2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım senin adına çok sevindim gözünaydın

kuzum ben kızım da 58 le hamile kalıp 78 ile Doğum yaptım ve maşallah 4200 gr doğdu prensesim ve çok şükür ne onda nede bende herhangi bi problem olmadı
Maşallah canım aman olmasinda zaten daha ilk haftalarda bu kadar diyince kızlar gözüme battı çünkü asıl kilo son aylarda aliniyo daha başındayız

Çokkk geçmiş olsun canım, umarım dikişe filan hiç gerek kalmaz.. Rabbim bağışlasın yavrunu sana..

Aaa kesenin yönüne göre cinsiyet belli oluyo mu ne taraf kız ne taraf erkek peki benide bilgilendirin benimki sağ tarafta

Allahım yardımcın olsun seninde bebeginin de insallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Aynen öyle canım önemli olan 7. Aydan sonra dikkat etmek iyi olsunda kilo gider bi şekilde
Tabiki önemli olan sağlık kilo gider burdan sonrada diyet gurubuna geçeriz hep beraber ben Ausencia ile aynı gruptaydim baya bi zayifladik uğraştık beraber ne günlerdi şimdi burdan sonra ordayiz tekrar dimi aus

Canım çook geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın inşalalh için ferah tut o sana tutundu annesi rabbim sana ve tüm hamilelere yardım etsin inşallah

Aaa kesenin yönüne göre cinsiyet belli oluyo mu ne taraf kız ne taraf erkek peki benide bilgilendirin benimki sağ tarafta
6-7.haftalarda karindan çekilen ultrason resmine baktığında resmin sol tarafında duruyorsa aslında kesenin sağı oluyor erkekmis canım. Ramzi teorisi diye geçiyor,%85 tutuyormus. Ama tahmin tabi :)

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun tekrar,bak bebeğin sana tutunmuş ne güzel büyüyor. Allah'tan erken sinyal verdi,sonuçta önlem alınabilecek bişey. Dikiş atılır ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Hiç kötü düşünüp stres olma lütfen. Allah'ım sana bağışlasın ve sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sana, bize bağışlasın evlatlarımızı. Olumlu düşün henüz gebeliğin başındayken bu durumu öğrenmen büyük bir şans, gereken tüm önlemler zamanında alınır hayırlısıyla sıkma canını, bebeğine pozitif mesajlar gönder annesi

Kizlar hepiniz yazmissiniz dua etmissiniz Allah razi olsun iyi ki warsiniz gercekten uzaktan dualarinz bile iyi geldi elde degil can sikmamak Rabbime dayadim sirtimi insallah mucize sekilde bana nasip etti yawrumu mucizemi bana bagislasin insallah umarim daha fazla incelmez rahim umarim dikise gerek kalmaz cunku cok azda olsa dikis atilirken bebegin suyunu yanlislikla patlatabiliyorlarmis dusundukce cikamiyorum yani isin icinden yapabilecegim tek sey dua etmek Rabbime sigindim ondan yardim dileniyorum sizde dualarinizi eksik etmeyin atlatacaz insallah yawrumla bunlari gerekirse o icerden ben disardan sawas wererek

Geçmiş olsun bu şekilde doğum yapan çok var hiç sıkıntı etme Allah'ın izni ile gelecek minigin üzme kendini şimdi bolca dinlen sakın iş yapma Allah'a emanet olun

Şehir değiştirmiyorsa yeni geçeceği yere gidin.

Ben 85 ile hamile kaldım 90 kiloyum şu an ve dr çok kızdıbu ay kilo almayacaksın dedi nasıl başarıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…