2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi tane gösterdi iki tarafli demedi ama çok hastam var boyle sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz dedi sıkıntı yaratirmi korkuyorum

canım 26. haftaya kadar surekli değişebilir bu durum.. 22. hafta ayrıntılıda daha net olur.. eğer çift taraflı olursa 26. haftaya kadar takip edilir.. benim doktorum önemsememişti geçen gebeliğimde sonu kötü oldu..şimdi dikkat ediyorum artık.. tek taraflıysa hiç kafana takma önemli değil.

Benimde karnim agriyor canim ama icten agriyor dun hatta oksururken cok agridi. Sanirim normal

Aklıma takıldı daha bugün kan verdim usg ölçümler normal çok şükür ama kanda çıkması ne anlama gelir anlamadım. Kan vermesem daha iyiymiş
O ağrı nedenini bende çok merak ediyorum 4 gündür bendede var dün akşam acısından sol bacağımın üstüne basamadım bastığım zaman ayağım boşalıyor bacağımı hissetmiyorum

Suan etkili bir Krem almadim bebeyagi kullaniyorum. Bir sure sonra belki alirim ya da hindistancevizi yagi zeytinyagi badem yagi dogal yaglar da kullanabilirim. Kremler gercekten cok pahali ise yarayan da var yaramayan da deger mi bilemiyorum.
Cocuk odasi almayi dusunmuyorum. Zaten o odamizda kucuk bir L koltuk var misafir gelen olunca kaliyor. Park besik almayi dusunuyorum, ve cok kucuk sallanan besikler varya onlardan heryere tasinanlardan.7-8aya kadar kullanir 1 yasindan sonra da park yataga gecerse mukemmel olur. Oda bende biraz buyuyunce dusunuyorum simdi zaten cok masraf olacak ona ayiracak ne butce ne de uygun bir oda yok.

Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlattiniz insallah bişey çıkmaz

Kızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik .
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki
Günaydın canım gözün aydın ne kadar güzel böyle arka arkaya cinsiyet haberleri duymak :) darısı öğrenemeyenlerin başına

İyi akşamlar kızlar . 13+2 deyim aniden kanamay la hastahaneye geldim .bebek çok şükür iyi. Aşağıda rahme yakın duruyor dedi. Bugünlük burdayım dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun En kısa zamnda iyi olrsunuz inşallah Allahım bebeğinizi korusun
aaa benim dr da bu sene hamilelerde ağır grip vakaları görüyoruz ve aşıyı tavsiye ediyoruz dedi normalde ben de pek aşıcı değilim de sen böyle diyince yaptırasım gelmedi
yinede sen bilirsin canım da benim kadın dogumcma grip oldugumu söylemiştim ilac önermiyorum günde bir fincan nane limon yada bir fincan ıhlamur içebilirsin demişti. Ateşin olursa dokrtora git hamile oldugunu söyle onun yazdığı ilaçları bana getir ben bakayım önce dedi. Grip aşısı da bir ilaç sonucta önermiyorum dedi. Bunları belki ilk 3 ay da olduğum için söylemiş olabilir organ gelişimine zararı olmasın diye...

zayıfsanız sorun olmaz hamur işi yemeyın ama ben ılk hamıleleğimde yedım kızım 2250 dogdu zor buyuttum 28 kılo almıstım şiştim bunda ekmek bıle yemıyorum

Ya ben normalde de çok yediğim için hamur işi vs şimdi kendimi hiç tutamıyorum, hele birde bulantılar olunca.. Kilo almaktan da çok korkuyorum.. Ay panikledim

canım çok olağan bir durum , gebelikte tansiyon artışı ... önceden farkedip , önlem almak , gözlemlemek önemli . sende zaten bunu yapıyorsun ..daha fazla üzme kendini lütfen .
evet çok şükür canım. ebe demese ben hala baş agrılarımı hamileklikten sanıcam Bugünde eşim sağlık ocagına yürüdüğüm yorulduğum için mi çıkıyor diye okuldan izin alıp arabayla götürdü . bugün daha yüksek cıktı 15/9 ebe artık hep bu civarlarda düşmüyor demek kadın doğumcunla görüş dedi . Yarın randevumuz vardı zaten ikili test sonucları için , konusacaz doktorla bu konuyuda . Erken öğrendiğim için ve tedavisini erken baslıyacagım için üzülmüyorum artık.

Amin canim insallah. Cok sukur iyi gelmis sonuclar

Kızlar bir şey soracağım daha önce başına böyle bir şey gelmiş veya böyle bir örnek duyan varsa tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Kuzenim 6 haftalık hamile pazartesi günü kalp atışını duymaya gittiler ama kalp atışları büyük insan gibi atıyormuş hızı normalinden daha yavaşmış. Bu şekilde yaşayıp sonradan normale dönen var mı? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum kızlar.

Arkadaşlar sata göre 10+1 im bebek 6 gün ilerdeydi 11+0 olmalı şuanda. 7/24 agir geçen bulantilarim azaldı düşük tansiyonum da düzeldi biraz. Endiselenmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…