2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

O zaman kısıtlama kendini canım benim ilk 3 ay tehditim vardı ona ragmen dr um 20 dk yürüyüş yap dedi geçen gittiğimde çok şükür bi sıkıntının olmaması sebebi ile bol bol yürüyüş dedi herşey bize bakıyor kısıtlama ki en küçük bişi yaptıgında bir agrın olursa acaba bişi mi oldu diye kendini yetsin

Cok sukur suan yok cnm
Anladım canım ama günlük hayatına kendine yormadan devam edebilirsin sakınca olmaz bunda, ben hergün tüm evi süpürüyorum haftada bir silip toz alıyorum, ve eşimle gezmeye çıktığımız da saatlerce yürüdüğüm de oluyor tabi bunları dinlenerek ve yavaş tempoda yapıyorum. Hamilelik zor ama kendini bu kadar kısıtlama. (Gerçi bende ilk zamanlar hastalıklı gibi hep bayık moddaydım ama evde ki işlerimi filan günlük olarak yaptım yine de) kasma kendini bu kadar :)

Yok canım ben hastanede yatarsam iyice hasta moduna girerim. Ben mesela şimdi yapılcak bi işim varsa kendimi telkin ederek kalkıp hemen yapıyorum aman boşver dersem alışırım hep öyle gider biliyorum. Kendini iyi hissettiğin zaman kalk dolaş kendine zaman ayır ufak tefek işlerini yap. İyi değilim dersen gerçekten iyi olamıyosun. Yemek konusunda benim de sıkıntılarım var soğan kokusuna gelemiyorum ama sonuna kadar da üzerine gidiyorum dayanamayacak noktaya geldiğim de hızlıca mutfaktan çıkıp eşimi mutfağa transfer ediyorum. Oğlumda çok pimpirikliydim hep yatardım hep kötü hissederdim hasta gibi geçirdim dokuz ayı, bu sefer daha iyiyim, daha da iyi olucam..

Aynen oyle canim ilk bebislerimiz saglikli olsunlar da ikiside kabulumuz:)) valla odemde olabilir dedikleri icin kimseye bisey demeyi dusunmuyorum:) 16. Haftada soyler artik

Bana doktor normal hayatina devam edebilirsin dedi hicbir kisitlama getirmemisti.bu tarz seylerde haraket acisindan sorun yasamiyorum genelde hala mide bulantim ve kusmam oldugu icin cok haraketli degilim canim birsey yapmak istemiyor o yuzden

KIZLAR bugün yabancı bir makale okudum orda ikili testte freee beta hcg düzeltilmiş değeri ve papp a düzeltilmiş 1in altiysa erkek her ikisi 1in üzeri ise kız olduğu yazıyor ve bu yüzde 90 doğru çıkmış . Biri birin üzeri biri bir altiysa belirsiz mis ikili test yapanlar ve özellikle cinsiyeti belli olanlar bu değerlerini yazabilir mi bakalım doğru mu :)

Selam millet! Beni kendime getiren sey ise geri donmek oldu.evde wc giderken bile aci cekiyordum o kadarcik yurume mesafesinde.karnimda hep sanci hep halsizlik hep hasta modu.bi ay hastanede 20gunde evde yattim baktim skiliyorum artk yat yat kendimi deneyim bi baslayayim ise dedim iyiki baslamisim.ne kadar yatarsan o kadar vucut hareketsizlige alisiyor.temizlik isine girismiyorum halim de kalmiyor isten geldikten sonra zaten.kayinvalidem bakiyor bana hastaneye yattigimdan beri cok sukur.kafam dagildi kendimi dinlemiyorum vucudum hamlamisti resmen harekete gectim hayata döndüm resmen suan tek skintim bulantilar oda yakinda geçer insaallah

Hergunde supurme evi oladar kiz)napiyon sen :))

Suan riskim yok cnm cok skur.ama 2kere kanama gordum kanama alanim warmis.buda beni korkutuyor iste

Hergunde supurme evi oladar kiz)napiyon sen :))
Takıntim var en nefret ettiğim huyum bu benim de iki elim kanda da olsa hergün süpürürüm yerde saç kıl eşimin çorabından dökülen ufak ufak seyleri görünce kafam bozuluyo, sırf bu sebepten asla saçım açık dolaşamam illa topuz yaparım tepeden saçım dökülmesin diye

Gözünüz aydın olaun canım :) demek ki bnm dr da erken diye başlatmadı kan hapına, hala folikasit kullanıyorum

Benim de ilk bebeğim olduğu için herhalde bu moddayım. Bebekten sonrası da korkutuyor beni. Böyle düşüne düşüne bir koltuktan diğerine yatıyorum tüm gün.

Suan riskim yok cnm cok skur.ama 2kere kanama gordum kanama alanim warmis.buda beni korkutuyor iste
Bende de kanama alanı vardı canım.. Sabah, akşam 200 mg lık progestan kullandım.. Doktor yasaklamadığı sürece, ölçüsünde herşeyini yap.. Şu ara havalarda iyi.. Kendini kısıtlama bence..

Gözün aydın canım.. Elevitte jelatin var diye kullanılmıyordu yanılmıyorsam.. Decavit kullanılıyordu onun yerine..

Hahahha ayni bensin ozaman sende:) bnde nefret ederim sac kili ve coraptan dokulen ufak seylerden.

Bende de kanama alanı vardı canım.. Sabah, akşam 200 mg lık progestan kullandım.. Doktor yasaklamadığı sürece, ölçüsünde herşeyini yap.. Şu ara havalarda iyi.. Kendini kısıtlama bence..

Zaten sordum cnm yapabilirsin dedi.sormadan is yapmiyorum hic.bende kullandim progestan.ve suan haftada 1 prolutan oluyorum tedbir amacli sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…