- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.001
Yok canım benimde oluyoduda bugünkü baya kivrandirdi beni resmen utanmasam agliycaktimBendede cok kasik agrisi ve sancim vardi dr normal buyuyo dedi biraz dayanicaz bu aciyaaa
Maşallah canım aman olmasinda zaten daha ilk haftalarda bu kadar diyince kızlar gözüme battı çünkü asıl kilo son aylarda aliniyo daha başındayızcanım senin adına çok sevindim gözünaydın
kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadı
Aynen öyle canım önemli olan 7. Aydan sonra dikkat etmek iyi olsunda kilo gider bi şekildeMaşallah canım aman olmasinda zaten daha ilk haftalarda bu kadar diyince kızlar gözüme battı çünkü asıl kilo son aylarda aliniyo daha başındayız
Çokkk geçmiş olsun canım, umarım dikişe filan hiç gerek kalmaz.. Rabbim bağışlasın yavrunu sana..İyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
Rahim agzinda polip warmis kanama ondan oluyormus simdilik onun bir zarari yok.
We yine rahim agzi incelmis normalde 25mm olmaliymis suan benim ki 23 mm inceliyor yani ilac werdiler cuma gunu yine ultrasyona girecem eger incelmeye dewam ediyorsa rahim agzi yetmezligi war demekmis we dikis atilacak rahim agzina we dun aksamki kanama olmasaydi ben bunu belkide cok gec olunca ogrenecektim buna sukrediyorum ama gozumude korkutuyor bu durum dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur cok kotuyum zaten tup bebekti yawrum olana kadar 3 yil gecti simdide yawrumu buyusun diye icimde tutmaya calisacam kendimi cok eksik hissediyorum bugun Wucudum anne olmamak icin sawas weriyor sanki dua edin nolur
Aaa kesenin yönüne göre cinsiyet belli oluyo mu ne taraf kız ne taraf erkek peki benide bilgilendirin benimki sağ taraftaYaaa maşallah ne güzel de yatıyor,bir prenses edasıyla..çok tatlıseninde kesenin yönüne göre teori tuttu o zaman Ne güzel bı duygu değil mi orda öyle minicik büyümeye calisiyor.. Sağ salim gelsinler kucagimiza.. mis kokularını koklayalim
Allahım yardımcın olsun seninde bebeginin de insallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinİyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
We yine rahim agzi incelmis normalde 25mm olmaliymis suan benim ki 23 mm inceliyor yani ilac werdiler cuma gunu yine ultrasyona girecem eger incelmeye dewam ediyorsa rahim agzi yetmezligi war demekmis we dikis atilacak rahim agzina we dun aksamki kanama olmasaydi ben bunu belkide cok gec olunca ogrenecektim buna sukrediyorum ama gozumude korkutuyor bu durum dualarinizi eksik etmeyin kizlar nolur cok kotuyum zaten tup bebekti yawrum olana kadar 3 yil gecti simdide yawrumu buyusun diye icimde tutmaya calisacam kendimi cok eksik hissediyorum bugun Wucudum anne olmamak icin sawas weriyor sanki dua edin nolur
Tabiki önemli olan sağlık kilo gider burdan sonrada diyet gurubuna geçeriz hep beraber benAynen öyle canım önemli olan 7. Aydan sonra dikkat etmek iyi olsunda kilo gider bi şekilde
Canım çook geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın inşalalh için ferah tut o sana tutundu annesi rabbim sana ve tüm hamilelere yardım etsin inşallahİyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
6-7.haftalarda karindan çekilen ultrason resmine baktığında resmin sol tarafında duruyorsa aslında kesenin sağı oluyor erkekmis canım. Ramzi teorisi diye geçiyor,%85 tutuyormus. Ama tahmin tabi :)Aaa kesenin yönüne göre cinsiyet belli oluyo mu ne taraf kız ne taraf erkek peki benide bilgilendirin benimki sağ tarafta
Canım çok geçmiş olsun tekrar,bak bebeğin sana tutunmuş ne güzel büyüyor. Allah'tan erken sinyal verdi,sonuçta önlem alınabilecek bişey. Dikiş atılır ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Hiç kötü düşünüp stres olma lütfen. Allah'ım sana bağışlasın ve sağlıkla zamanında gelsin inşallahİyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sana, bize bağışlasın evlatlarımızı. Olumlu düşün henüz gebeliğin başındayken bu durumu öğrenmen büyük bir şans, gereken tüm önlemler zamanında alınır hayırlısıyla sıkma canını, bebeğine pozitif mesajlar gönder annesiİyi aksamlar kizlar bebegimi gordum iyi cok sukur ama beraberinde sorunlarda cogaldi.
Geçmiş olsun bu şekilde doğum yapan çok var hiç sıkıntı etme Allah'ın izni ile gelecek minigin üzme kendini şimdi bolca dinlen sakın iş yapma Allah'a emanet olunKizlar hepiniz yazmissiniz dua etmissiniz Allah razi olsun iyi ki warsiniz gercekten uzaktan dualarinz bile iyi geldi elde degil can sikmamak Rabbime dayadim sirtimi insallah mucize sekilde bana nasip etti yawrumu mucizemi bana bagislasin insallah umarim daha fazla incelmez rahim umarim dikise gerek kalmaz cunku cok azda olsa dikis atilirken bebegin suyunu yanlislikla patlatabiliyorlarmis dusundukce cikamiyorum yani isin icinden yapabilecegim tek sey dua etmek Rabbime sigindim ondan yardim dileniyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin atlatacaz insallah yawrumla bunlari gerekirse o icerden ben disardan sawas wererek
İnsallah canim Allah razi olsunGeçmiş olsun bu şekilde doğum yapan çok var hiç sıkıntı etme Allah'ın izni ile gelecek minigin üzme kendini şimdi bolca dinlen sakın iş yapma Allah'a emanet olun
Şehir değiştirmiyorsa yeni geçeceği yere gidin.Yarin ALLAH izin verirse benim de randevum var bebegimi cok merak ediyorum iyi mi nasil :) cinsiyet de kesinlesecek. Ama bu hafta yine inanilmaz bas agrilari yasadim gitmiyor benden yerlesti resmen mubarekama olsun bebegim iyi olsun da. Bi iki gun once cok cok uzucu bi haber aldim zaten. Canim doktorum inanin doktordan ote can bi insan hayatimda oyle doktor gormedim o bizim en buyuk vesilemiz mucizemiz canimiz doktorumuzdu.. hastaneden ayrilacagini duyduk. Suan ne yapacağımızı bilmiyoruz. Onun gibi doktor yok baska valla yikildik napalim hayirlisi artik vardir Rabbimin bi bildigi.. dua edin iyi bi doktora duselim kizlar cok seviyorduk doktorumuzu gercekten.
Evet çok aldım ben zaten şeker hastasıyım diyet yapmadığım içinde insülin iğnelerim bana kilo aldırıyor canımAnlıyorum canım hareketli yaşam öyle oluyo ama sen yinede karbondan uzak dur gebelik şekerin çıkmasın bana çok almışsın gibi geldi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?