- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.021
Bende 85 le kaldım şuan 95 kiloyumBen 85 ile hamile kaldım 90 kiloyum şu an ve dr çok kızdıbu ay kilo almayacaksın dedi nasıl başarıcam bilmiyorum.
Annem hep der kız olsun çamurdan olsunÇok teşekkürler her birinize
Net görülmesi böyle bir şey herhalde .. tabii hafta itibarıyla da 17 nin içindeyim 16+1 ... o yüzden çok net gördük cinsiyeti. tabii sağolsun kızımızda hiç saklamadan açıverdi kendini
Onun dışında da her şey yolunda idi .
136. gr
15 cm
omurgasını kontrol etti , ölçtü ...vs.
Eki Görüntüle 2081535
Saol canim hepinizden Allah razi olsun tabi oyle zaten bugun sukrettigim sey bu polip yuzunden olan kanamayla rahim agzimin inceldigini ogrenmis oldum insallah duzgun bir tedawiyle yawrumu waktinde en guzel sekilde kucagima alirim Rabbim bize bagislasin yawrularimizi senin minikte benimki gibi kizmis senin adina cok sewindim Rabbim hayirli ewlat etsin canim sag salim kucagimiza alalim insallahLimon agacim canım gönlünü ferah tut lütfen sende oku bol bol ..bizlerde dua ederiz sana . Inşallah dikişe de gerek kalmaz ... ama kalırsa da en sağlamından önlemini vaktinde almış olursun böyle düşün .
Saol canim hepinizden Allah razi olsun tabi oyle zaten bugun sukrettigim sey bu polip yuzunden olan kanamayla rahim agzimin inceldigini ogrenmis oldum insallah duzgun bir tedawiyle yawrumu waktinde en guzel sekilde kucagima alirim Rabbim bize bagislasin yawrularimizi senin minikte benimki gibi kizmis senin adina cok sewindim Rabbim hayirli ewlat etsin canim sag salim kucagimiza alalim insallah
Annem hep der kız olsun çamurdan olsun
Ben bir de bebeğin kilosunu neye bakarak söylüyorlar onu merak ettim doğrusu. Benim doktorum hiç kilo ile ilgili birşey söylemedi şimdiye kadar
Iyiymis bir sikinti yok çok şükür kanama goremedi doktor kesede vs.. minisim iyiydi yerinde kalbi pitpit atiyordu.belki enfeksiyondan soz edilebilir dedi.kasik agrilarim var hala kahve su seklinde yada pembe su gibi akıntı aksamda oldu.ama doktor birsey yok dedigi icin icimi ferah tutmaya clisiyrm.Nasılmış miniğinin durumu?
canım sanada çok geçmiş olsun. bana hemen aldır diyen çağrı gülümserdi dün baktım ayrılmış başkentten.galiba benim şansızlığım ordaki en soğukkanlı ,anlayışsız doktora denk gelmem.bu benim ikinci gebeliğim sağlam doğmuş bir oğlum var kalp aynı kalp :) ama doktor cidden çok ama çok tuhaftı ya çok yorgundu yada başka birşey.bana aldır hemen dediğinde ben istemsizce ağladım ve bana duygusal yaklaştığımı söyledi :) acaba kalkıp göbek atmamı yada gülerek tamam aldırırım dememi mi bekliyordu.üstelik tüm bu konuşmaların sonunda bana bebeğimin kalp atışını gümbür gümbür dinletmesi ve beni benden almasıda cabasıydı
belki başka hastaneden rapor yazdırabilirsiniz durumunuzu söyleseniz. çok ilginç para istemeleri şaşırdım şu an. iki düşüğüm olduktan sonra test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı da fakat bu konuda dünyada bile net bir görüş yok. doktorum iğne vermiyorum sana vurulma dedi üstüne yaşayıp görlim biraz şans dedikten sonra kusura bakma ben bu çocuk için çok uğraştım dedim hala vuruyorum. geçen hafta gittiğim perinatolog ise senin durumunda vurulmak lazım dedi. iki düşükten sonra ne olur ne olmaz dedi. coraspirin vermedi benim de sormak aklıma gelmedi. çok fazla sulandırmakta düşüğe sebep olabilir yazıyordu makalelerde. ben o yüzden doktorlara çok güvenemiyorum bu konuda iğneyi vurmazsam güvende hissedemiyorum, hoş gittiğim hemotolog da vurulman lazım demişti. zaten heterozigot ise iğnesiz idare edilebilir fakat homozigot ise kan pıhtılaşma eğilimi çok yüksek vurulsa iyi olur diyorlar. bunun yanında doğuma kaar folik asit takviyesi ile birlikte tabiki.canım banada eczacı söylemişti ilerde rapor yazdır diye..bende arayıp sordum para istiyorlar rapor için ama ne yapayım iğnesiz kalmaktan iyidir.
