- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.661
Ben 6haftadan beri yumusatici parfum kullanamiyorum. Kokulara karsi asiri hassasimKokusu çok hoş evet.
Ama ilginç bi şekilde bulantı başlıyor bende :)) kokusuna bayilarak eşime tom fort kendime good girl aldım şuan şişelerine bile bakamıyorum. Tuhaf miyim ne
Çok geçmiş olsun canım.. Dün ne dedi sana bakan doktor? Kendi doktorunu arayıp sorsan bi.. Belki o yanına çağırır..Kızlar günaydın.. hiç uyuyamadım. Kadın doğuma gittim dün serum takıldı 1000 ml biraz iyiydim eve geldik birşeyler yedim 1 saat sonra ilk defa kustum. Buna mide krampları da eşlik etti az önce de sanırım serum u kustum. Sarımsı birşeydi. Hiç iyi değilim. Kolumu kaldıramıyorum normal mı ya serumu kusmak ? Tekrar mı gitsem acile. Delriicem. Kusuyorum 5 dakika sürmüyor rahatligim. Aynı zaman da kalbim de ağrımaya başladı bu kramplar oraya baskı yapıyor resmen. Ne olur akıl verin.
Kızlar günaydın.. hiç uyuyamadım. Kadın doğuma gittim dün serum takıldı 1000 ml biraz iyiydim eve geldik birşeyler yedim 1 saat sonra ilk defa kustum. Buna mide krampları da eşlik etti az önce de sanırım serum u kustum. Sarımsı birşeydi. Hiç iyi değilim. Kolumu kaldıramıyorum normal mı ya serumu kusmak ? Tekrar mı gitsem acile. Delriicem. Kusuyorum 5 dakika sürmüyor rahatligim. Aynı zaman da kalbim de ağrımaya başladı bu kramplar oraya baskı yapıyor resmen. Ne olur akıl verin.
Sabret bence de canım.. Benim bir gittiğimde kıza benziyor dedi, sonraki gidişimde erkek olabilir dedi doktor.. Dünde annem anlattı.. Komşusunun 5 tane kızı varmış, 6.ya hamile iken doktorlar kızın olacak demişler.. 7. Aya kontrole gittiklerinde erkek bu demişler.. Kadın defalarca baktırmış.. Nihai olarak erkek bebeği olmuş..Ben de 12+5im karnim cikti gibi ama sanki yemekten sonra bi siskinlik olur ya oyle siskinlik gibi duruyor:) bir de kapaliyim o yuzden bol seyler giydigimden disardan belli olmuyor ama evde dar bsey giysem belli oluyor biraz:) bir de aranizda cinsiyet ogrenen var mi ben asiri merak ediyorum randevumda 13+5 oluncaya denk geliyor yani haftaya. Suan 12+5im. Ama gecen gun belki biri benzetme yapar diye baska bi doktora esimden gizli gttim
Yoksa bana sabret diye kiziyor:) doktor bana bakti sasirdi guldu 12+1 dim o zaman. Sen benden zor bisey istiyosun suan belli olmaz kendi hastalarima hayatta birsey demem bu hafta ama o kadar gelmissn bi tahmin de bulunmaya calisicam dedi. Bakti ama cok zorlandi goremedi. Sadece %51 ihtimal vericem bi cikinti var erkege donusme ihtimali daha fazla gibi dedi. Bi de bu haftalarda dusuk yapan oluyor ama biz dunya gozuyle bile cinsiyetini anlayamiyoruz diye de belirtti. Esime anlattim %51 diyince benle yarim saat dalga gecti
Bugunlerde belli olanlar varsa bende bileyim yoksa 3.doktora gitmek istemiyorum esim eve baglicak en son
İlk göbi fotosu benden gelsin o vakit 12+0 :)
benımde ilk o cekti ilgimi cok methediyorr bazıları bendede acık olarak chanel coco mademoisella var kullanamıyorum malesef :)[/QUOTEvq
Valla b nim bulantım olmadığı için parfüm etkilemiyor, o güzel birde seviyorum kokusunu
Maşallah canım besbelli bir gobusBenimde giydiğin şeyler hep salaş o yüzden belli olmuyormuş demek ki ama açıpta çekince belli oluyormuş fotoğrafta yahu.. :)Eki Görüntüle 2078046
Bunu geçen hafta çekmişim. Burda minnak. Eki Görüntüle 2078048
Bunu da yeni farkettim gece gece mutfakta yemek yiyordumaçıp çektim çektim daha belli neyin ne oldugu.. kışlık pijamalarimla çok üşüyorum maalesef.. :)
Alaattin bey ikincilerde biraz daha geç söyleme taraftarı galiba ilkinde bize de 2,5 aylık iken kendisi söylemişti. Şimdi yanılma payım çok yüksek sonra kesinleştirelim dedi. Arkadaşıma da aynısını söylemiş. Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.
Icınde e ve c vitamini var kabizliga da iyi geliyor cilde de. Doktorum İlk hamileligimde önermişti , tiksinene kadar yerdim :) Yine başladım bakalımfrhnrfhn kivi çatlak oluşumunu önlüyor mu canım ?
nisamelek bana eşim bile kokuyor elimden gelse eve gelme diycem :))
Blackbluee1 çok belli göbüşün maşAllah benimde yemek yeyince anca o kadar oluyor :)
İç karnın geniştir canım bide ilk bebeğinse ilkte geç çıkıyo :)Günlerimiz aynı ama benim bu kadar çıkmadı ya sürekli yediğimi çıkarttığımdan ya da iç karnım geniş
Çok geçmiş olsun canım.. Dün ne dedi sana bakan doktor? Kendi doktorunu arayıp sorsan bi.. Belki o yanına çağırır..
Doktoru gyneferon draje veren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?