2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kabizlik bel agrisi yapiyor mu peki ben de 3 gundur kabizim ve bugun surekli belim agridi

Kizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya
İcebilirsin canim burda doktor ayni icerikte olan sanirim parasetamolu bana gun icerisinde 8 tane alabilirsin 500 mg hicbir sorun olmaz dedi basim bir haftadir catliyor cok dayanamazsam aliyorum gunde bi tane tabi ben cok sewmem ilaci wicdanimda rahat etmiyor

Daha var 2 -2.30 gibi kalkiyor
ay valla guldurdunuz gece gece

burdan bdv ye gidiyormuş .. dur bi bende gideyim hele ..mide yanmama iyi gelir belki
valla tam stres atmalik yer, ah bide ban yemesem

Aynı sorun bende de cıktı sanırım midemde kedi var sanki tırmalıyor. Yatağın içinde çubuk kraker yiyorum. Günah olurmu
aman dikkat et dokulmesin

Peynir yedim , koca bardak su içtim .. ıı ıhhh karnım yine gurul gurul ... iyisi mi gidip yatayım ...

İyi geceler herkese
peynir kesmez yanina domates ve zeytin de lazim

beni ekleyebilirsin canım bi değişiklik olursa söylerim de erkeğin dönüşü pek olmaz gibi

Kızlar crinone jel kullanan var mı. 2 gündür bırakırdı doktorum ama bugün pembe leke gibi akintim oldu.birakinca böyle olması normal mı. Suan 11+4 teyim.

Merhaba arkadaşlar, bu dönemlerde burun tıkanıklığı normal mi?
benimde acayip tıkanıyor özellikle gece normal galiba
Hadi yaa senin durumun daha zormuş. Ama sürekli acıkmakta zor ya. Ne yiycemi sasirdim artik
bende sürekli acıkıyorum dr o yasak bu yasak dedi bende hocam ben sürekli acıkıyorum dedim sağlıksız beslemiyorsun demek ki dedi günde 3 dilim ekmeği geçme diyor ben dünyaları yiyorum

Kizlar ya basim catliyo.minoset icebilirsin demisti doktorum icsem mi ki ya
geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin çok zorda kalınca içiyorum ben

Yok canım bu cinsiyet için değil, ikili test galiba önce kan vermiştim cumada olcecekler, cinsiyet için ayrıntılı ultrason zamanım 6 Şubat ta hayırlısıyla :)

Ben de yeni yeni yemeye başladım doktora gittiğim de soracağım bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…