2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gamzeer kalp ile ilgili sıkıntınız nedir? Sizin kalp doktorunuz zaten hamile kalıp kalamayacaginizi söylemiştir. Kadın dogumcularin goruslerini bosverin en iyi kendinizi siz bilirsiniz. Geçen hafta gittim başkent üniversitesine Sertaç beyden randevu almaya çok ugrastim ben de kalp hastasıyım beni kabul etmiyorlar dediğimde ben o kadar acımasız değilim dedi. Kalbin tolere edecektir hamileliği dedi. Kalp doktorum da aynısını söylüyordu. Normalde gazi Üniversitesine gidiyorum kalp doktorum orda diye ama başkentte devam etmek istiyorum. Siz canınızı sıkmayın nasıl konusacaklarini bilmiyorlar genelde. Geçen haftada gazideki doktorum korkuttu beni. Koca Prof bu durumu nasıl bilmez dedim ikinci bi görüş alınca. Uzun yazdım çok özür dilerim, benim tansiyonum da var asıl korktuklari o kalp değil. İyi düşünün yeterki

Uyandım yine mide bulantısıyla dönüp duruyorum bu 13.hafta bana pek iyi gelmedi agrilar basladi mide bulantilarim artti nasil is anlamiyorum

Ben geçen haftaya kadar her öğün sonrası istifra ettim. Bir hafta durdu şimdi de kusma yok ama bir iki saat süren mide bulantısı olmaya başladı. Hafta degistikce farklı tepkiler veriyorum sanırım

Ausencia yaş 32 şehir İstanbul sat 17 eylül doğum 25 haziran ikinci bebeğim olucak allahın izniyle

Pc ye geçince hemen ekleyeceğim arkadaşlar

Baya uygunmus cnm.kac kilosun suan?peki

10 kilo almış olarak 66 ...
Ama bedenim çok değişmedi 38 aldım rahat rahat oluyor .

Çok hızlı ilerliyoruz canım en cok yüksek tansiyondam korkuyorum

Rabbim korktuklarımızı uzak etsin bizden

Uyandım yine mide bulantısıyla dönüp duruyorum bu 13.hafta bana pek iyi gelmedi agrilar basladi mide bulantilarim artti nasil is anlamiyorum

Geçmiş olsum minikcim ... bu sabah bende de bulantı oldu . Ahanda 17.hafta:)
Dönem dönem bi yoklayabiliyor demek.

Merhaba kızlar,
Bizim de geçen hafta cinsiyetimiz belli oldu 12+4te. yüzde 90 erkek dedi doktor.İlki kızdı.Eşitlemiş olduk :)) İkili testte çok şükür iyi çıktı.@Ausencia. Darısı henüz öğrenmeyenlerin başına inş.

Teyzeler biz bir Prensesiz
aaa hayırlı uğurlu olsun canım.
Allah analı babalı büyütsün.
ben henüz öğrenmedim.
şu an 14+4'üm.
doktorum 16. haftada çağırdı.
herkes baska hastaneye git öğren belli olmuştur diyor.
ama niyeyse ayağım gitmiyor.
benden başka herkes çok meraklı cinsiyet konusunda:)
neden ben bu kadar sakinimmmmm

Hayırlı olsun annesi ... ekledim

hangi hastaneye gidiyordun sen ?

canım ben de o çevreden dr.arayışındayım. Memnunmusun Bülent Bey den, hangi hastanede o şuanda?

canım çok memnunum çok ilgili iyi biri çok ta dikkatli.. ona ilk gittim sonraki gün aşırı kanamam oldu ameliyatta olmasına ragmen hemen ulasabildim.. bana ilaç yazdı hemen gel kalp atışını duyalım falan dedi.. sonraki gün gittim hiç beklemeden girdim..

tek kötü yanı normal muayene dönemlerinde çok bekletiyor.. en az 1 saat bekliyorum her gidişimde ama sonunda memnun ayrılıyorum.randevusu ise en az 15-20 gün önceden almak gerekiyor.

doğumlarını kartalda bir hastanede yaptırıyormuş ama hangisi bilemiyorum şu an.. Gülen tıp merkezinde muayeneşeri oluyor dragosta..

Ögrenirsin tabi canım tabi dr aksi degilse rüyamda oglum olacagını gördüm ve oglum olacak

canım benim gideceğim yerde paralıymış.. Bende gıcık oldum nefes alsam para isteyecekler diye.. hibor 5000 kullanıyorum 1 kutu da 2 adet var.. bitti 3 gündür kullanmıyorum ne yapayım.. yarın gideceğim halledeceğim artık..

Bende kullanıyorum. İlk muayenede doktorum rapor çıkarttı 1 yıllık. Bitince de kutu kutu yazıyor

canım benim doktorum değil oradan biri yazıyormuş.. bende gidip isteyeceğim artık sıkıldım böyle sürekli iğne bitiyor alamıyorum ikincisini..3 gün iğne olamadım bu yüzden..

Merhaba Kızlar,Bende haziran annesi olacağım inşallah..
Normal pantolonlarım oturduğumda sıkmaya başladı düğmesini açmak durumunda kalıyordum bende hamile pantolonu aldım lc'den ama pek esnek gelmedi bana yani az kilo alsam kullanamam gibi ya bir beden büyüğünü alacağım nasıl durur bilmiyorum ama.Pek bilgim yok açıkcası hamile pantalonları hakkında da sizler aldınız mı tavsiye edebileceğiniz yerler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

bebislerin cinsiyetlerini öğrenenler olmus herkese hayırlı olsun sağlıkla gelsinler insallah
erkek bebek çoğunlukta gördüğüm kadarıyla:)
bebisini görmeye gidenlerde güzel haberlerle gelsinler insallah
haftayada benim kontrolüm var 16 haftalık oluyoruz 4 lü tarama yapılacak çok gerginim insallah ense kalınlığı buyumemistir

Benim arkadaşımında sıkıntıları 3 aydan sonra başlamıştı hepimiz çok şaşırmıştık bazen oluyo öyle inşallah seninki kısa sürer
insallah canim tam iyiyim diyorum hop mide bulantisi tam gecti diyorum bel agrisi... yine de sukur diyorum ilk gebeligim daha fenaydi

Ben geçen haftaya kadar her öğün sonrası istifra ettim. Bir hafta durdu şimdi de kusma yok ama bir iki saat süren mide bulantısı olmaya başladı. Hafta degistikce farklı tepkiler veriyorum sanırım
Cok fazla istifra etmiyorum ama surekli bulaniyor bekliyorum ciksa da bi rahatlasam diye ama yok
Günaydınlaaar herkese

Görüş günüm geldi çattı nihayet bekle ki saat 2 olsun :)
ayy hadi guzel haberlerle insallahhh bakalim cinsiyet kesin kiz mi insallah degismezz :)

bu arada kilom fazla olduğu için bayadır hamile tayti falan giyiniyorum bende 2 hamile tayti 1 kot pantolon aldım lcw den oğlumdan kalan penye bluzlar falan var birde tulumum onlar biraz büyük şuan doğuma kadar bunlar yeter galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…