- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.501
Yok cnm skur
Anladım canım ama günlük hayatına kendine yormadan devam edebilirsin sakınca olmaz bunda, ben hergün tüm evi süpürüyorum haftada bir silip toz alıyorum, ve eşimle gezmeye çıktığımız da saatlerce yürüdüğüm de oluyor tabi bunları dinlenerek ve yavaş tempoda yapıyorum. Hamilelik zor ama kendini bu kadar kısıtlama. (Gerçi bende ilk zamanlar hastalıklı gibi hep bayık moddaydım ama evde ki işlerimi filan günlük olarak yaptım yine de) kasma kendini bu kadar :)Cok sukur suan yok cnm
Yok canım ben hastanede yatarsam iyice hasta moduna girerim. Ben mesela şimdi yapılcak bi işim varsa kendimi telkin ederek kalkıp hemen yapıyorum aman boşver dersem alışırım hep öyle gider biliyorum. Kendini iyi hissettiğin zaman kalk dolaş kendine zaman ayır ufak tefek işlerini yap. İyi değilim dersen gerçekten iyi olamıyosun. Yemek konusunda benim de sıkıntılarım var soğan kokusuna gelemiyorum ama sonuna kadar da üzerine gidiyorum dayanamayacak noktaya geldiğim de hızlıca mutfaktan çıkıp eşimi mutfağa transfer ediyorum. Oğlumda çok pimpirikliydim hep yatardım hep kötü hissederdim hasta gibi geçirdim dokuz ayı, bu sefer daha iyiyim, daha da iyi olucam..Yaa anladım bende gidip bir iki gün yatmayı bile düşünüyorum o yüzden sordum. Aslında pek bişeyim kalmadı ama tamamen psikolojikmen hâlâ yemek felan yapamam sanıyorum sabahtan akşama kadar yatıyorum biraz kalkıp birşeyler yapsam hissetmiyorum bu bulantıları ama böyle alıştım galiba ve bundan korkuyorum beni kendime getirecek bişeylere ihtiyacım var :/
Yok farklı dr lar:) evet yaa yuzde 100 kiz dediler ustelik bugun erkek oldu haftaya hayirlisiGeçen gün kız dememiş miydi aynı doktor mu bu
Aynen oyle canim ilk bebislerimiz saglikli olsunlar da ikiside kabulumuz:)) valla odemde olabilir dedikleri icin kimseye bisey demeyi dusunmuyorum:) 16. Haftada soyler artikCanım hayırlısı olsun bebikte kvlerin tepkisini ölçmek icin şaka yapmis gibiilk bebegimiz canim ikiside yok zaten ne olursa olsun sağlıklı sihatli olsunda üzme canini sende . Ben her gittigimde doktora soruyorum. 16. Hafta diyor , bir ay sonra gel diyorda baska birşey demiyor.
Bana doktor normal hayatina devam edebilirsin dedi hicbir kisitlama getirmemisti.bu tarz seylerde haraket acisindan sorun yasamiyorum genelde hala mide bulantim ve kusmam oldugu icin cok haraketli degilim canim birsey yapmak istemiyor o yuzdenKizlar doktoruma smdi sordum evde ufaktan supurge yapsam sakincasi varmi diye hayir yok yapabilirsin dedi.birde ben pek yurumuyorum hamile kalali.hep arabayla.korkuyorum sanirim.gidicem yere yuruyerek gdebilirmiyim dedim tabiki gidebilirsin dedi.sizler napiyosunuz bu konularda????
Anladım canım ama günlük hayatına kendine yormadan devam edebilirsin sakınca olmaz bunda, ben hergün tüm evi süpürüyorum haftada bir silip toz alıyorum, ve eşimle gezmeye çıktığımız da saatlerce yürüdüğüm de oluyor tabi bunları dinlenerek ve yavaş tempoda yapıyorum. Hamilelik zor ama kendini bu kadar kısıtlama. (Gerçi bende ilk zamanlar hastalıklı gibi hep bayık moddaydım ama evde ki işlerimi filan günlük olarak yaptım yine de) kasma kendini bu kadar :)
Yok farklı dr lar:) evet yaa yuzde 100 kiz dediler ustelik bugun erkek oldu haftaya hayirlisi
Doktor sana riskli olduğun için, kalkmamanı yatmanı söyledi herhalde canım..
