2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yarın ikili tarama testimin sonucuna bakılacak 10000 de 1 yaş 650 falan galiba ama ultrasonda ensesine burun kemiğine bakmıştı iyi demişti.bizim doktor çok tuzlu malesef ,ondan başkada doktor bulamadık.riskli gebelik olduğu için her gidişte 350 verip çıkıyorum, önce sağlık ama asgari ücretli için büyük sıkıntı bu miktarlar ,doğumu sordum sekreterine 10.000 dedi eşimle birbirimize bakakaldık.neyse bebeğimiz sağlıkla doğsun da çalışır öderiz allahın izniyle

Günaydın hanımlar, doğum, hamilelik, nefes eğitimine giden gitmeyi düşünen var mı aranızda? Araştırdığınız bildiğiniz eğitimler kurslar varsa bilgi verebilir misiniz?

Bende araştırıyorum instgramda bir sayfa var bebeim geliyor diye onu dün takip ettim, o o tarz eğitimler veriyormuş. Ücretli de var ücretsiz de. Bir de hastanelere bakıyorum ama gördüklerim hep h.içi . Ben de çalıştığım için h.içilere katılamam. Ama buldukça paylaşırım burada..

suan ben de ekrana bakakaldim.o neymis yaa sanki bebegi kendisi yapti alti ustu sezaryen olcaksin buyuk ihtimal.Allah yardimciniz olsun
On bin

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına..

arkadaşım başka yere gidin başka yakın memleketler de falan yok mu doktor.. uçmuş bu millet saka gibi sormadınız mı 10 bınlık nasıl bir hizmet veriyorsunuz diye perınatolog anladığım kadarıyla ben de perinotologa gittim ama muayenesi senin doktorun 7/1 i

suan ben de ekrana bakakaldim.o neymis yaa sanki bebegi kendisi yapti alti ustu sezaryen olcaksin buyuk ihtimal.Allah yardimciniz olsun
On bin

çok doktor dolaştık hiçbiri bakmadı riskli olduğu için.sadece bu umut oldu bize o yüzden elimiz mahkum gidiyoruz .evet sezaryen le doğum olucak doğuma kendi girdiği için birde muayenehanesi olduğu için pahalı ama Ankara da muayenehanesi olupta pahalı olmayan kadın doğumcumu var.

Araştırma Hastanesi'nde prof Var ya hem özel muayenesi var hemde araştırmada calisiyor onlarada bakın derim ya çok para resmen sömürgecilik Allah yardımcınız olsun.

Araştırma Hastanesi'nde prof Var ya hem özel muayenesi var hemde araştırmada calisiyor onlarada bakın derim ya çok para resmen sömürgecilik Allah yardımcınız olsun.
onuda denedik ama orasıda geri çevirdi malesef.araştırma hastaneside çalışan anne için işkence işyerinden tam gün izin almak sorun oluyor.bu bebiş çok sosyetik çıktı özelden aşşağısı kurtarmıyor doğdun öperek mıncıklayarak alırım intikamımı :)

ben zayıf bir insan değilim kılolu hamile kaldım ama hala iştahsızım hiç kilo almadım daha karnım da acıkmıyor ne biçim iş anlamadım. ama göbeğim çıktı
Ben de senin gibiyim hamile kalmadan önce uzun süre kan ilacı kullandığım için 77 kiloya kadar çıktım ama hamile kaldıktan sonra aynı kaldı göbek baya çıktı sanırım bebiş beni yiyor vampirgillerden ama 2 gündür iştahım çok açıldı bundan sonra almaya başlarım sanırım

Oyy maşallahhh :)
Nickini baska sayfada gorunce baktim,cok sevindim :) Minik kipirtilariyla sevindirsin insallah en yakin zamanda :)
Canım çok teşekkür ederim , aminnn inşallah :) Sen naptın nasılsın,merak ediyorum seni de. Güzel haberler alınca haber ver mutlaka

Gözün aydın canım,baya dayandin görmek için ,neyseki gördün herşey iyiymiş şükür. Ben nubtan hiç anlamıyorum:)

Canım çok teşekkür ederim , aminnn inşallah :) Sen naptın nasılsın,merak ediyorum seni de. Güzel haberler alınca haber ver mutlaka

İyiyim,son reglimi bekliyorum :) Ocak'ta nasipse basliyoruz :) Yazarimm

Allah yardimciniz olsun bi sekilde odenir saglikla sihhatle gelsin insallah.. bu fiyatlar nedir boyle yahu birak asgariyle gecineni normal hatta yuksek maas alan icin bile cok cok yuksek

Olsun sağlıklı olun da hem siz hem bebek değer herşeye Allah ayırmasın sağ selamet gelsin kucağına inşallah

nihayet güzel haberler gelmişşşş

oyy pıtı pıtı kalbine onun annesi ya

Tahmin edebilecek olan nubb expertleri var mı ?? :)

arkadaşlar nubunuz çıkmamış , bacak arasından ölçülüyor nub .
ben göremedim yani

ama frhnrfhn in ki kız gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…