- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.261
İnşallah musmutlu hayırlı haberlerle gelirsin canm bizde ikili test yapıcaz hayırlısı içini ferah tut olur muIyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim
bencede kafana hic takma tamamen yaştan dolayı öyle çıkmış zaten biliyorsun bunlar kesin sonuçlar değil. benim bebeğinin direkt ense kalınlığı yüksek çıktı ayrintiliya girdim daha düşük çıktı sağlıkla doğarlar insallahKombine risk 1:221
Ikili test >1:50 cikti ikisi de cut off degerinin ustunde
Iyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, heyecan korku her görüşmeden önce oluyor bizde de. Ama mutlu olarak döneceğine inan :)Iyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim
Allah akıl fikir vicdan merhamet versin eşine ve annesine canım çok üzüldüm şu an iyi olmana da ayrıca sevindimKavga etmiştik canım eşimi doldurdu üstüme gönderdi bildigin wsim bana düşkündür de onun yüzünden tartıştık ve ben cikim. Gidiyodum kapidaydim bana tekme attı cok kotu gunlerdi cok sujur gecti tabii çok pişman olmuştu hatta ben bitti hersey dedim ama olmadı özür diledi aglicakti nerdeyse ki öyle oldu da
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinle ilk buluşman, çok heyecanlı :)Iyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim
maşallah paşaya
Maşallah. Ne kadar net görüntü süper
Teşekürler canımAllah akıl fikir vicdan merhamet versin eşine ve annesine canım çok üzüldüm şu an iyi olmana da ayrıca sevindim
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinle ilk buluşman, çok heyecanlı :)
maşallah paşaya
Hiç deme canım yaa, nokta kadarken kese,kalp atışı derken baya baya bebek oldular. Allah'a şükürler olsun. İsteyen herkese versin inşallah,harika bı duygu.
Yaaaaaa içim bi hoş oldu bee
Nerden nereye geldik ... daha nerelere gideceğiz nasipse
Kese fotoları atıyorduk yahu ... baksana eni konu bebek olmuşta ... paşa paşa uyuyor orda annesiOzan paşa
Maşallah subhanallah
Evet canım baya baya belli gözü burnu ağzıMaşallah. Ne kadar net görüntü süper
Saol canım benim amin amin..Allah akıl fikir vicdan merhamet versin eşine ve annesine canım çok üzüldüm şu an iyi olmana da ayrıca sevindim
İnşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım bebişinle ilk buluşman, çok heyecanlı :)
maşallah paşaya
Maşallah subhanallah
Bu arada diger kv ile ilgili yoruma cok guldum:)) cok alemsinfrhnrfhn dualarımız seninle canım
Zermina böğrüme bi taş oturdu okurken .
Üzüldüm çok.
Geçmiş gitmiş evet ... bir daha olmaması için güçlü olmalısın ablacım .
lavinza
iyi olmana sevindim çok .
A Arya92 canım hiç sıkmıyorsun o güzel canınısadece olasılık değerlendirmesi bu test biliyorsun sende ...
Mydestinyy canım annesinin devası prenses geliyor demek ekliyorum canım .
Ausencia ablacım cok Şükür hersey yolunda şuan ben gayet iyiyim bebeğim bana güç veriyor eşimle hc bi problemim yok o kavgadan sonra kve takmamaya çalışıyorum üzülme lütfen rabbim yardım etti ben onu önce allaha sonra kurana teslim ettim buarada sen ve minigin nasılsınız
Kizlar selam benim yazdigim msjlara neden kimse yorum yapmiyor2li test kan sonuclarimi attim kimse bisey demiyor..askolsun yani Ausencia
Iyiyiz canım ...
Bulantılar falan geçti bi mutluyuz .. miniği bende özledim valla 1 ay olacak neredeyse .
Çrş gmrüş günü :)
Canım ben senin test sonuçların da sonucu anlamadığım için yanıtlamadım .
Diğerleri gibi değildi, farklı bir prog kullanılmış o yüzden anlamadım hiç.sonuçlarını .
Kimse anlamamıştır belki canımBi sen degil canim kimse yanitlamadi.uzuldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?