2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gercekten cok uzuldum rabbim tez vakitte yeniden bir evlat nasip etsin.zor bi durum yasayan bilir Allah sabir versin.ama inslh yeniden bebegin olacak inan ve bu kotu gunler gececek

Selamlar arkadaşlar ... Geçte olsa Hayırlı Cumalar ...

Dün bugün gelemedim hiç ... tansiyon 9-4 ... ekrana bakamıyorum ki gireyim .

BUgün biraz daha iyiyim şükür .... az toparlanıp , geçmişi okuyayım biraz .. herkes iyidir umarım

Slm kızlar bebişler iyidir inş bende bu gun dayanamayıp randevumu beklemeden gidip ikili taramamı yaptırdım benim bebiş biraz geriden geliyo geç dollenmeymiş birde çok ısrar ettim doktora 11+1 bebeğim cinsiyetini sordum tam gorundude bacak arası kıza benziyo dedi ama çok değişebilir dedi varmı 11 haftada öğrenen veya sonradan değişen cinsiyeti

Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttum sancı çekerken dua edersen Allah kabul eder dediler onu bile edemedim. Ama tabiki herşeye rağmen normal tercih edilmeli. Bende sezeryandan daha cok korkuyorum

Ayne öyle yaa olsun sağ salim gelsinler de.. normal daha güzel olur tabi ki

11.haftada henüz cinsel organları gelişmediği için bir şey kesin birşey diyememiş dr. Ben 12+5 de felan gittim gene de diyememişti, organları gelişmediği için. Sadece iri bir bebek erkek olabilir demişlerdi bana da.

Ne bileyim eşimde tecrübesi var yılların doktorun kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte

Ne bileyim eşimde tecrübesi var yılların kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte

Aynen herkes merak içinde şuanda, dr. öyle dediğinden beri eşim oğlum diye seviyor ama dedim daha belli değil hiç boşuna oğlum demee :)
Biz de de herkes kız istiyor bakalım ne çıkıcak :)

Aynen herkes merak içinde şuanda, dr. öyle dediğinden beri eşim oğlum diye seviyor ama dedim daha belli değil hiç boşuna oğlum demee :)
Biz de de herkes kız istiyor bakalım ne çıkıcak :)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil merak işte insanın içini kemiriyo

geçmiş olsun canım benimde tansiyon genelde düşük 9-5 falan ama gebelikte ıyi olur dedi dr

1 gün arayla iki farklı dr a gittik ilki erkek ikincisi kız dedi en güzeli 16. haftayı beklemek galiba

Ne bileyim eşimde tecrübesi var yılların doktorun kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte
Benim oğlandı 11 de bilmişti dr hemde kesin diyip
Bende tam 11+3 ikizlerin biri poposunu ekranda gördük hiç bişey yoktu bacak arasında kız olabilir dedi ama kısmet pazartesi kesin öğrencim ayrıntılıya giriyorum çok heyecanlı inşallah sağlıkla biri bari kız olsun

Canım hayırlı olsun minik prensesin ... ekledim tabloya

Kızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik .
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki

Hadi hayırlı olsun canım kesin olmadığı için eklemedim tabloya ... bir daha ki kontrolde yazalım diye ?

canım çok sevindim , hayırlı olsun güzel kızın güncelledim tabloyu :)

Canım senin de güzel prensesin hayırlı olsun , ekledim tabloya kız bilgisini

Kilo alma konusunda kimse elime su dökemez

Herkesin aldığı kiloları okudum ..bence rekor kesinlikle bende

sıkı rakibim asivemai idi ondan da ses çıkmıyor ...

15. haftanın sonunda .. toplamda 8 kilo aldım

Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttum sancı çekerken dua edersen Allah kabul eder dediler onu bile edemedim. Ama tabiki herşeye rağmen normal tercih edilmeli. Bende sezeryandan daha cok korkuyorum

ahahahahhh aynen ya ..şimdi doğum anılarımı yazmayayım burada ... hayal kurmak çok ütopik geldi

ama inşallah yine de normal doğum isterim 2.de de .

Selam kizlar bende bugün bebegimi gordum 13+3 gün olduk bile cok şükür benim lekelenmelerim vardi bugun doktorum bakti plesanta biraz asada dedi bu zamanla cikicaktir dedi yukari sıkıntı yok dedi lekelenmen bu yüzdendir baska kanama olusturucak bir sıkıntı yok dedi cinsiyeti benden daha çok doktorum merak etti çok bakti alttanda baktik amaa biz bacak arasina geldik mi yavrucagim elleriyle kapadi göremedik hiç bir şey:)

Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

Rabbim sana tez vakitte bu acını hafifletecek bir evlat nasip etsin canım .
kelimeler anlamsız kalıyor böyle ...

Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .

Allah ecir sabir versin canim benim...ne denirki.bu sinavi kaybetmeyin siz kazanin inancinizi kaybetmeyin Allah guzel günler de gosterecek

Doktorumla ilgili daha önce de yazmıştım .. hakkında çok iyi yorumlar duymadım ona gittiğimi söyledikten sonra ...
ama ben çok iyi bir elektrik almıştım .. devam ettim ..bugün duyduğum bir iki doğum olayının (acı sonuçlanan) gerçek olduğunu öğrendim .

kafam karıştı .

Allah yardımcın olsun,sabır versin canım. Gerçekten çok zor uzulmemek elde değil,umarım en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bebegin olur.

Merhaba , 14+3 haftalık hamileyim geçen hafta kanamamla beraber parça geldi . Hastanede yattım, bu sürede kanamam azalarak bitti. Dün tekrar kahverengi akıntım başladı. Doktor kanama alanı var progestan ve istirahat verdi. İnşallah bir sıkıntı olmaz .

Doktor hatasından mı kaynaklanmış kötü doğumlar canım. Eğer öyleyse hiç düşünme bile. Allah göstermesin tabi ne zaman ne olacağını ya da bizim dogumumuz sırasında ne olacağını bilemeyiz ama bile bile de ne biliyim risk gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…