2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kızlar bişey sorucam ben ilk cocugumda hiç böyle bişey yaşamadım ama bunda bebeği sürekli sağ tarafta hissediyorum ne ortaya nede sola hiç gecmiyo ayın 28 de kontrolüm var bi sorucam böyle bi durum yaşayan varmı bana çok ilginç geliyo da

Sağol canım bilgi verdigin icin bende ona randevu almistim ama hic muayne olmadan hastaneden ayrılmış nedense hic icime sinmemisti benimde ne kadarda kolaymis öyle demek inşallah sağlıkla kucağına alirsin.

Insallah canım benim :) tabiki önce sağlık ama gerçekten bir kızım olsun istiyorum, Bu gurbette bana yoldaş , sırdaş olsun .

Kızım benim en iyi arkadaşım bende gurbetteyim verene kurban olurum kızım döküyor ben topluyorum arada sohbet ediyoruz arada yemek yapıyoruz Allah gönlüne göre versin inşallah canım

Insallah canım benim :) tabiki önce sağlık ama gerçekten bir kızım olsun istiyorum, Bu gurbette bana yoldaş , sırdaş olsun .
İnsallah canim hayirlisiyla seni cok iyi anliyorum gurbette insan yoldas istiyor bugun sirtimi koca bir daga yasladim sanki kizimi ogrenince Rabbim saglikli sihhatli bisekilde sanada nasip etsin insallah

Kizlar ay hesaplama muhebbeti geçmiş ben coktan bir yazi kaydetmistim sizler için buldum arsivleri karistirdim. bi yerden alıntı ama mantikli gelmisti

haftayi 9'la carpip 40'a bolmek en dogru hesaplama ama ben kalan gun sayisina bakiyorum, 150 civari gun kalmissa, 30'ardan 5 ayim kalmis diyorum.

Bende canım ama bizzat kendi gözumle gördüm sonunda. :)

Selam kızlar türkiye ile aramızda 9 saat fark olduğu için saçma sapan saatlerde yazıyorum genelde:) 3 gündür kızımı çok net hissetmeye başladım bi sağımda bi solumda bazen çok aşşağıya gidiyo bazen göbek deliğimin oralarda direk elime geliyo görseniz sertlik var bariz şekilde. İkinci bebeğim benim ilkinde böyle değildi hatırlamıyorum aslında 7 yıl geçti ardan. Varmı benim gibi hisseden???

Ben bugun girdim ultrasyona canm benimde bebek sagdaydi hatta galiba halen orda doktor basi burda ayaklari burda diyede gosterdi normal yani bence rahim suan buyudu zaten ortalarda hatta benim bebis gobek deligine bile yaklasmisti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…