2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Good girl de çok güzel tavsiye ederim tom fort black orchid bizimki çok güzel günlerce kokusu kalıyor. İnşallah kalıcı olmaz parfüm hassasiyeti
inşAllah olmaz :) bende kokuları cok seviyorum hele yumuşatıcı ve mis gibi deodarant kokusuuu ❣ :)o yumuşatıcının sıcak bir ortamda dagılıp milletin aaa nerden geldi bu güzel koku deyip benım gururla yumusatıcım kokmuştur demem

Ha bide onlar... çamaşır işine hiç karışamıyorum artık eşim hallediyor o işi. Bende çok severim ama şimdi inanılmaz hassasiyet nasıl ağır nasıl boğucu geliyor off

Kizlar selam..iyi geceler.cocuk odama buyuk gardrop yaptiricam nasipse.sigmiyorum artik cunki.sizce ici nasil olmali.cok raflimi yoksa askılıklı mi?tavsiyelerinizi bekliuorum.
Kizlar selam..iyi geceler.cocuk odama buyuk gardrop yaptiricam nasipse.sigmiyorum artik cunki.sizce ici nasil olmali.cok raflimi yoksa askılıklı mi?tavsiyelerinizi bekliuorum.
Lolitacimm bence raflı da kullanışlı

Benimde hiç yok ama ben iştahsızlıgıma bağlıyorum canım benim ama çıksın gobusler ya

Benimde giydiğin şeyler hep salaş o yüzden belli olmuyormuş demek ki ama açıpta çekince belli oluyormuş fotoğrafta yahu.. :)
Bunu geçen hafta çekmişim. Burda minnak.
Bunu da yeni farkettim gece gece mutfakta yemek yiyordum açıp çektim çektim daha belli neyin ne oldugu.. kışlık pijamalarimla çok üşüyorum maalesef.. :)

tıpkı ben

Ayy maşallah subhanallah çok tatlı duruyorsunuz üşutme dikkat et canım

cocuk odan farklı olsum cnm takım gibi yapma evi :) benım yatak odası kahve beyaz oturma odası gri beyaz :)cocuk odasıda beyaz olucak kısmetse :)
Bilmem beyaz cok toz belli eder dedi yapcak kisi

Benimde yatak odam kahve krem. Salon yeşil krem. Oturma odam mor krem. Çocuk odamda beyaz olacak. Beyaz en güzeli bence ve ne kadar değişim renkler olursa evinde o kadar sıkılmazsın

Ben herseyimi son 2 ay almayi dusunuyorum.. yatak kıyafet vs. Daha doguma 7 ay varken bunlari konusmak cok cok erken sonra konu bulamiycaz. rabbim hepimizinkine uzun omur versin dr umda 32. haftadan once bisey almak yok dedi.. cok bayilirsam kiyafet falan alirim tabi

Haftaya salı kontrolüm var. Bu ikinci gidişim olcak doktora. İkinci bebek olunca biraz rahat mı davrandım ne. Bu doktordan günler önce aldım randevuyu inşallah herşey yolunda çıkar.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…