- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.641
inşAllah olmaz :) bende kokuları cok seviyorum hele yumuşatıcı ve mis gibi deodarant kokusuuu ❣ :)o yumuşatıcının sıcak bir ortamda dagılıp milletin aaa nerden geldi bu güzel koku deyip benım gururla yumusatıcım kokmuştur dememGood girl de çok güzel tavsiye ederimtom fort black orchid bizimki çok güzel günlerce kokusu kalıyor. İnşallah kalıcı olmaz parfüm hassasiyeti
cnm bu arada black orchid sen yazınca aklıma geldi :) bende o kokuyu seviyorumGood girl de çok güzel tavsiye ederimtom fort black orchid bizimki çok güzel günlerce kokusu kalıyor. İnşallah kalıcı olmaz parfüm hassasiyeti
Ha bide onlar... çamaşır işine hiç karışamıyorum artık eşim hallediyor o işi. Bende çok severim ama şimdi inanılmaz hassasiyet nasıl ağır nasıl boğucu geliyor offinşAllah olmaz :) bende kokuları cok seviyorum hele yumuşatıcı ve mis gibi deodarant kokusuuu ❣ :)o yumuşatıcının sıcak bir ortamda dagılıp milletin aaa nerden geldi bu güzel koku deyip benım gururla yumusatıcım kokmuştur demem
yatak odan ne renk
Benimde hiç yok ama ben iştahsızlıgıma bağlıyorum canım benim ama çıksın gobusler yaAy maşallah canım benim hiç yok 15+2
dolaplarında mı pembe kız :)
dolaplarında mı pembe kız :)
Kizlar selam..iyi geceler.cocuk odama buyuk gardrop yaptiricam nasipse.sigmiyorum artik cunki.sizce ici nasil olmali.cok raflimi yoksa askılıklı mi?tavsiyelerinizi bekliuorum.
Lolitacimm bence raflı da kullanışlıKizlar selam..iyi geceler.cocuk odama buyuk gardrop yaptiricam nasipse.sigmiyorum artik cunki.sizce ici nasil olmali.cok raflimi yoksa askılıklı mi?tavsiyelerinizi bekliuorum.
cocuk odan farklı olsum cnm takım gibi yapma evi :) benım yatak odası kahve beyaz oturma odası gri beyaz :)cocuk odasıda beyaz olucak kısmetse :)Yok cnm pembe deil.yeni mese rengiymis bugun ogrendim
cocuk odan farklı olsum cnm takım gibi yapma evi :) benım yatak odası kahve beyaz oturma odası gri beyaz :)cocuk odasıda beyaz olucak kısmetse :)
Lolitacimm bence raflı da kullanışlı
Aynen öyle valla Lolitam kız senin adında ne güzel yaaaRafi cok attirmi diosun cnm:)
Benimde hiç yok ama ben iştahsızlıgıma bağlıyorum canım benim ama çıksın gobusler ya
inşAllah olmaz :) bende kokuları cok seviyorum hele yumuşatıcı ve mis gibi deodarant kokusuuu ❣ :)o yumuşatıcının sıcak bir ortamda dagılıp milletin aaa nerden geldi bu güzel koku deyip benım gururla yumusatıcım kokmuştur demem
Ayy maşallah subhanallah çok tatlı duruyorsunuz üşutme dikkat et canımBenimde giydiğin şeyler hep salaş o yüzden belli olmuyormuş demek ki ama açıpta çekince belli oluyormuş fotoğrafta yahu.. :)Eki Görüntüle 2078046
Bunu geçen hafta çekmişim. Burda minnak. Eki Görüntüle 2078048
Bunu da yeni farkettim gece gece mutfakta yemek yiyordumaçıp çektim çektim daha belli neyin ne oldugu.. kışlık pijamalarimla çok üşüyorum maalesef.. :)
cocuk odan farklı olsum cnm takım gibi yapma evi :) benım yatak odası kahve beyaz oturma odası gri beyaz :)cocuk odasıda beyaz olucak kısmetse :)
Bilmem beyaz cok toz belli eder dedi yapcak kisi
Ayy maşallah subhanallah çok tatlı duruyorsunuz üşutme dikkat et canım
Aynen öyle valla Lolitam kız senin adında ne güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?