2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Düşük riskin yoksa yap canım evde her iş bana bakıyor alış veriş market pazar evdede hiç oturmuyorum minik kızım döküyor ben temizliyorum:) yeri geliyor halı yıkıyorum mecbur

Bütün kadınlar aynı her gün süperge aç bitmiyor çocuğun kalemtraş silgi kalıntıları erkeklerin kılı tüyü
Valla evde çocukta var ama eşimin kılından tüyünden onun dağınıklığı gözükmüyor bile çocuğum en fazla oyuncaklarını dağıtıp geri de topluyor :)

Valla evde çocukta var ama eşimin kılından tüyünden onun dağınıklığı gözükmüyor bile çocuğum en fazla oyuncaklarını dağıtıp geri de topluyor :)

Erkekler çocuktan beter benim kızımda sağolsun dağınıklığı va yoktur sağolsun babamız kızımızın yerine yapar

Ben İlk hamileligimde olduğu gibi bunda da hergün düzenli yürüyorum. Ilk hamileligimde doğuma bile yürüyerek gittim sancım olduğu halde, korkmayın kızlar riskiniz Yoksa yürüyün hemde bol bol. Çok faydası olacak doğuma ve nefesinize

Nasil yani bio-oil ayrimi ikiside?
Bio-oil catlak kreminin adi canım anne tv yi izliyorum ben hamileligimi ilk ogrendiginden beri , bu markayida oradan duydum . Yine anne tv Ender Saraç ta bir yag karışım verdi burayada yazmıştım onuda yapabilirim . Aslinda onu yapsam daha dogal daa tembellik iste biooil al gec dedim . Eczanede kampanyada şuan ikili krem 70 kusurlerden 56 y tl düşmüş. Bir dahaki gittigimde alırım yads internetten alırım bakalım şimdilik bebeyagina devam
Aynen oyle canim ilk bebislerimiz saglikli olsunlar da ikiside kabulumuz:)) valla odemde olabilir dedikleri icin kimseye bisey demeyi dusunmuyorum:) 16. Haftada soyler artik
Öyle e yap canim 16.haftamizada az kaldi zaten . Kesinlesince ogrenir herkes . Benim bebike cinsiyeti konusunds oran bile vermiyorlar çok ozeniyorum çok ama tık yok bizim doktor da merakla bekliyorum

Bende emseye gidiyorum canım ama doğum fiyatı sormak aklıma gelmedi heyecandan. Hangi doktora gidiyorsun

Gözün aydın canım,ne güzel haberlerle gelmişsin :) maşallah

Ben bugün dışarıya çıktım iş ev arası arabayla gidiyorum bugün bebek için şifonyer baktim beşik baktim yoruldum yatıyorum suan yürüdüm ama fena oldum battı kasigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…