- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.481
Kaç haftalık canım bebişKızlar bugun kontrolum vardı, nifty testimin sonucunuda aldım. Cok sükür güzel cıktı..
Bebişimin kız oldugu da kesinleşti..
Artık haraketlerini hissetmeye başlarsın dedi doktorum, hepimizin bebişi saglıkla dünyaya gelsin inşallah
Bebiklerimiz alsin büyüsün biz almayalim inşallah
Ewet iki gun ust uste yoruldum ondanmis dun gece sicak bi dus aldim uyudum gecti cok sukur aslinda eskiden yormayan hersey yoruyor bi misafir gelse aksamina bitiyorum Allah kolay getirsin insallah
Gözünüz aydın olsun canım ne güzel kesinleşmiş cinsiyette darısı bize :)Kızlar bugun kontrolum vardı, nifty testimin sonucunuda aldım. Cok sükür güzel cıktı..
Bebişimin kız oldugu da kesinleşti..
Artık haraketlerini hissetmeye başlarsın dedi doktorum, hepimizin bebişi saglıkla dünyaya gelsin inşallah
Bende minagi görünce herseyi unutuyom . Ozledim benim randevuyu da çok var gün sayıyorum çabuk gecer inşallah . Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Ben eczaneye gittimgimde 13 haftaliktim bayanda catlak kremine gerek yok simdi nemlemdir cildini bol bol dedi. Bio-oil alacam canım indirimdeydi eczanede ikisi 56 tl miydi neydi
Gözün aydın olsun cnmKızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
Kızlar bebeğimi görmeye gidiyorum. Heyecan dorukta gece zor uyudum
Bizimde testtimiz ıyi cıktı cnm cinsiyette %80 erkekmiş 3 hafta sonra gidicez tekrar iğne ilaç devam dedi kilo olarak 3 kilo almışım:) bekliyordum artı kan idrar yaptı oda ıyi cıktı sukurBu aralar karnım ağrıyor sürekli ya aynı zamanda mide bulantılarım da bi türlü geçmedi iki seferdir istifra ediyorum bi tuhaf hallerdeyim bu aralardevlette gittiğim doktor başka bi yere geçici göreve gönderilmiş burda olsaydı gidecektim ne güzel
Evet canım, maşallah diyim 0 çatlama, gobegimde belimde hiç birşey yok, ama popo yanım son aylarda çatladı ama şuan belli değil öyle çok, o da söylemesi ayıp popom hiç yoktu, o yüzden o catlaklarla beraber bir popoya sahip oldum :)
Bu aralar karnım ağrıyor sürekli ya aynı zamanda mide bulantılarım da bi türlü geçmedi iki seferdir istifra ediyorum bi tuhaf hallerdeyim bu aralardevlette gittiğim doktor başka bi yere geçici göreve gönderilmiş burda olsaydı gidecektim ne güzel
Çok sevindim canım bak stres yaptığına değmediBizimde testtimiz ıyi cıktı cnm cinsiyette %80 erkekmiş 3 hafta sonra gidicez tekrar iğne ilaç devam dedi kilo olarak 3 kilo almışım:) bekliyordum artı kan idrar yaptı oda ıyi cıktı sukur
düşük tehliken filan mı var canımKizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
Yok kuzum bi devlete bi özele gidiyorum ya o yüzden çok boşluk olmadan bebeğimi görürüm diye ümit ediyodum ara ara ağrılarım oluyor o yüzden bebeğimi görüp içim rahat etsin istiyordumGidip ne yapacaktın canım serum felan mı takılacaktın ?
Çok sevindim canım bak stres yaptığına değmedi
düşük tehliken filan mı var canım
Yok kuzum bi devlete bi özele gidiyorum ya o yüzden çok boşluk olmadan bebeğimi görürüm diye ümit ediyodum ara ara ağrılarım oluyor o yüzden bebeğimi görüp içim rahat etsin istiyordum
Düşük riskin mi var canım
Doktor sana riskli olduğun için, kalkmamanı yatmanı söyledi herhalde canım..Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?