2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

bende seçerken epey bakmıştım ..Kendi kişisel fikrimi fotolarla göstereyim de yardımcı olur belki alacal olanlara

Bu tarz olan hamile pantalonlarını gebelik sonuna kadar kullanamayız , ek parçası 7-8 aylık bir karnı içine alamaz .
6. aydan sonra muhtemelen giyemeyiz

Şu tarz düşük bel , düğmeli olanlar var ki , eveeet karın kısmı geniş ama kalça basen ölçümüz hiç mi değişmeyecek ?
muhakkak ki alt kısımdan sıkacak ilerleyen zamanlarda bence .

en ideali bence bu tarz bütün parçalı olanlar . benim aldıklarımda belden lastik ayarlı bunlar ... giderken büyütüyoruz yani .

hiç emin söylememişti 1 ay önce .... o yüzden kız erkek ikisine de eşit hazırlıklıyım .. Tabii inşallah değişmez

Günaydın güzellikler maşallah cinsiyeler belli olmuş allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızi hepiizin adına çooook sevindim Blackbluee1 canım gözün aydın mi-nick canım çok çok geçmiş olsunsıkma tatl canını geçer inşallah dün giricektim kurar ihlali yapmışım bigün ceza yedik

canım düşünme öyle , zaten o geçse ..mide yanmaları ekşimeler , daha yoğun kasık ağrısı başlayacak ...böyle böyle geçecek
aynen canim haklisin ben kendimi balayi diye sartladim 12.hafta sonrasina ama daha cok bekliycem anlasilan :)

hiç emin söylememişti 1 ay önce .... o yüzden kız erkek ikisine de eşit hazırlıklıyım .. Tabii inşallah değişmez
sagliklisi olsun :)

Sagol canim, bende diyorum bu kiz napti da uzaklastirma aldi

uslu durun bakayım

3. model güzelmiş gerçekten belden lastiğinin ayarlanıyor olması.Benim aldığımda düğmesiz bütün parçalı ama ayarlama durumu yok.

3. model güzelmiş gerçekten belden lastiğinin ayarlanıyor olması.Benim aldığımda düğmesiz bütün parçalı ama ayarlama durumu yok.

benim zaten karın maşallah 6 aylık gibi

bi jean bi kumaş idare edeceğim ...

ha bu arada bunları almadan biraz sıkarken düğme kısmı , kendi pantalonlarımın düğme kısmına toka takmıştım , bi müddet öyle idare etmiştim

şuna benzer

Çok güzel çözümmüş ama toka :)

Pantolonlarınızı nereden aldınız merak ettim.
Bu arada bugün randevunuz varmış sanırım inşallah güzel haberler duyarsınız minikle ilgili benim daha haftaya cuma çok özlüyor insan

Bunu nasıl takıyoruz harikaymış :)

defactodan aldım . uygun fiyatlar ... diğer mağazalarda hamile pantalonları çok pahalı .. kotonda uygun .

evet ya tam bir ay oldu ... hasret gidereyim , sağlıklı haberlerini alayım ... sana da hemen geçiversin bir hafta

bende lcw dan aldım 36 beden bel kısmınıda begendim ben :) giydigim bedeniden bile küçük aldım. hamile pantolonlarının yapısı bana bedenine göre geniş kalıp geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…