2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimi hepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...
Hahah benimde öyle herşeyde kız çıktı ama bugün doktor kesin erkek dedi. Hayırlı olsun canım

Bisi sorcam kacinci haftada kiz dediler tam olarak.bide kiz ve erkek dediklerinde goruntuler 3-4 boyutlu mu yoksa normal ultrason görüntüsu muydu ikisinde de
4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))

4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))

Aynen ben de kesindir diye düşünüyorum ama smdi gordum yazdigini senin cok erken bakilmis 12hafta dolmadan sanrm.ama insaallah gonlune gore olur

kaçıncı haftada kız dedi canım? bizimde 3d 4d bakti dr kız dedi başka dr erkek dedi çıkıntıyı gördük resmen

Ayy bi ornek daha yakacinci haftada 3d bakip kiz dediler canim sana.benm 14.haftada kiz kesin dedi 3d.degismez ins.kizimin ismini bile buldum ama bende kalsin ismi simdilik tam net degil

Ya oğluma hamileyken hep erkek yılı diyorlardı :)
Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…