- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.861
Merhaba Kızlar,Bende haziran annesi olacağım inşallah..
Normal pantolonlarım oturduğumda sıkmaya başladı düğmesini açmak durumunda kalıyordum bende hamile pantolonu aldım lc'den ama pek esnek gelmedi bana yani az kilo alsam kullanamam gibi ya bir beden büyüğünü alacağım nasıl durur bilmiyorum ama.Pek bilgim yok açıkcası hamile pantalonları hakkında da sizler aldınız mı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hic gecmiycek gibi hissediyorum
insallah canim tam iyiyim diyorum hop mide bulantisi tam gecti diyorum bel agrisi... yine de sukur diyorum ilk gebeligim daha fenaydi
Cok fazla istifra etmiyorum ama surekli bulaniyor bekliyorum ciksa da bi rahatlasam diye ama yok
ayy hadi guzel haberlerle insallahhh bakalim cinsiyet kesin kiz mi insallah degismezz :)
aynen canim haklisin ben kendimi balayi diye sartladim 12.hafta sonrasina ama daha cok bekliycem anlasilan :)
canım düşünme öyle , zaten o geçse ..mide yanmaları ekşimeler , daha yoğun kasık ağrısı başlayacak ...böyle böyle geçecek
sagliklisi olsun :)hiç emin söylememişti 1 ay önce .... o yüzden kız erkek ikisine de eşit hazırlıklıyım .. Tabii inşallah değişmez
Sagol canim, bende diyorum bu kiz napti da uzaklastirma aldiGünaydın güzelliklermaşallah cinsiyeler belli olmuş allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızi hepiizin adına çooook sevindim Blackbluee1 canım gözün aydın mi-nick canım çok çok geçmiş olsunsıkma tatl canını geçer inşallah dün giricektim kurar ihlali yapmışım bigün ceza yedik
aynen canim haklisin ben kendimi balayi diye sartladim 12.hafta sonrasina ama daha cok bekliycem anlasilan :)
sagliklisi olsun :)
Günaydın güzelliklermaşallah cinsiyeler belli olmuş allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızi hepiizin adına çooook sevindim Blackbluee1 canım gözün aydın mi-nick canım çok çok geçmiş olsunsıkma tatl canını geçer inşallah dün giricektim kurar ihlali yapmışım bigün ceza yedik
bende seçerken epey bakmıştım ..Kendi kişisel fikrimi fotolarla göstereyim de yardımcı olur belki alacal olanlara
Bu tarz olan hamile pantalonlarını gebelik sonuna kadar kullanamayız , ek parçası 7-8 aylık bir karnı içine alamaz .
6. aydan sonra muhtemelen giyemeyiz
Şu tarz düşük bel , düğmeli olanlar var ki , eveeet karın kısmı geniş ama kalça basen ölçümüz hiç mi değişmeyecek ?
muhakkak ki alt kısımdan sıkacak ilerleyen zamanlarda bence .
en ideali bence bu tarz bütün parçalı olanlar . benim aldıklarımda belden lastik ayarlı bunlar ... giderken büyütüyoruz yani .
uslu durun bakayım
3. model güzelmiş gerçekten belden lastiğinin ayarlanıyor olması.Benim aldığımda düğmesiz bütün parçalı ama ayarlama durumu yok.
Yanlış konu açmışımSagol canim, bende diyorum bu kiz napti da uzaklastirma aldi
abla ya bugün randevun varmış çok çooook güzel haberle beklıyoruz seni
Uyyy yerim ben seni Zıplar abla ya ciklot ye az kız biraz hareketlensin bıcırbende bekliyorum canım , heyecanlıyım ne yalan söyleyeyimözledim de çok .... iki holasın zıplasın da bi kendime geleyim 1 ay daha
Uyyy yerim ben seni Zıplar abla ya ciklot ye az kız biraz hareketlensin bıcır
benim zaten karın maşallah 6 aylık gibi
bi jean bi kumaş idare edeceğim ...
ha bu arada bunları almadan biraz sıkarken düğme kısmı , kendi pantalonlarımın düğme kısmına toka takmıştım , bi müddet öyle idare etmiştim
şuna benzer
benim zaten karın maşallah 6 aylık gibi
bi jean bi kumaş idare edeceğim ...
ha bu arada bunları almadan biraz sıkarken düğme kısmı , kendi pantalonlarımın düğme kısmına toka takmıştım , bi müddet öyle idare etmiştim
şuna benzer
Çok güzel çözümmüş ama toka :)
Pantolonlarınızı nereden aldınız merak ettim.
Bu arada bugün randevunuz varmış sanırım inşallah güzel haberler duyarsınız minikle ilgili benim daha haftaya cuma çok özlüyor insan
Bunu nasıl takıyoruz harikaymış :)
bende lcw dan aldım 36 beden bel kısmınıda begendim ben :) giydigim bedeniden bile küçük aldım. hamile pantolonlarının yapısı bana bedenine göre geniş kalıp geldiMerhaba Kızlar,Bende haziran annesi olacağım inşallah..
Normal pantolonlarım oturduğumda sıkmaya başladı düğmesini açmak durumunda kalıyordum bende hamile pantolonu aldım lc'den ama pek esnek gelmedi bana yani az kilo alsam kullanamam gibi ya bir beden büyüğünü alacağım nasıl durur bilmiyorum ama.Pek bilgim yok açıkcası hamile pantalonları hakkında da sizler aldınız mı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?