Canım aspirin kullanııyorum zaten iğne olmayınca günde iki defa aldım bende.. benim devletteki doktorum zaten kullanma diyor onun için çok önemsemedim iğnenin bitmesini. 3 gün sıkıntı olmaz diye.. yarın gidince hem raporu hem igneyı yazacagım tekrar.
canım senın düşük neden oldu? Kan pıhtılaşması mı?
Canim öncelikle geçmiş olsun , Rabbim şifa versin bebegini korusun inşallahİyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
Rahim agzinda polip warmis kanama ondan oluyormus simdilik onun bir zarari yok.
We yine rahim agzi incelmis normalde 25mm olmaliymis suan benim ki 23 mm inceliyor yani ilac werdiler cuma gunu yine ultrasyona girecem eger incelmeye dewam ediyorsa rahim agzi yetmezligi war demekmis we dikis atilacak rahim agzina we dun aksamki kanama olmasaydi ben bunu belkide cok gec olunca ogrenecektim buna sukrediyorum ama gozumude korkutuyor bu durum dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur cok kotuyum zaten tup bebekti yawrum olana kadar 3 yil gecti simdide yawrumu buyusun diye icimde tutmaya calisacam kendimi cok eksik hissediyorum bugun Wucudum anne olmamak icin sawas weriyor sanki dua edin nolur
Malesef sehir degistiriyor nevsehirdeyim. Kayseri olsa giderdim ama ya ankara ya batmana gidecek belli degilŞehir değiştirmiyorsa yeni geçeceği yere gidin.
ALLAHim yardimcin olsun canim benim bebegini sana hayirlsii ve saglikli bi sekilde bagislasin insaALLAHKizlar hepiniz yazmissiniz dua etmissiniz Allah razi olsun iyi ki warsiniz gercekten uzaktan dualarinz bile iyi geldi elde degil can sikmamak Rabbime dayadim sirtimi insallah mucize sekilde bana nasip etti yawrumu mucizemi bana bagislasin insallah umarim daha fazla incelmez rahim umarim dikise gerek kalmaz cunku cok azda olsa dikis atilirken bebegin suyunu yanlislikla patlatabiliyorlarmis dusundukce cikamiyorum yani isin icinden yapabilecegim tek sey dua etmek Rabbime sigindim ondan yardim dileniyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin atlatacaz insallah yawrumla bunlari gerekirse o icerden ben disardan sawas wererek
Detaylı ultrSon için ayrıca randevu Alman lazım cnm bende üniversite hastanesine gidiyorum iki ayrı cihaz var biri ücretli biri ücretsiz seçebiliyorsun meselaselam kızlar, yakında detaylı usg ler başlayacak özelde biraz pahalı oluyor bu sefer devlette yaptırmak istiyorum ama devlete daha önce hiç gitmedim gebelik için. randevu alınca hemen gidince detaylı bakıyorlar mı yoksa gidince tekrar bize randevu mu veriyor dr biliyor musunuz?
Yarin ALLAH izin verirse benim de randevum var bebegimi cok merak ediyorum iyi mi nasil :) cinsiyet de kesinlesecek. Ama bu hafta yine inanilmaz bas agrilari yasadim gitmiyor benden yerlesti resmen mubarekama olsun bebegim iyi olsun da. Bi iki gun once cok cok uzucu bi haber aldim zaten. Canim doktorum inanin doktordan ote can bi insan hayatimda oyle doktor gormedim o bizim en buyuk vesilemiz mucizemiz canimiz doktorumuzdu.. hastaneden ayrilacagini duyduk. Suan ne yapacağımızı bilmiyoruz. Onun gibi doktor yok baska valla yikildik napalim hayirlisi artik vardir Rabbimin bi bildigi.. dua edin iyi bi doktora duselim kizlar cok seviyorduk doktorumuzu gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?