2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebiklerimiz alsin büyüsün biz almayalim inşallah

aminnn canım insallah

Ewet iki gun ust uste yoruldum ondanmis dun gece sicak bi dus aldim uyudum gecti cok sukur aslinda eskiden yormayan hersey yoruyor bi misafir gelse aksamina bitiyorum Allah kolay getirsin insallah

kendimizi çok paralamamız lazım aslında canım ama dayanamayıp yapıyoruz. Bol bol dinlen toparlarsın

Gözünüz aydın olsun canım ne güzel kesinleşmiş cinsiyette darısı bize :)

Bu aralar karnım ağrıyor sürekli ya aynı zamanda mide bulantılarım da bi türlü geçmedi iki seferdir istifra ediyorum bi tuhaf hallerdeyim bu aralar devlette gittiğim doktor başka bi yere geçici göreve gönderilmiş burda olsaydı gidecektim ne güzel

Nasil yani bio-oil ayrimi ikiside?

Gözün aydın olsun cnm

Bizimde testtimiz ıyi cıktı cnm cinsiyette %80 erkekmiş 3 hafta sonra gidicez tekrar iğne ilaç devam dedi kilo olarak 3 kilo almışım:) bekliyordum artı kan idrar yaptı oda ıyi cıktı sukur

Kizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????

Yani ozaman bendemi kati kakao sureyim cnm smdi :)))

Gidip ne yapacaktın canım serum felan mı takılacaktın ?

Bizimde testtimiz ıyi cıktı cnm cinsiyette %80 erkekmiş 3 hafta sonra gidicez tekrar iğne ilaç devam dedi kilo olarak 3 kilo almışım:) bekliyordum artı kan idrar yaptı oda ıyi cıktı sukur
Çok sevindim canım bak stres yaptığına değmedi
düşük tehliken filan mı var canım

Düşük riskin mi var canım

Gidip ne yapacaktın canım serum felan mı takılacaktın ?
Yok kuzum bi devlete bi özele gidiyorum ya o yüzden çok boşluk olmadan bebeğimi görürüm diye ümit ediyodum ara ara ağrılarım oluyor o yüzden bebeğimi görüp içim rahat etsin istiyordum

Yok kuzum bi devlete bi özele gidiyorum ya o yüzden çok boşluk olmadan bebeğimi görürüm diye ümit ediyodum ara ara ağrılarım oluyor o yüzden bebeğimi görüp içim rahat etsin istiyordum

Yaa anladım bende gidip bir iki gün yatmayı bile düşünüyorum o yüzden sordum. Aslında pek bişeyim kalmadı ama tamamen psikolojikmen hâlâ yemek felan yapamam sanıyorum sabahtan akşama kadar yatıyorum biraz kalkıp birşeyler yapsam hissetmiyorum bu bulantıları ama böyle alıştım galiba ve bundan korkuyorum beni kendime getirecek bişeylere ihtiyacım var :/

Doktor sana riskli olduğun için, kalkmamanı yatmanı söyledi herhalde canım..
Benimde başta riski vardı.. Yattım iki hafta.. Sonra iş hayatıma döndüm.. İşime de otobüsle gidiyorum.. Eşim yok alışverişimi bile kendim yapıyorum.. Evimi haftada iki kez makinelerim.. Sende riskin kalktıktan sonra herşeyi kontrollü yapabilirsin tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…