2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bir süre yok oluyorum. Fetal dna için görüş almak üzere kadın doğumcuya gitmiştim ikili test yapar belki diye. Bebeğin kesesi küçük, bağırsakta parlaklık var. Yolunda gitmiyor yani. Testi önerdi oda ama testin birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum. Tüp bebekte olsa kaderim değişmiyor demekki. Kafamı toparlamaya ihtiyacım var kendinize iyi bakın sağlıklı bir süreç dilerim.

bi süre yokum demişsiniz fakat bi şey sormak istedim size. kesesi nasıl küçük bebeğinizin? benim de öyle bi sıkıntım var. Bir hafta süre verdi doktorum yarın gideceğim kontrole. Fetal dna da tarama testi onu yaptırmak ile ikili test yaptırmak arasında bi fark yok gibi. Ben nifty veya harmony testi yaptırmayı planlıyorum tabi her şey yolunda giderse. Benim de tüp bebek bu arada.

Baş ağrısından ölüyorum tatlı yiyince geçiyor anlamadım gitti. Ya da canım bişey istedi diyelim yemeğimde yapışıyor ağrı psikolojik midir nedir. Anlamadım :KK70:
Benim de bu aralar sürekli hafif bi baş ağrım var hiç geçmiyor mide bulantılarımda tekrar başladı hep bayık moddayım :)

Ben de hic doyamiyorum maalesef icerden yiyor bitiriyor heralde ayy kimseye de nazlanamiyorum şunu al bunu al diye .. :kk77: :KK34::KK34::kızgın:
Ben oğlumda acayip nazlanırdım eşime karşı şunu al bunu getir bunu yap (adama hamur yoğurtup bazlama bile yaptırdım) ama şimdi hiiççç, utanmasa eşim nazlancak bana, dün gece diyo ki canım onu çekiyor canım bunu çekiyor filan :KK57: böyle bakakaldım

Ben oğlumda acayip nazlanırdım eşime karşı şunu al bunu getir bunu yap (adama hamur yoğurtup bazlama bile yaptırdım) ama şimdi hiiççç, utanmasa eşim nazlancak bana, dün gece diyo ki canım onu çekiyor canım bunu çekiyor filan :KK57: böyle bakakaldım

Yap kız boşver. Ne yaparsak şimdi yaparız :D Maalesef ben tek kaldığım için kendime ne yaparsam onu yiyorum:D araba yok dışardan biseyi çıkıp almayada üşeniyorum öyle dolanıp duruyorum

Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor

Bebekler bazen böyle hareketsiz kalabilir diye biliyorum.Ama tabi sen istersen bir iki gün sonra yine git hareketlenir insallah.Ben de 13 haftaligim ve bugün kontrole gittim.bebek ters oldugu icin kasıklarina agri yapar dedi.bir haftadan fazla kasık agrim var demekki boyle tersmis.nezaman döner icime kurt düştü.Ayrica ters olduğu icin cinsiyeti de göremedik:110:.

bi süre yokum demişsiniz fakat bi şey sormak istedim size. kesesi nasıl küçük bebeğinizin? benim de öyle bi sıkıntım var. Bir hafta süre verdi doktorum yarın gideceğim kontrole. Fetal dna da tarama testi onu yaptırmak ile ikili test yaptırmak arasında bi fark yok gibi. Ben nifty veya harmony testi yaptırmayı planlıyorum tabi her şey yolunda giderse. Benim de tüp bebek bu arada.
Canım kese küçük ne demek? Mesela benimde bebeği çevreleyecek kadar kesem.. Önceden daha da büyüktü tabi.. Şimdi bebek büyüdüğü için o anca bebeğin çevresi kadar.. Yani sıkmayın canınızı.. Allah sağlık, sıhhat versin yavrularınıza da sizede..

ilk cocugunda nasıl hissetmiştin hareketini mesela ne olduda aa hareket etti dedin. bu soruyu ikinci defa hamile olan annelere soruyorum ?? :)

