2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
12. Haftada folik asiti biraktirdi doktorum. Bi ay vitamin vs vermeyecegim karacigerin dinlensin dedi. 16. Hafta gittigimde decavit ve d vitamini verdi ona basladim canm

Kıyamam canım yaa çok şükür rAbbime :)

Kızlar perşembe günü kontrolüm var 14+4 olacak kısmetse, 11+4 te kıza benziyor demişti dr bu sefer kesinleşir mi kız yada erkekse artık genital bölge yapı olarak tamamen gelişti değil mi
Evet tamamen gelişmiş oluyor ama benimki gibi dönmezse ihtimal verir.16.haftada kesin söylerim dedi doktor

Bende öyle düşündüm kemik yapısından yani

Kızlar eşten para istemek.
Bayanların çalışması gibi konulardan bahsetmissinz
Bende değinmek istedim
Bencede bir bayan ne olursa olsun çalışmalı
Hem maddi hem manevi faydası çok
Çalışmak o kadar iyi geliyordu ki bana
Ben işi bıraktım daha doğrusu işten hamile olduğum için çıkarıldım başka bahanelerle.bir aydır evdeyim kafayı bozacaktim.calismak bayana iyi geliyor para kazanmakta güç veriyor.
Hii şimdi eşim bize bakıyor eşime bazı konularda çok kızarım ama
Ama asla para konusu yapmaz ne zaman istersem verir
Erkekler kadınlara ve çocuklara bakmak zorunda sorumlulukları o çünkü
Ama keşke bir mesleğim iyi bir isim olsaydıo kadar ahım varkı bu konuda
Üniversite mezunu işsiz bir anneyim ikinci çocuğuma hamileyim bakalım sağlıkla doğusunda yine çalışmayı çok istiyorum

Haklısın canim allah iki yavrunuda sana bagislasin

Aynen abla ya hep agız dalaşı oluyor mesafe biraz olsada var ama altlı üstlü oturunca pekte mumkun olmuyor

Belli oluyor ama ülkemizde bunun raporlanması yasakmış, o nedenle söylemiyorlar. Doktorum böyle söyledi bize canım
Canım bu sayfada kimdi hatırlamıyorum ama o da fetal DNA yaptırmıştı o yazmıştı cinsiyetimiz yüzde yüz kızmış yada erkekmiş bu teste göre demişti kişiyi ve cinsiyeti hatırlamıyorum ama kesinlikle biri yazmıştı :) oyuzden sordum bende

Kizlar herkese iyi pazarlar :) dun basim fena agridi enseden.doktorum minoset vermisti icebilirsin diye.smdiki doktorum ise perinatolog.onada sordum tabiki gunde 3tane icebilirsin bi zarari yok dedi.dun ictim bide bugun ictim bise olmaz dimi ((

Kizlar herkese iyi pazarlar :) dun basim fena agridi enseden.doktorum minoset vermisti icebilirsin diye.smdiki doktorum ise perinatolog.onada sordum tabiki gunde 3tane icebilirsin bi zarari yok dedi.dun ictim bide bugun ictim bise olmaz dimi ((

Neden yasak cnim?bana hicbi zarari olmaz dedi ama???

Sonra gördüm:)hayırlısı olsun.benimde ikiz nasipse.ilk oğlumun adı emir.bunların cinsiyetleri öğrenemedik henüz.siz öğrenmişsiniz maşallah bir kız bir erkek hayırlı olsun inşallah
Sonra gördüm:)hayırlısı olsun.benimde ikiz nasipse.ilk oğlumun adı emir.bunların cinsiyetleri öğrenemedik henüz.siz öğrenmişsiniz maşallah bir kız bir erkek hayırlı olsun inşallah
birinin erkek olduğu yüzde yüz ama kız a yüzde 99 dedi :)) belki kızdır ondan söliyememiştir kuzular zor gözüküyor oğlanın pipisi hemen ekranda belirtip inşallah iyi geçer hamileliğimiz zamanında doğururuz sağlıklı olurlar tek dileğim bu aslında cinsiyette eğlencelik

Aa çok ilginç, nifty testini ben acıbadem hastanesinde yaptırdım. Ama doktoruma biz cinsiyeti neden yazmadıklarını sordugumda, görüyorlar ama tr.de bunun raporlanması yasak dedi. O nedenle yazılmıyor dedi, gerci benim bebişime 12. Haftadan beri kız dedi doktorum ve değişmedi.. onedenle zaten bildigimiz üstünde durmadım..

Kızlar iyi Pazarlar. Ben dün akşam geldim TR ye :) çok şükür güzel geçti yolculuk, uçakta falan çok sıkıntı çekmedim Allah'a şükür, arada kalktım yürüdüm biraz, hafif kaşık ağrım oldu ama çok şükür geldik, 4 gün sonra da eşimin ailesinin yanına gideceğiz yine uçakla. Biraz yoğun olacak benim içim yolculuklar la falan ama hayırlısı olsun inşallah. Yine de tatil olup memlekette olmak güzel.

Bizde ilk seneler senin durum gibiydi bende hiç para olmazdı daha doğrusu her yere o götürür getirirdi kredi kartını verirdi bana sonra çocuğumuz oldu onu bahane ederek her ayın 15 inde harçlık istedim oğlana su lazım parka gidecez bakkala gidecez derken maaş günü param hazır ek olarak lazımsa kartida alırım sende dene istersen yada ek kart çıkartsın sana

Çekingenliği bırak bence insan cebinde parası olmayınca cok rahatsız hissedio kendini benim ailem harçlık verir hala kendimde onu ayrıca yerim bnm param die oda seni tam anlamamıştır cok duydum erkekler ewlendikten sonra alışma süreci oluyor malesef eşine para vermedigi gibi dolabı doldurmayanlar mi dersin bekar gibi dışarda yiyip gelenlerde burda olay bizde alıştırıcaz biz evlendigimz gibi çamaşr bulaşık yemek temizlik ohh valla ew pis olsa yemek olmasa onlar hemen söylerler sende söyle hiç utanma eşin o senin hayat arkadaşin inş ömrünüz beraber geçicek agrına gitmesin hiç bişey herşey oturana kadar sabır

Hosgeldin:) hic sikinti yapma kisa ucuslarin hicbir sakıncası yok ben hostesim hala ucuyorum.. yuruyus yapman cok iyi olmus bol bol su iç iyi tatiller:)

Bende cok hasta oldum bi ara geçmesini bekledim eczanede hamileler için burun spreyi var etkili ve zararsiz ve bebege zarar vermicek bitki çayı geçmezse git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…