- 2 Kasım 2017
- 73
- 70
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.981
Gercekten cok uzuldum rabbim tez vakitte yeniden bir evlat nasip etsin.zor bi durum yasayan bilir Allah sabir versin.ama inslh yeniden bebegin olacak inan ve bu kotu gunler gececekKanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttumsancı çekerken dua edersen Allah kabul eder dediler onu bile edemedim. Ama tabiki herşeye rağmen normal tercih edilmeli. Bende sezeryandan daha cok korkuyorum
Slm kızlar bebişler iyidir inş bende bu gun dayanamayıp randevumu beklemeden gidip ikili taramamı yaptırdım benim bebiş biraz geriden geliyo geç dollenmeymiş birde çok ısrar ettim doktora 11+1 bebeğim cinsiyetini sordum tam gorundude bacak arası kıza benziyo dedi ama çok değişebilir dedi varmı 11 haftada öğrenen veya sonradan değişen cinsiyeti
Ne bileyim eşimde tecrübesi var yılların doktorun kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte11.haftada henüz cinsel organları gelişmediği için bir şey kesin birşey diyememiş dr. Ben 12+5 de felan gittim gene de diyememişti, organları gelişmediği için. Sadece iri bir bebek erkek olabilir demişlerdi bana da.
Ne bileyim eşimde tecrübesi var yılların kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil merak işte insanın içini kemiriyoAynen herkes merak içinde şuanda, dr. öyle dediğinden beri eşim oğlum diye seviyor ama dedim daha belli değil hiç boşuna oğlum demee :)
Biz de de herkes kız istiyor bakalım ne çıkıcak :)
geçmiş olsun canım benimde tansiyon genelde düşük 9-5 falan ama gebelikte ıyi olur dedi drSelamlar arkadaşlar ... Geçte olsa Hayırlı Cumalar ...
Dün bugün gelemedim hiç ... tansiyon 9-4 ... ekrana bakamıyorum ki gireyim .
BUgün biraz daha iyiyim şükür .... az toparlanıp , geçmişi okuyayım biraz .. herkes iyidir umarım
1 gün arayla iki farklı dr a gittik ilki erkek ikincisi kız dedi en güzeli 16. haftayı beklemek galibaSlm kızlar bebişler iyidir inş bende bu gun dayanamayıp randevumu beklemeden gidip ikili taramamı yaptırdım benim bebiş biraz geriden geliyo geç dollenmeymiş birde çok ısrar ettim doktora 11+1 bebeğim cinsiyetini sordum tam gorundude bacak arası kıza benziyo dedi ama çok değişebilir dedi varmı 11 haftada öğrenen veya sonradan değişen cinsiyeti
Benim oğlandı 11 de bilmişti dr hemde kesin diyipNe bileyim eşimde tecrübesi var yılların doktorun kesin kızdır diyip üstümde baskı kurdu kendisi erkek istiyo sanırım bi kızım var sağlıklı olsunda gerisi önemli değilde merak işte
İyi akşamlar.nasılsınız güzel annişler? Ben bebelerden pek fırsat bulup giremiyorumBizim de cinsiyetimiz belli oldu kızImız olacak
Çok dua etmiştim sağlıklı sıhhatli kızımın yanına yoldaş olsun diye
Kızlaaarr günaydın.Bizde dün kontrole gittik vee çok emin olmamakla birlikte oğluşum olacağını öğrendik.
Birdaha ki kontrolde net olur tabiki
Yaaa kizlar doktordan ciktimbebisimizin cinsiyeti kesinlesti kiz dedi erkekten kiza döndü yanii Allah gonlume gore verdi sanırım ama en önemlisi bebisim saglikli.dunki paranoyakliklarima bi sure ara veriyorum kipirdayip duruyordu ama ben hissetmiyordum hic birini tabi
Merhaba kızlar ben DNA genetik test yaptırmıştım 2li test için çok şükür düşük risk çıktı ve aynı zamanda bu testle cinsiyetinide öğrendik bi kızımız daha oluyor:)
Bu arada bendeki tüm belirtiler erkek bebek belirtisiydi çin takvimine göre de erkekti mesela kalbi 140 ın altında atıyordu ve bunun gibi internette dolaşan bi çok bilgi uyuyordu ama kızım oluyor:))
Aaaaa bana da kesin dedi doktorum ama bende şimdi şüpheye düştüm. Kızım olsun istiyordum sen bana umut oldun
Kilo alma konusunda kimse elime su dökemez
Doğum yaparken hayal kurmakmı? Ben adımı bile unuttumsancı çekerken dua edersen Allah kabul eder dediler onu bile edemedim. Ama tabiki herşeye rağmen normal tercih edilmeli. Bende sezeryandan daha cok korkuyorum
Biz bu sınavı kaybettik . Bebeğimi kaybettim . İnşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alırsınız . Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Doktor da bu durumun yaşanması için farklı bir sebep olmalı dedi . Yetmezlik 20. Haftadan sonra olurmuş . Tüp bebekt ı . Rabbim dayanma gücü ver .
Allah yardımcın olsun,sabır versin canım. Gerçekten çok zor uzulmemek elde değil,umarım en kısa sürede sağlıkla kucağına alacağın bebegin olur.Kanamam olduğunda çocuk aşağıda idi . Çarşamba dan beri yatıyorum . Kanama vajinal da bebekle alakası yok korkma dediler . Ama kanama durmadı , bu gece kaybettim onu.. ayakları elleri , bir erkekti .. bu geceyi nasıl unuturum bilmiyorum . Bebek patoloji ye gonderilece k sebep içn .
Doktor hatasından mı kaynaklanmış kötü doğumlar canım. Eğer öyleyse hiç düşünme bile. Allah göstermesin tabi ne zaman ne olacağını ya da bizim dogumumuz sırasında ne olacağını bilemeyiz ama bile bile de ne biliyim risk gibi geldi bana.Doktorumla ilgili daha önce de yazmıştım .. hakkında çok iyi yorumlar duymadım ona gittiğimi söyledikten sonra ...
ama ben çok iyi bir elektrik almıştım .. devam ettim ..bugün duyduğum bir iki doğum olayının (acı sonuçlanan) gerçek olduğunu öğrendim .
kafam karıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?