2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Gule gule giy cnim.gebelik sonuna kadar giyebilirmiyim peki 38 yada 40 alirsam?71kiloyum suan

Canım bende akşam central a gidicem sonunda Dr. Yaren e gidicem, doğum yapan bir arkadaşım var ona o önerdi. Ben netten pek olumlu yorum okumamıştım hakkında ondan onu hiç düşünmemiştim ama bir deneyeceğim şansımı, belki uyuşuruz. :) Detaylı için fiyat aldınmı ne kadara çekiyorlarmış?

Merhaba arkadaşlar beni pek hatırlamazsiniz arada yazdim bayadır yoktum. cinsiyet öğrenen varmı benm ilk gebeliğimde bu zamanda öğrenmiştim oğlum oldu. şimdi cok heycanlıyım 3.5 aylıkken ögrenen kız anne adayı var mı ?

Geçmiş olsun cnm neoldu
Eşim burundan ameliyat oldu canım dün o biraz rahatsızdı akşam ateşi filan çıktı hiç uyumadı, oğlumunda öksürüğü başladı gece biraz ateşi çıktı onunda, bende kah eşime uyandım kah oğluma uyandım, dün de bütün gün hastanedeydim, hastanenin havasından sanırım uyuyana kadar baş ağrısından mahvoldum. bişey oldu mu böyle üst üste geliyo gücüm kesiliyo sanki
ben varım canım 11+4 te dr kıza benzetti haftaya kesinleşecek, 4 yaşında oğlum var onu 12 haftalıkken öğrenmiştim..

Oğlumda devlette yaptırmıştım, dr yolladı, direk gidip kayıt açtırıp ertesi gün detaylı bakılmıştı. Ama hala aynı sistem mi bilmiyorum..

İnş kızdır bende cok kız istiorum bnm oğlumda 15 aylık beraber büyürler artık ins tabi hayırlısı herşeyden önce kilo aldın mı

Cok gecmiş olsun bu arada inş ikiside en kısa zamanda iyleşir

Oğlumda devlette yaptırmıştım, dr yolladı, direk gidip kayıt açtırıp ertesi gün detaylı bakılmıştı. Ama hala aynı sistem mi bilmiyorum..

Benimde doktorum cekim yerine yollamştı hastanede yokmuş gttik hemen yapılmiştı bir cok yerde var biz 200 tl vermiştik cdyede 20 tl falan

Yareni biliyorum doğum sonrası onda kontrol olmuştum İyi birine benziyor ama gitmişken Başak hanımın odasına da uğrayıp asistanı Özge den ranevu talep edebilirsin belki yardımcı olurlar. 2015 yılında 400 küsüre yaptırmıştım Mustafa Hoca yapıyor detaylıyı. güncel fiyat almadım ama sen gittiğinde sorsana ben de merak ediyorum :)

Ben akşam iş çıkışı gidicem ama, asistan ya da randevu alabileceğim biri var mı bir bakarım etrafa :) Aynen aklımda benim de soracağım unutmazsam, da çok pahalıymış ya taa o zaman bile. eğer öyle pahalıysa başka uygun fiyatlı bir yer bulursam orada yaptırırm detaylıyı. Doğum fiyatlarını da alıcam ama daha 2018 fiyatları belli değildir heralde.

Bende 85 le kaldım şuan 95 kiloyum bana yani diyorum dr diyetisyen gitmelisin dedi
Ben diyetisyene gidiyodum 100 den 81 e düştüm sonra tatil falan derken 85 e çıktım. Eşim dedi artık çocuk denemelerine başlayalım zaten 5-6 aya ancak tutar ben 75 e falan düşerim, ilk denediğimiz ay hamile kaldım hatta ben jillian michaels ın bi programı var yarım saatte insanın canını çıkartan onu yapmaya başlayacaktım ne olur ne olmaz diye erken hamilelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Bende tiroid var insülin direnci var. İlk 3 ay diyetisyenin listesine uyamadım bulantım vardı ama haftaya başlıycam tekrar.

Annem hep der kız olsun çamurdan olsun
Ben bir de bebeğin kilosunu neye bakarak söylüyorlar onu merak ettim doğrusu. Benim doktorum hiç kilo ile ilgili birşey söylemedi şimdiye kadar
Benim dr um şöyle açıkladı baş çevresi bacak boyu kol boyu gibi ölçümler yapıp ona göre sistem bi ağırlık ve boy çıkartıyor çünkü artık kıvrık durduğu için boy da ölçemiyeceğiz dedi.

benim hala düşük tehlikem var devam ediyor ne yapıcam bilmiyorum

Canım doktora danışıp akşam alabilir miyim diye sorsan.

Çok geçmiş olsun canım

Selam. annelerrr:))) ozledim valla ne zamandir yokum. Telefonum arizali. Yazamiyorum. Nasil gidiyor. Benim iyi gidiyor simdilik. Cinsiyeti net öğrenemedik hala. Bakalim ay sonu öğreniriz insallah :))

Hosgeldn canm:) Bizimki sükür iyi gidiyor. 8 gun sonra randevumz var:) Cinsiyeti ogrenirz insallah.Sninki ne diyor cinsiyet icin net goremedk demissn

ben de doğum fiyatını yeni yıldan sonra isteyeceğim. 2015te 2750 mi ne vermiştik ama ek oda da almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…