2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sut ve sut urunleri, cay demir emilimini azaltır. O yuzden demir ilaclari aldiginizda bunlari tuketmemeye ozen gosterin kizlar. Bende gyneferon u artik gece yatmadan once iciyorum. Tiroidi zaten sabah gozunu acar acmaz iciyorum.

Sut ve sut urunleri, cay demir emilimini azaltır. O yuzden demir ilaclari aldiginizda bunlari tuketmemeye ozen gosterin kizlar. Bende gyneferon u artik gece yatmadan once iciyorum. Tiroidi zaten sabah gozunu acar acmaz iciyorum.

C vitamini de vucütta kalmasını sağliyor.ben aksamlari ferrosanolu ictikten bir süre sonra portakal yiyiyorum.

Günaydın güzel anneler dün misafirlerim vardı yemek yedik gece 12 e kadar sohbet ettik çok hoş insanlar keşke herkes öyle olsa hizmet etmek bile hoş geliyor insana benim Dr decavite geçirdi ama bu ilaç beni ishal ediyor diğer gebeliklerde öyle olmuştu yinede deneyim diyorum belki bundan olmaz. Güzel hafta sonları sizin olsun

Bence ayrıntılı ultrason gir canim canını sikma orada herşey çıkar neden test kötü cıktı söylemedimi dr yaş riskinmi var

Ayrıntılı usg 18 -20 haftada yapılıyor canım daha var yani acildeki dr pek detay vermedi perinatoloji dr yönlendirdi yaş riskide var tabi kendi dr öğrenecem artık gittiğimde hayırlısı olsun

Kızlar ben 12+5 im ama geçen cuma kontrolümde doktor 1 hafta geriden takip ediyor bebek dedi, o da tahmin ediyordum yani düzensiz adet ve yumurtlama olduğuna sorum şu ki şuan 11+5 im o zaman , üç ayı doldurmuş oluyormuyum ? Ve 1 hafta geriden gelip sonra haftasına yetişen var mı? Oğlum da olmamıştı böyle.

Kızlar ben 12+5 im ama geçen cuma kontrolümde doktor 1 hafta geriden takip ediyor bebek dedi, o da tahmin ediyordum yani düzensiz adet ve yumurtlama olduğuna sorum şu ki şuan 11+5 im o zaman , üç ayı doldurmuş oluyormuyum ? Ve 1 hafta geriden gelip sonra haftasına yetişen var mı? Oğlum da olmamıştı böyle.

Genellikle getiren veya ilerden gidenler sonlara doğru haftasını yakalıyor diye biliyorum. Usgye göre hala 3 ayını daldırmamışsın. 11+5

Dün oglum olacağını ögrendim bu gün düşündümde zaten içime dogmuştu erkek olacagı kızımda kasıklarıöda sürekli bir sancı vardı azda oşsa mşde bulantısı yaşadım bu gebeligimde sanki hamile değilim gibi ne bulantı ne kasık agrısı kız kasıkta olır derlerdi dogruymuş

12 hafta dolunca 3 ay dolmuş oluyor canım yani 12+6da doldurmuş olacaksın

Bugün mu 15+0 yoksa dün mu 15+0 din..
Şu an 16 haftaya girmiş bulunuyorsun :) bu haftanın sonuna cinsiyet belli olur
Bugun canım dün usg baktım 14+6 yaziyodu ayy inşalalh doktorda dedi bi hafta sonra gel diye aramızda:KK200: çok yok galiba tam bi hafta var sanırım

Senin kız da olabilir erkek de benim de dere hcg 1.02 pappa 0.97 senin durumundayım diğer arkadaşlar pek onemsemediler sonuçlarını yapmadılar ama önceki paylasanlarlara kendim baktım baya tutuyor
Hayirlis olsun artik Allahin izniyle yarin ogrenecez sen ne zaman ogreneceksin canm kac haftaliksin suan. Mutlaka birilerinin tutmussa bi dogruluk payi olabilir biz test edemiyoz malesef seninde benimde belirsiz bolumden

Zermina Zermina hangi ayda olduğunu sormuşsun canım.
4.ay içindesin.
Gebelikte haftalar hani yaştan gün almak gibi .

16+6 ın dolup 17.haftaya girdiğinde 4.ayını doldurup 5 e girmiş olacaksın
Nette bi cok yerde 18. Haftaya girdiginde 5. Aya gidiyorsun diyo bu ay hesabi bi cok yerde farkli canm ben senin dedigini baz alacam ne kadar cabuk girersem aylara o kadar cabuk kawusuruz insallah :))

Kizlar hepinize iyi pazarlar iyi aksamlar dilerjm.bugun carsiya cktik beli lastikli pantolon ve bikacsey alalim dedik lcw de 70 lira pantolonlar.halbuki nette baya uygun.varmi netten yeni hamilelik pantolonu alan yada netten surekli alisveris yapan ???

Back
X