- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.281
Canım hiç üzülme , o testin sonucunu ben de anlamadım, sadece bı yerde normal yazıyordu onu anladım. Diğer yazdığın konularda cevap verildiğini hatırlıyorum. Özellikle park yatak konusunda baya cevap vermiştik :)Bi sen degil canim kimse yanitlamadi.uzuldum yani
Canım hiç üzülme , o testin sonucunu ben de anlamadım, sadece bı yerde normal yazıyordu onu anladım. Diğer yazdığın konularda cevap verildiğini hatırlıyorum. Özellikle park yatak konusunda baya cevap vermiştik :)
Canım sol taraf bilgilerin gayet güzel sorun yok diyor test e gore
Kasti bişey değil canım,öyle denk gelmiş. Hamilelik hormonlarindan bazen alınmayacak şeye bile alinabiliyoruz,normal.Bende yorum almak istedim ama en azindan anlasilmiyo cnm anlamadik diyende olmadi hic :/ yani.
Canım sol taraf bilgilerin gayet güzel sorun yok diyor test e gore
Cok tesekkurler canim hemen hemen benim sonuclarimla ayni. Insallah benimde saglikli bir findik kurdu olur Allah in izniyldArya merhaba bu benim kızıma hamile iken sonucum şimdi fındık kurdum sapasağlam ve beşiğinde uyuyor sana için rahat etsin diye atıyorum yarın Dr randevum var ve 2lu teste hayır diyecem sadece ultrasyon talep edecemEki Görüntüle 2079505
Dr sorun yok dedi değerlerim iyi cıktı cnm sukur rabbimeHayırlısıyla güzel haber al canım
Evet kuzum benim 3. Gebelik olunca eğer ki grafik çok yüksekte olursa sağında işaretler var sınırı geçiyor o zaman sıkıntı var deniliyor seninki güzel gelmiş forum kalabalık gözden kaçıyorSen anlayabildinmi canim testi:))))cok sevindim walla
Bugun bukonuda bilgi sahibi oldum cunku testlerimde bugun cikti. Sonuclarin benim anladigima gore iyi gorunuyor masallah canim. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinBende yorum almak istedim ama en azindan anlasilmiyo cnm anlamadik diyende olmadi hic :/ yani.
Evet kuzum benim 3. Gebelik olunca eğer ki grafik çok yüksekte olursa sağında işaretler var sınırı geçiyor o zaman sıkıntı var deniliyor seninki güzel gelmiş forum kalabalık gözden kaçıyor
Bugun bukonuda bilgi sahibi oldum cunku testlerimde bugun cikti. Sonuclarin benim anladigima gore iyi gorunuyor masallah canim. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canini sıkma bu bir olasılık testi desemde annesin sen takarsin ben aldırmayı düşünmeyince as yaptirmamistim Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünü rahatlatacak haber alırsınCok tesekkurler canim hemen hemen benim sonuclarimla ayni. Insallah benimde saglikli bir findik kurdu olur Allah in izniyld
Nifty test yaptirmamaya karar verdik esimle amniyosentez yatircaz yarin bir uzmanla daha gorusucez
Onun icin biraz daha buyumesini bekleyecegiz
Böyle degerlerDr sorun yok dedi değerlerim iyi cıktı cnm sukur rabbime
telefonla ulaşılabilir olması çok iyiymiş canım ama doğum pahalıymış cidden, medicalpark normal doğuma 2250 dedi bize ama yılbaşından sonra artıcakmış fiyatı 3bini bulur zannımca bana da çok geldi açıkçası normal doğuma o kadar vermek zorunlu sezeryanda su an 3500 muş o da 4bin filan olur ne bileyim pahalı yaa... dediğin gibi en uygun esentepe, aralıktan sonra bi de oraya gidicem bakalım inşallah memnun kalırım
Bizimde cumartesi abla2
Iyiyiz canım ...
Bulantılar falan geçti bi mutluyuz .. miniği bende özledim valla 1 ay olacak neredeyse .
Çrş gmrüş günü :)
Canım ben senin test sonuçların da sonucu anlamadığım için yanıtlamadım .
Diğerleri gibi değildi, farklı bir prog kullanılmış o yüzden anlamadım hiç.sonuçlarını .
Çok tatlı maşallah yüz hatlarından bile belli erkek olduğu
İyi masallah çok sevindim canmDr sorun yok dedi değerlerim iyi cıktı cnm sukur rabbime
Evet gören herkes öyle diyor :) Doktor pipisinin resmini de çekti de ,eşime gönderdim o resmiÇok tatlı maşallah yüz hatlarından bile belli erkek olduğu
bende kanama olmadı. ama gunlerıne bak adet zamanlarında mı oluyor. üzerine görüyor olabılırsın. devam ederse doktora gorunmelısın
canım maşallahsenin kilo almana sevindim ... 50 kilo altı minnaklardınız da hanginiz 30 küsürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?