- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.321
hiç uykum yok ama çook açım
gidip gelip peynir ceviz yedim .. mandalina yedim ama ııı ıhhhhh kesmiyor sanki ..
bi tost basmadangidip yatayım ben
Peki kasik agrisi oldumu bugunde sag kasigimda keskin bir agri we yanma oldu hemde belimhenüz bir hastaneyle anlaşma yapmadım canım elvankentte oturuyorum büyük ihtimal Sincan Koru Hüseyin hocaya başlayacağım 26 sina randevum var
benimde arada oluyordu canım progestan kullanınca geçti geçmiş olsun
kırmızı kırmızı çatlıyor canım hatta biraz morumsu bir renk aliyor
rahmin büyümesiyle alakalı galiba bir ara onunda ağrısını cektim hatta dr magnezyum yazdi kullanmadım ama geçti simdi
en azından biri yemiş oldu :))
Afiyet olsun. Artık sende rahat rahat uyursun
Oh ben yedim de geldim nasıl bir rahatlık bu doymuş hissiyatı ya
Al benden de o kadar amma ben o tostu yedim . Yemez olaydım şimdi de uyuyamiyorum. Ya Alllah im o kadar çok yiyorum ki yedikleeim gece beni tırmalıyor
Yaa geceleri ne yiyorsunuz ? Ben çok acıkıyorum ekmek arası felan yemiyorum ufak tefekle geçiştirmeye çalışıyorum ama gördüm ki artık yetmiyor.
kasık ağrılarım bitti gibi şimdide belimden sağ kalama inanılmaz ağrı giriyor yoruluncada oluyor acaba yoruluyor musun canım dinlenince geçiyor benimPeki kasik agrisi oldumu bugunde sag kasigimda keskin bir agri we yanma oldu hemde belim
Cok agridi bugun dun yurumek zorunda kaldim biraz fazla ondanmi acaba belim halen kotu ama kasik gecti cok sukur anlamadim neden insan ister istemez korkuyor
canım bende fenalardayım kilo konusunda 74 'le hamile kaldım en son 77 olmuşum şimdi kaç bilmiyorumGünaydın , Hayırlı Cumalar hamisler
Bugün doktora gidecek arkadaslardan güzel haberler alırsınız inşallah . Benim gibi gün sayan arkadaslarda insallah çabuk gecer zamanda görürüz minnaklarimizi
Gece yemekler yenmis afiyetler olsunyazif olanlara ne güzel benim yerimede yiyin ben 90 ni görmeyem diye direniyorum
Tüm bebişlerimiz isimleriyle yalasınlar inşallah evet eslim in anlamı daha güzelmişEvet canim sen eslem ismini dusunuyorm demissinya eslemin anlami Eslem: Arapça sıfattır. ‘Sâlim’den ism-i tafdil, müfred müzekker; en selâmetli, en emin, en doğru, en sağlam manalarınadır.
Eslimin anlami ise teslimiyet demektir, allaha teslim olan, kurani kerimde bakara suresinde 6. ayetinde geciyor :)
Eslimin anlami daha guzel bence :)
gece gece nasıl istedi canım eşim yaptı sağolsun yedim rahatladım olan bana oldu
Oh ben yedim de geldim nasıl bir rahatlık bu doymuş hissiyatı ya
Al benden de o kadar amma ben o tostu yedim . Yemez olaydım şimdi de uyuyamiyorum. Ya Alllah im o kadar çok yiyorum ki yedikleeim gece beni tırmalıyor
Yaa geceleri ne yiyorsunuz ? Ben çok acıkıyorum ekmek arası felan yemiyorum ufak tefekle geçiştirmeye çalışıyorum ama gördüm ki artık yetmiyor.
Oh oh gunaydin hayirli cumalar guzel anneler.gece bol yemeli gecmis ne guzel afiyet sifa olsun
Ben tam tersi dun oglenden beri ne yesem cikardm aciiiim cok acim ama midem bulaniyor.esim gece borek yapti kahvaltida onu yicem bakalm sonuc ne olcak
Boyunda varsa kötü bir kilo degil canim seninki . Ben 87 kiloyla hamile kaldım dikkat ediyorum almamaya calistim 88 kiloyla 3 ayimi tamamladim tabi misafirlerim olunca gelsin borekler pastalar iki gün onlarla birlikte yedimcanım bende fenalardayım kilo konusunda 74 'le hamile kaldım en son 77 olmuşum şimdi kaç bilmiyorum
Iyi akşamlar kızlar. Benim yarın ikili testim var . Kan vermiştim Geçen haftalarda ama ultrason Yarın olacak. Çok heyecanlıyım Aynı zamanda da korkuyorum :/ Bazen yaptirmasamiydim diye düşünüyorum, Aslında 35 yaş sonrasına yapıyorlar ama ben kendi isteğimle yaptırmak istedim sırf bebeğimi göreyim diye yoksa 19. Haftada bakacaklardi. Anlayacağınız hem sevinçliyim hem heycan ve korku duyuyorum. Ne olur bana da dua edin. Güzel haberlerle geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?