Benimde başta riski vardı.. Yattım iki hafta.. Sonra iş hayatıma döndüm.. İşime de otobüsle gidiyorum.. Eşim yok alışverişimi bile kendim yapıyorum.. Evimi haftada iki kez makinelerim.. Sende riskin kalktıktan sonra herşeyi kontrollü yapabilirsin tabi..
Takıntim var en nefret ettiğim huyum bu benim de iki elim kanda da olsa hergün süpürürüm yerde saç kıl eşimin çorabından dökülen ufak ufak seyleri görünce kafam bozuluyo, sırf bu sebepten asla saçım açık dolaşamam illa topuz yaparım tepeden saçım dökülmesin diyeHergunde supurme evi oladar kiz)napiyon sen :))
Gözünüz aydın olaun canım :) demek ki bnm dr da erken diye başlatmadı kan hapına, hala folikasit kullanıyorumKıZlar dr dan çıktım. 4lü test yapıldı. Kan verdim. Ultrason da herşey yolundaydı ama bebeğimin arkası dönüktü. Yüzünü göstermedi. Erkek olduğuda kesinleşti. Kan ilacı yazmadı gerek yok dedi erken dedi. Sadece elevit ve iğne kullanıcam. Şimdilik haberler böyle.
Yok canım ben hastanede yatarsam iyice hasta moduna girerim. Ben mesela şimdi yapılcak bi işim varsa kendimi telkin ederek kalkıp hemen yapıyorum aman boşver dersem alışırım hep öyle gider biliyorum. Kendini iyi hissettiğin zaman kalk dolaş kendine zaman ayır ufak tefek işlerini yap. İyi değilim dersen gerçekten iyi olamıyosun. Yemek konusunda benim de sıkıntılarım var soğan kokusuna gelemiyorum ama sonuna kadar da üzerine gidiyorum dayanamayacak noktaya geldiğim de hızlıca mutfaktan çıkıp eşimi mutfağa transfer ediyorum. Oğlumda çok pimpirikliydim hep yatardım hep kötü hissederdim hasta gibi geçirdim dokuz ayı, bu sefer daha iyiyim, daha da iyi olucam..
Bende de kanama alanı vardı canım.. Sabah, akşam 200 mg lık progestan kullandım.. Doktor yasaklamadığı sürece, ölçüsünde herşeyini yap.. Şu ara havalarda iyi.. Kendini kısıtlama bence..Suan riskim yok cnm cok skur.ama 2kere kanama gordum kanama alanim warmis.buda beni korkutuyor iste
Gözün aydın canım.. Elevitte jelatin var diye kullanılmıyordu yanılmıyorsam.. Decavit kullanılıyordu onun yerine..KıZlar dr dan çıktım. 4lü test yapıldı. Kan verdim. Ultrason da herşey yolundaydı ama bebeğimin arkası dönüktü. Yüzünü göstermedi. Erkek olduğuda kesinleşti. Kan ilacı yazmadı gerek yok dedi erken dedi. Sadece elevit ve iğne kullanıcam. Şimdilik haberler böyle.
Takıntim var en nefret ettiğim huyum bu benim de iki elim kanda da olsa hergün süpürürüm yerde saç kıl eşimin çorabından dökülen ufak ufak seyleri görünce kafam bozuluyo, sırf bu sebepten asla saçım açık dolaşamam illa topuz yaparım tepeden saçım dökülmesin diye
Bende de kanama alanı vardı canım.. Sabah, akşam 200 mg lık progestan kullandım.. Doktor yasaklamadığı sürece, ölçüsünde herşeyini yap.. Şu ara havalarda iyi.. Kendini kısıtlama bence..
Eşim bana, dünyada numunelik bi sen varsın böyle diyodu demek ki yalnız değilmişim :))Hahahha ayni bensin ozaman sende:) bnde nefret ederim sac kili ve coraptan dokulen ufak seylerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?