2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sayfada yazılanlara istinaden, evliliğin ilk yılını bir çeşit güç gösterisine benzetiyorum ben. İlk yılda sorun yaşamayan çifti alnından öperim. Bizimde 2.yıla yaklaştı. Geçen yıldan kalma izler hala duvarlarımda, ben açtım. Sorunları aştığımızı söyleyebilirim. Kayınvalidelerle en son kurban bayramında görüştüm. Evlendiğimden bu yana görümcemin evine birkez bile gitmedim. Nişana kadar aramız nötr durumdaydı. Bohça götürdükten sonra beni arayıp kadınlar arasında konuşulan bir konuya istinaden birbirlerine cok bağlı bir aile oldukları, ailemin yada benim ailevi meseleler hakkında yorum yapmamam gerektiği hakkında gözdağı vermeye çalıştı. Ailevi meselede konuşulan genel bir konu şimdiki kızlar çalışmaktan kendine bakmaya derman bulamıyor. Bizemi bakıcaklar gelinden kızdan medetmi var demiş yaşlının biri, bunu ben kayinvalideme bakmam diye algılamışlar. O çok bağlı aile birbirini göremiyor şimdi

Ya rabbim saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin inslh.canim cinsoyet icin erken degil mi ya bende kararsiz kaldim gitsem mi gotmesemmi daha 13 haftaliksin nasil kesin konusuyolar

Amin canım inşallah aslında dün gittigim dr çok kesin konuşmadı devletteki dr kesin erkek demişti sadece ben şu bebegimin cinsiyetini bilmiyorum kızmı erkekmi:) erken değil aslında 12 haftalıkken kızımda kesin kız dedi dr ve kızım oldu dr tecrübesine göre degişiyo

Sende tınlama erkekler totoları çabuk kalkmaya musaittir

Bende gitmemişti tam tersi dogumım ertesi günü dahada şiştim bacaklarım ellerim yüzüm şişti eve geldim merakla tartıya çıktım 105 gitmiştim doguma 100kg le gelmiştim eve:)

Bende gidip gitmeme konusunda kararsizim ama beklicem galiba 15 olsun en azindan

rukiyemustafa ben buna inanmıyorum. Biz o konuda uzun zamandır dünya ahiret bacımsın modundayız. Ama ne davranışında ne ilgisinde bir değişme olmadı ki olmamalı bence.

katılıyorum kesinlikle . Bundan etkilenen evlilik muhakkak vardır ama etkilenende dönüp bağlarını gözden geçirmeli .

katılıyorum kesinlikle . Bundan etkilenen evlilik muhakkak vardır ama etkilenende dönüp bağlarını gözden geçirmeli .
Bi kitap okuyorum su an orda okudum ve paylasmak istedim diyor ki bosanmayi dusunen esler birbirine masaj yapmaya basladiktan sonra vazgeciyorlarmis bosanmaktan ten temasi onemli bence

Bi kitap okuyorum su an orda okudum ve paylasmak istedim diyor ki bosanmayi dusunen esler birbirine masaj yapmaya basladiktan sonra vazgeciyorlarmis bosanmaktan ten temasi onemli bence

kesinlikle önemli :)) ama istisnai durumlar bunlar ... ilişki bir süre rafa kalkmak zorunda diye evlilik hemen çatırdamamalı .

ayrıca masaj yine yapılır

Oyle abla ya haklısın hormonlar mahvetti bizi

Bizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayı ah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona

Gözün aydın canım, nihayet ogrenmissin cinsiyetini sen de :)

canım hayırlı olsun oğlun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşanı ... Kayınvaldene de salla gitsin :)

Erkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acaba kızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Bize erkek dedi doktorum ,ben de hiç bulantı olmadı canım. Ama kızıma hamileyken de olmamıştı bende. :)

Canım gözün aydın..
Kız erkek kimin ne istediği o nemli değil sağlıklı alda kucağına..

Gozun aydin canim inslh test sonuclarinda tertemiz cikar

Erkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acaba kızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Benim bulantim pek olmadı.. şiddetli bulantı hiç olmadı.. 12. Haftada da tamamen bitti.. oğlan benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…