- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.541
Ya rabbim saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin inslh.canim cinsoyet icin erken degil mi ya bende kararsiz kaldim gitsem mi gotmesemmi daha 13 haftaliksin nasil kesin konusuyolar
Gece uyuyakalmışım canım gece donmuşum o yatıyordu. Yanina gittim mecburen buz gibiydim gittim sokuldum. Azcık ısındım sonra döndü arkaini sabahta erkenden kalkıp gitmiş.. Sanki ortada çok vahim bi durum var..
Canım hayırlı yolculukların olsun çokilk fırsatta bi haber et bize de vardım diye .
@mi-nick canım oğluna çook geçmiş olsun
kbrglsrn evet canım tam o son dediğindenim :)) 10 kilo aldım bebeğim 150 gr kadar ... ilk gebeliğimde de sadece 6 almıştım ... 3.600 doğdu oğlum aynen çok değişken ....
ve şu da var atıyorum 20 kilo almış bir kadın , doğumdan hemen sonra 10 kilosunu hastanede bırakıp eve dönüyorken , yine 20 kilo almış diğer kadın 1-2 kilo bırakıp geliyor sadece ...
bu da aldık ama neremize aldık kısmı benceeğer yağ hücrelerimizi çook artırıp , en çok yağdan aldı isek gitmiyor hemen .... yok ödem , şişkinlik vs ile alınan kilo ise hemen 10 kilosu gidiyor
Bende gidip gitmeme konusunda kararsizim ama beklicem galiba 15 olsun en azindanAmin canım inşallah aslında dün gittigim dr çok kesin konuşmadı devletteki dr kesin erkek demişti sadece ben şu bebegimin cinsiyetini bilmiyorum kızmı erkekmi:) erken değil aslında 12 haftalıkken kızımda kesin kız dedi dr ve kızım oldu dr tecrübesine göre degişiyo
rukiyemustafa ben buna inanmıyorum. Biz o konuda uzun zamandır dünya ahiret bacımsın modundayız. Ama ne davranışında ne ilgisinde bir değişme olmadı ki olmamalı bence.
Bi kitap okuyorum su an orda okudum ve paylasmak istedim diyor ki bosanmayi dusunen esler birbirine masaj yapmaya basladiktan sonra vazgeciyorlarmis bosanmaktan ten temasi onemli bencekatılıyorum kesinlikle . Bundan etkilenen evlilik muhakkak vardır ama etkilenende dönüp bağlarını gözden geçirmeli .
Bi kitap okuyorum su an orda okudum ve paylasmak istedim diyor ki bosanmayi dusunen esler birbirine masaj yapmaya basladiktan sonra vazgeciyorlarmis bosanmaktan ten temasi onemli bence
Tabikide evlilik bunun ustune kurulmamali. Haklisinkesinlikle önemli :)) ama istisnai durumlar bunlar ... ilişki bir süre rafa kalkmak zorunda diye evlilik hemen çatırdamamalı .
ayırıca masaj yine yapılır
Oyle abla ya haklısın hormonlar mahvetti biziBlackbluee1 canım okudum yaşananları , eşinin de yaşının sana yakın olduğunu düşünüyorum ... Daha çook gençsiniz ... evliliğiniz çook yeni .. inan bana en çalkantılı dönemler oluyor bunlar .. sonra sular duruluyor , herkes ne istediğini , ne beklediğini biliyor ...
Eşin yanlış yapmış evet ... Ama bunları bir erkek olarak idrak edebilmesi biz kadınlardan çok daha fazla zaman alacak ...
Ayrı bir evi .. artık yeni bir ailesi .. ayrı sorumlulukları olduğunu kavramak onlar için atomu parçalamaktan zor
Bunu ana babalarını bi kenara atmak sanabiliyorlar bir süre ...
Ve bi abla olarak tavsiyem olsun , 13.senem doluyor evlilikte ... anlamasını beklemeyeceksin .... istediğin şeyi , kırgınlığını , öfkeni , beklentini ... her ne ise ... o anlasın diye beklemek en büyük zaman kaybı ...
çünkü gayet düz mantıkla sana ... eeee söylesene ... ben nerden bileyim derler .
Zermina canım sende de göz yaşları olmuş akşam ... üzmeyin kendinizi bu güzel , özel zamanlarınızda..hormonlarımız zaten tavan
@aeengineer seninde mesajını biraz daha gülümseme ile okudum , sen işi kotarmış ..olayı çözmüşlerdensin
Gözün aydın canım, nihayet ogrenmissin cinsiyetini sen de :)Bizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayıah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona
Bizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayıah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona
Bize erkek dedi doktorum ,ben de hiç bulantı olmadı canım. Ama kızıma hamileyken de olmamıştı bende. :)Erkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acabakızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Bizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayıah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona
Gozun aydin canim inslh test sonuclarinda tertemiz cikarBizde bugun hastaneye gittik üçlü test için 10 gün sonra çıkıcak hayırlısı ve cinsiyeti öğrendik oglumuz oluyor ben bile gördüm desem bamyayıah çok değişik bugündü rabbim bide test sonuçları iyi çıksa yeter yanlız doktor kaynanamin nabzını yokladi kız dedi kv hafif bi gülümseme hiiiii öyle mi valla biz erkek istiyoruz ailecek demezmi doktor bey ben kız istiyordum zaten sağlıklı olsunda dedim doktor önemli olan sağlık dedi daha sonra şaka şaka erkek diyince kv ağzı kulaklarına geldi sevgisine inannmiyorim erkek çocuğum olmasa belki sevinir oylede değişik kv işte ne desem boş ona
Benim bulantim pek olmadı.. şiddetli bulantı hiç olmadı.. 12. Haftada da tamamen bitti.. oğlan benimkideErkek bebek haberi alan arkadaşlar bulantiniz şiddetli olmuş muydu ya da 12. haftadan sonra devam etmiş miydi acabakızım diye mi sevsem oğlum diye mi beklemek çok heyecanli
Kubra die arkadasim var esi denizci bian o sandim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?