc odasi almak en mantikli olan sanirim ilk cocukta olsa.nasilsa dedigin gibi yanimizda yaticak baya

Aslına bakarsan bu çatlama olayı genetik, o kremi bu bloggda çok duydum ama kullanıp genede catlayani da duydum, o yüzden ben bol bol su, c ve e vitamininden zengin meyveler ve bebeyagi vs kullanıyorum ilkinde olmadı, umarım bunda da olmaz. Oda konusuna gelince tam takım oda yapmak isteyenleri anlıyorum İnsan ister istemez heves ediyor ilkinde ama gerçekten park yatak ve ilerde genç odası yapmak biraz daha mantıklı olan, Yoksa bebiş odalari tabiki sevimli ama görüntü bakımından. Yani ben öyle düşünüyorum

Aynen canim mantikli olan bu sanirim.bakalim alayim diorum o kremden ama genetikse eger bendede ise yaramicak oda.peki bu park yataklar nasil canim yani soyle bakinca sanki dayaniksiz kirilcak gbi duruyo sanki cocuk biraz tepinince.birde yatagi nasil olmali?seninkinin markasi ne?

Cnm biz simdilik besik almayi düşünüyorz.krem falanda almadm ilk bnimkide sizlere sorucaktm bnde:))

ense kalınlığı fazla çıktığı için biz mecbur kaldık o yüzden erken gittim doğru hafta 20. haftaymış zaten canım
Cok sevindim canim ense kalinligi simdi iyi degil mi 1.7 dedin sanırım inşallah hepimzinki iyi çıkar. Bir arkadasinda oyledydi insallah onunkide guzel cikar. Kizlar hepiniz aklimdasiniz surekli. Kanamasi olan arkadasim insallah iyi olmuştur. tansiyonu olanlar insallah bir an once normale doner. İnsallah Allah hepimize saglikla kucağımiza almayi nasip eder. Bebeğini kaybedenlere en yakin zamanda bebis nasip etsin Rabbim

Lökosit çıkmadı bende temiz c8kti daha önceden çıkmıştı. Aynen bende bi hazır su kullanıyorum uzun süreden beri ay ni suyu kullanınca mi oluyor acaba

ben devlette ikili tarama yaptırdım sonuçlar ıyi çıktı dr da ense kalınlığını söylemedi sonra özele cinsiyet öğrenmeye gittik orda ölçüm yaptı 2.4 çıkardı tabi korktuk o yüzden radyoloji uzmanına gittik ertesi gün oda 1.7 çıkardı çok daha iyi tabi . Inşallah herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır Allah her şeyden önce sağlık versin herkese

İyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun canım Allah ikinizede sağlık versin

hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses

daha öncede yazmıştım çatlama işi bence genetik ben lierac kullanmaya başladım zaten yeterince catlagim var umarım yenileri oluşmaz.

beşik konusuna gelince tabi her cocuk farklıdır ama oğlum park yatağı bile çok kullanmadı ilk bebegimde odamıza park yatak alıp kendi odasına cocuk odası almıştım ki ıyi ki diyorum hep 2.5 yaşından sonra odasında anca yatmaya başladı beşik alsaydım boşuna almış olacaktım .
yeni gelecek olan bebisede büyük yatak ve gardirop alacağım yine odamda park yatak olacak

Ben oğlumun park yatağına bile yatmıştım alt seviyedeyken :) benimkinin markası orda olmayabilir Belki baby2go diye bir marka. Genelde sağlam oluyorlar , TR ye geldiğimde de almıştım bir tane ama markasını hatırlamıyorum ama o da sağlamdı baya, sanırım boy boy var benim aldığım genişti, kare gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…