2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
çokta uzun değilim 166 boyum ilk bebegimde 18 kg almıştım bunda daha fazla almam insallah yuvarlanarak giderim artık

Çok edepli olacak demek ki bizimki öyle poz vermiyor teşekkür ederim

Yaa ne güzel olmuş, benim eşimde görmek için özele gitmek istiyor ama her ay gidemeyiz, bir iki defa anca, takibime hacettepe de devam etmek istiyorum bakalım hayırlısı.

Amin benim kv beni hiç sevmez bende onu ama saygım da yok ilk haftakrimda hamileliğin daha yeniydim onun yüzünden karnima tekme yedim rabbimé havale ettim ben onu da rabbim onla konuşsun

Antep pahalı bir şehir dr ayrıntılı ultrason 2 yıl önce bile 500 tl idi ama normal muayenehane bu kadar degildir 350 tl öok yüksek her ay gideceksğn gerektiginde 15 güne bir bu ücret normal gelirli bir aile çok sarsar canım Allah yardımcınız olsun peki gebeligin riski nedir

bebekte sıkıntı yok canım, ama ben doğuştan kalp hastasıyım hamile kalınca doktorlar çok çekindi. ufuk üni. ne gittim biz bakmayız dediler.ankara tıp hacettepe falan 3. aya yaklaşmışsın biz bakamayız dedi.başkente gittim orda devam edeyim dedim kardiyologlarımda orda diye,kadın doğum doktoru ya ölürsün yada beynine kan gitmez felç kalırsın hemen bugün aldır dedi ben mahvoldum tabi baktı kararsızım ben sana bakamam ankarada olmayacağım dedi. ben bu doktoru ağlaya ağlaya buldum bana umut oldu destek oldu bize, dinledi sakinleştirdi ekg ye gönderdi araştırdı ve devam etmeme kara verdi.o yüzden bulup buluşturup ödüyoruz bakalım.çok zor bir süreçti bebeğim benle kalsın istedim sağlıkla gelsin de gece gündüz çalışır öderiz allahın izniyle

bir şey sorucam kızlar benım ılk hamılelık dıye mı vücudum bu kadar kotu durumda sızlerde aynı mısınız?
gogus altı ağrılar kasık ağrıları hele bebek sankı kalçamda kalçam bacağıma vuruyor. ama en kotusu gaz su ıcsem şişiyorum

Allah sağlık versin de borç ödenir canım, bu doktora devam ederken bi taraftan da araştırmaya devam edin belki devlet hastanelerinden bi hoca bulursunuz.

Selam kızlar size birşey sorcam ikili taramada beta hcg değeri 50 nin altı olanlar erkek bebek üzerinde olanların kız bebek oluyor diyolar sizde durum ne cinsiyeti öğrenenler bi bakarmısınız acaba

Çok üzüldüm canım Haklısın bu durumda en dogru seçimi yapmışsın Allah şifa versin inşallah sağlıkla alırsın inşallah meleğini kucagına Rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Selam kızlar size birşey sorcam ikili taramada beta hcg değeri 50 nin altı olanlar erkek bebek üzerinde olanların kız bebek oluyor diyolar sizde durum ne cinsiyeti öğrenenler bi bakarmısınız acaba
Canım ya bi yakınımın 29 mu ne ama kız bebis bekliyor pek doğru bi varsayım sayılmaz

ankaradamsnz hangi doktorun muaynehanesine gidiyorsunuz ki

Canım doktorlar yazdıkları ilaçların bile hesaplarını veriyorlar o yüzden hep en kötüsünü düşünüp söylüyorlar, en küçük riskte bile altına girmek istemiyorlar Sen gönlünü ferah tut sağ salim kucağına alacaksın bebeğini inşallah

Bayanlar boğazım tıkalı gibi hissediyorum kaç gündür biraz zor nefes alıyorum. Böyle boğaz şişmesi ağrısı gibi değil değişik sanki orada bişey varmış gibi. Ne olabilir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…