Bebekler bazen böyle hareketsiz kalabilir diye biliyorum.Ama tabi sen istersen bir iki gün sonra yine git hareketlenir insallah.Ben de 13 haftaligim ve bugün kontrole gittim.bebek ters oldugu icin kasıklarina agri yapar dedi.bir haftadan fazla kasık agrim var demekki boyle tersmis.nezaman döner icime kurt düştü.Ayrica ters olduğu icin cinsiyeti de göremedik:110:.
Dayanamadim baska hastaneye gittim normadi hersey ense kalinligi olctu cok sukur iyi cikti ama cinsiyet solemedi tahminde etmedi uyuz

Yap kız boşver. Ne yaparsak şimdi yaparız :KK70: Maalesef ben tek kaldığım için kendime ne yaparsam onu yiyorum:KK70: araba yok dışardan biseyi çıkıp almayada üşeniyorum öyle dolanıp duruyorum
Eve sipariş et canım hemen getiriyolar :) ben tek olsam heralde akşama kadar yatarım yemek filan da yapmam şimdi kayınvalidem yapıyor çoğu zaman kendi pişirdiğimi yiyemiyorum

Bende geçen haftalar da 2 li test için gittim, bebek yatıyor kıpırdamıyordu hiç. Dr. ultrason cihazı ile dürtüyor göbeğimi, yan yatırıyor felan yok yani yapamadılar bir türlü testi, sonra kalktım 20 dk dolandım çikolata felan yedim tekrar geldim, biraz kıpırdamış dedi :KK70: Yani moralinizi bozmayın hemen daha minicik bir şey o ne kadar hareketli olabilir ki, her bebekte bir değil. Hatta biz sonra kime anlattıysak herkes annesi babası gibi tembel olacak bu bebekte dediler :KK70: Tembelliklerimizle meşhuruzda biraaz :)
Evet ya olabiliyormus bende kime sorsam 3 aylik bebek kipirdarmi diyo halbuki oynuyolar bile ama insan suphede kaliyor iste

Bende aramızda ishal olan varmı diye soracaktim ben neredeyse 3 haftadır ishal im bisürü test yapıldı hiçbirşey çıkmıyor ilk hamileleigimdede ishal oldun ama 1 haftaydı bu beni çok mahvetti 71 kilodan 66 kilo ya düştüm

Ya ben de pazar gununden bu yana ishalim.ve bugun kontrolum vardı doktoruma dedim beni dahiliyeye sevk etti kan ve idrar tahlili falan verdim bakalim yarin sonucu alacam.doktorum insallah dizanteri degildir dedi bakalim.dahiliye doktoru gunde kackere tuvalete cikiyorsun dedi eger bu sayi 5 ve fazlasiysa sıkıntili dedi.ben iki kere cikiyorum .ve doktor eger asiri ishal oluyorsa bebeğin asagi kaymasindan korkuyorlardir dogum doktorlari dedi.gecmis olsun sana

Eve sipariş et canım hemen getiriyolar :) ben tek olsam heralde akşama kadar yatarım yemek filan da yapmam şimdi kayınvalidem yapıyor çoğu zaman kendi pişirdiğimi yiyemiyorum

Getirmiyorlar canım bulunduğumuz yer uzak biraz gelse hiç durmam :)

ilk cocugunda nasıl hissetmiştin hareketini mesela ne olduda aa hareket etti dedin. bu soruyu ikinci defa hamile olan annelere soruyorum ?? :)
Mi-nick e sormuşsun ama ben de cevaplamak istedim, benim ilk Evet bu bebek dediğim hareketi 17-18 haftalarda oldu, eşim maç izliyordu arkadaşıyla , ben de oturuyordum yanlarında ve bir anda karnımın iç tarafından resmen vücuduma içten değen birşey hissettim, Sanki birşey organlarima değiyor içten gibi, Ay dedim o an sesli sesli :) eşim ve arkadaşı bana baktı, ama ses etmedim o an birdaha oldu, tarif edilemez birşey hissettim ama o an bebeğim olduğunu anladım, süzülüyordu Sanki içimde

Back
X