- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.341
Günaydın hanımlar, doğum, hamilelik, nefes eğitimine giden gitmeyi düşünen var mı aranızda? Araştırdığınız bildiğiniz eğitimler kurslar varsa bilgi verebilir misiniz?
yarın ikili tarama testimin sonucuna bakılacak 10000 de 1 yaş 650 falan galiba ama ultrasonda ensesine burun kemiğine bakmıştı iyi demişti.bizim doktor çok tuzlu malesef ,ondan başkada doktor bulamadık.riskli gebelik olduğu için her gidişte 350 verip çıkıyorum, önce sağlık ama asgari ücretli için büyük sıkıntı bu miktarlar ,doğumu sordum sekreterine 10.000 dedi eşimle birbirimize bakakaldık.neyse bebeğimiz sağlıkla doğsun da çalışır öderiz allahın izniyle
Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
yarın ikili tarama testimin sonucuna bakılacak 10000 de 1 yaş 650 falan galiba ama ultrasonda ensesine burun kemiğine bakmıştı iyi demişti.bizim doktor çok tuzlu malesef ,ondan başkada doktor bulamadık.riskli gebelik olduğu için her gidişte 350 verip çıkıyorum, önce sağlık ama asgari ücretli için büyük sıkıntı bu miktarlar ,doğumu sordum sekreterine 10.000 dedi eşimle birbirimize bakakaldık.neyse bebeğimiz sağlıkla doğsun da çalışır öderiz allahın izniyle
suan ben de ekrana bakakaldim.o neymis yaa sanki bebegi kendisi yapti alti ustu sezaryen olcaksin buyuk ihtimal.Allah yardimciniz olsun
On bin
Araştırma Hastanesi'nde prof Var ya hem özel muayenesi var hemde araştırmada calisiyor onlarada bakın derim ya çok para resmen sömürgecilik Allah yardımcınız olsun.çok doktor dolaştık hiçbiri bakmadı riskli olduğu için.sadece bu umut oldu bize o yüzden elimiz mahkum gidiyoruz .evet sezaryen le doğum olucak doğuma kendi girdiği için birde muayenehanesi olduğu için pahalı ama Ankara da muayenehanesi olupta pahalı olmayan kadın doğumcumu var.
onuda denedik ama orasıda geri çevirdi malesef.araştırma hastaneside çalışan anne için işkence işyerinden tam gün izin almak sorun oluyor.bu bebiş çok sosyetik çıktı özelden aşşağısı kurtarmıyor doğdun öperek mıncıklayarak alırım intikamımı :)Araştırma Hastanesi'nde prof Var ya hem özel muayenesi var hemde araştırmada calisiyor onlarada bakın derim ya çok para resmen sömürgecilik Allah yardımcınız olsun.
Ben de senin gibiyim hamile kalmadan önce uzun süre kan ilacı kullandığım için 77 kiloya kadar çıktım ama hamile kaldıktan sonra aynı kaldı göbek baya çıktı sanırım bebiş beni yiyor vampirgillerdenben zayıf bir insan değilim kılolu hamile kaldım ama hala iştahsızım hiç kilo almadım daha karnım da acıkmıyor ne biçim iş anlamadım. ama göbeğim çıktı
Canım çok teşekkür ederim , aminnn inşallah :) Sen naptın nasılsın,merak ediyorum seni de. Güzel haberler alınca haber ver mutlakaOyy maşallahhh :)
Nickini baska sayfada gorunce baktim,cok sevindim :) Minik kipirtilariyla sevindirsin insallah en yakin zamanda :)
Çok güzel yakaladı gerçekten,kızımın ultrason resimlerine de bakıyorum bu kadar neti yok :)Ahh ne güzel çıkmışş, bize hiç böyle bir ultrason vermemişlerdi, ne güzel çekmişler öylee :)
Gözün aydın canım,baya dayandin görmek için ,neyseki gördün herşey iyiymiş şükür. Ben nubtan hiç anlamıyorum:)Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
Canım çok teşekkür ederim , aminnn inşallah :) Sen naptın nasılsın,merak ediyorum seni de. Güzel haberler alınca haber ver mutlaka
Allah yardimciniz olsun bi sekilde odenir saglikla sihhatle gelsin insallah.. bu fiyatlar nedir boyle yahu birak asgariyle gecineni normal hatta yuksek maas alan icin bile cok cok yuksekyarın ikili tarama testimin sonucuna bakılacak 10000 de 1 yaş 650 falan galiba ama ultrasonda ensesine burun kemiğine bakmıştı iyi demişti.bizim doktor çok tuzlu malesef ,ondan başkada doktor bulamadık.riskli gebelik olduğu için her gidişte 350 verip çıkıyorum, önce sağlık ama asgari ücretli için büyük sıkıntı bu miktarlar ,doğumu sordum sekreterine 10.000 dedi eşimle birbirimize bakakaldık.neyse bebeğimiz sağlıkla doğsun da çalışır öderiz allahın izniyle
Olsun sağlıklı olun da hem siz hem bebek değer herşeye Allah ayırmasın sağ selamet gelsin kucağına inşallahonuda denedik ama orasıda geri çevirdi malesef.araştırma hastaneside çalışan anne için işkence işyerinden tam gün izin almak sorun oluyor.bu bebiş çok sosyetik çıktı özelden aşşağısı kurtarmıyor doğdun öperek mıncıklayarak alırım intikamımı :)
Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
Tahmin edebilecek olan nubb expertleri var mı ?? :)
Eki Görüntüle 2079640 nub tam cinsiyeti bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?