2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu da ben :) 11+6 Yarın 12+0 . Normal yuklemedi telefon , Bende çektiğim resmi ekran görüntüsü alıp attım
Çok tatlı görünüyor sunuz maşallah :)
Gözüme ilk takılan parfüm oldu. Gebelik başladığından beri orjinal parfüm lerden midem bulanıyor şimdi orda armani si görünce bi tuhaf oldu midem yine

Çok tatlı görünüyor sunuz maşallah :)
Gözüme ilk takılan parfüm oldu. Gebelik başladığından beri orjinal parfüm lerden midem bulanıyor şimdi orda armani si görünce bi tuhaf oldu midem yine
benımde ilk o cekti ilgimi cok methediyorr bazıları bendede acık olarak chanel coco mademoisella var kullanamıyorum malesef :)

Oyle mi yapalim dersin cnim?sadece yatak odamda var bska yok dolabim.yatakbodamdakide hic kullanisli degil.cok buyuk bolmeleri.bu sefer raf cok istiyorum.dedigin gibi
cnm benım yatak odamdaki dolabımın askı yerini bile camasır katlayıp koydum raf yermiyor cunku 1 askılık yeterli oluyor

Ozaman senin dolaptada 2tane askilik yeri var galiba :)
evet :) eşim cok gömlek seven biri olarak 1 askılık ona ait benimde bi kaç elbisem asılı benım dolap tarafında ne ararsan var koltukların yastıkları bile benım dolapta :)

benımde ilk o cekti ilgimi cok methediyorr bazıları bendede acık olarak chanel coco mademoisella var kullanamıyorum malesef :)
Kokusu çok hoş evet.
Ama ilginç bi şekilde bulantı başlıyor bende :)) kokusuna bayilarak eşime tom fort kendime good girl aldım şuan şişelerine bile bakamıyorum. Tuhaf miyim ne

Dolaşırken gördüm 2017 haziran annesiyim kuzum koynmda uyuyor şuan rabbim sizlerede nasip eder inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah
inşAllah AMİNNN❣ Allah razı olsun❣ sizde sağlıcakla büyütün yavrunuzu inşAllahhh❣

evet :) eşim cok gömlek seven biri olarak 1 askılık ona ait benimde bi kaç elbisem asılı benım dolap tarafında ne ararsan var koltukların yastıkları bile benım dolapta :)

Sorma ya benim hrryer tika basa dolu suan
.o yuzden nasipse bebiste dogarsa sigmicam asla.zaten smdiden sigmiyoruz.karar werdik yaptiraljm diye.aksamdan beri renk secmekle icini secmekle bu saat oldu cok kararsizim ya:/

Kokusu çok hoş evet.
Ama ilginç bi şekilde bulantı başlıyor bende :)) kokusuna bayilarak eşime tom fort kendime good girl aldım şuan şişelerine bile bakamıyorum. Tuhaf miyim ne
tom ford bende cok begeniyorum yaaa❣ tabi ben acık alıyorum alırsam :) good girl hiç bilmiyorum. tom fordunda black noir olanını bageniyorum :)

Sorma ya benim hrryer tika basa dolu suan
.o yuzden nasipse bebiste dogarsa sigmicam asla.zaten smdiden sigmiyoruz.karar werdik yaptiraljm diye.aksamdan beri renk secmekle icini secmekle bu saat oldu cok kararsizim ya:/
en güzeli beyaz diyorum :)

tom ford bende cok begeniyorum yaaa❣ tabi ben acık alıyorum alırsam :) good girl hiç bilmiyorum. tom fordunda black noir olanını bageniyorum :)
Good girl de çok güzel tavsiye ederim tom fort black orchid bizimki çok güzel günlerce kokusu kalıyor. İnşallah kalıcı olmaz parfüm hassasiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…