2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah musmutlu hayırlı haberlerle gelirsin canm bizde ikili test yapıcaz hayırlısı içini ferah tut olur mu

Kombine risk 1:221
Ikili test >1:50 cikti ikisi de cut off degerinin ustunde
bencede kafana hic takma tamamen yaştan dolayı öyle çıkmış zaten biliyorsun bunlar kesin sonuçlar değil. benim bebeğinin direkt ense kalınlığı yüksek çıktı ayrintiliya girdim daha düşük çıktı sağlıkla doğarlar insallah

güzel haberlerle gel canım insallah

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, heyecan korku her görüşmeden önce oluyor bizde de. Ama mutlu olarak döneceğine inan :)

frhnrfhn dualarımız seninle canım

Zermina böğrüme bi taş oturdu okurken .
Üzüldüm çok.
Geçmiş gitmiş evet ... bir daha olmaması için güçlü olmalısın ablacım .

lavinza
iyi olmana sevindim çok .

A Arya92 canım hiç sıkmıyorsun o güzel canını sadece olasılık değerlendirmesi bu test biliyorsun sende ...

Mydestinyy canım annesinin devası prenses geliyor demek ekliyorum canım .

Allah akıl fikir vicdan merhamet versin eşine ve annesine canım çok üzüldüm şu an iyi olmana da ayrıca sevindim

İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinle ilk buluşman, çok heyecanlı :)
Yakışıklı oğlumu atayım ben de
Eki Görüntüle 2079473
maşallah paşaya

Yakışıklı oğlumu atayım ben de
Eki Görüntüle 2079473

Yaaaaaa içim bi hoş oldu bee
Nerden nereye geldik ... daha nerelere gideceğiz nasipse

Kese fotoları atıyorduk yahu ... baksana eni konu bebek olmuşta ... paşa paşa uyuyor orda annesi Ozan paşa

Maşallah subhanallah

Teşekürler canım
Hiç deme canım yaa, nokta kadarken kese,kalp atışı derken baya baya bebek oldular. Allah'a şükürler olsun. İsteyen herkese versin inşallah,harika bı duygu.
Maşallah. Ne kadar net görüntü süper
Evet canım baya baya belli gözü burnu ağzı

Saol canım benim amin amin..

Ausencia ablacım cok Şükür hersey yolunda şuan ben gayet iyiyim bebeğim bana güç veriyor eşimle hc bi problemim yok o kavgadan sonra kve takmamaya çalışıyorum üzülme lütfen rabbim yardım etti ben onu önce allaha sonra kurana teslim ettim buarada sen ve minigin nasılsınız

Bu arada diger kv ile ilgili yoruma cok guldum:)) cok alemsin

Kombine risk 1:221
Ikili test >1:50 cikti ikisi de cut off degerinin ustunde
Arya merhaba bu benim kızıma hamile iken sonucum şimdi fındık kurdum sapasağlam ve beşiğinde uyuyor sana için rahat etsin diye atıyorum yarın Dr randevum var ve 2lu teste hayır diyecem sadece ultrasyon talep edecem

Iyiyiz canım ...
Bulantılar falan geçti bi mutluyuz .. miniği bende özledim valla 1 ay olacak neredeyse .
Çrş gmrüş günü :)

Kizlar selam benim yazdigim msjlara neden kimse yorum yapmiyor 2li test kan sonuclarimi attim kimse bisey demiyor..askolsun yani Ausencia

Canım ben senin test sonuçların da sonucu anlamadığım için yanıtlamadım .
Diğerleri gibi değildi, farklı bir prog kullanılmış o yüzden anlamadım hiç.sonuçlarını .

Bi sen degil canim kimse yanitlamadi.uzuldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…