2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi sen degil canim kimse yanitlamadi.uzuldum yani
Canım hiç üzülme , o testin sonucunu ben de anlamadım, sadece bı yerde normal yazıyordu onu anladım. Diğer yazdığın konularda cevap verildiğini hatırlıyorum. Özellikle park yatak konusunda baya cevap vermiştik :)

Bende yorum almak istedim ama en azindan anlasilmiyo cnm anlamadik diyende olmadi hic :/ yani.

Cok tesekkurler canim hemen hemen benim sonuclarimla ayni. Insallah benimde saglikli bir findik kurdu olur Allah in izniyld
Nifty test yaptirmamaya karar verdik esimle amniyosentez yatircaz yarin bir uzmanla daha gorusucez
Onun icin biraz daha buyumesini bekleyecegiz

Sen anlayabildinmi canim testi:))))cok sevindim walla
Evet kuzum benim 3. Gebelik olunca eğer ki grafik çok yüksekte olursa sağında işaretler var sınırı geçiyor o zaman sıkıntı var deniliyor seninki güzel gelmiş forum kalabalık gözden kaçıyor

İnşallah canini sıkma bu bir olasılık testi desemde annesin sen takarsin ben aldırmayı düşünmeyince as yaptirmamistim Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünü rahatlatacak haber alırsın

Inşallah canım Emel hanımı öneririm..

Çok pahalı çok bende araştırmadayım.

Bizimde cumartesi abla2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…