- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.701
12. Haftada folik asiti biraktirdi doktorum. Bi ay vitamin vs vermeyecegim karacigerin dinlensin dedi. 16. Hafta gittigimde decavit ve d vitamini verdi ona basladim canmİyi pazarlar kızlar bişey sorucam folik asit i bıraktıktan sonra ne verdi dr.unuz ben geçen hafta ayrıntılıya gittim diye hemen gitmek istemiyorum decavit e ne zaman başladınız 13 14. Haftadan itibaren vitamin olarak ne kullandınız? Birde bopazlarım çok kötü burnum tıkalı ne önerirsiniz
Kıyamam canım yaa çok şükür rAbbime :)Canım adam beni aradığında Operatör doktor diye kendini tanıtmaya başladı ben ağlamaya başladımağlamayın müjdeli haber vermek için aradım dedi. Sonra sonuçların temiz çıktığını pazartesi mail ve posta ile gönderim yapacaklarını söyledi. O an aklıma bile gelmedi cinsiyetini sormak sonrasında yarım saat ağladım zaten yarın mailde görürüm insallah gönlüm kaybettiğim gibi kızdan yana ama doğuma kadar söylemeyelim deseler kabulüm. Yarın iş çıkışı doktorada gideceğim keyfi yerindedir inşallah
Evet tamamen gelişmiş oluyor ama benimki gibi dönmezse ihtimal verir.16.haftada kesin söylerim dedi doktorKızlar perşembe günü kontrolüm var 14+4 olacak kısmetse, 11+4 te kıza benziyor demişti dr bu sefer kesinleşir mi kız yada erkekse artık genital bölge yapı olarak tamamen gelişti değil mi
Bende öyle düşündüm kemik yapısından yani
Bende 16+6 yım . Bebek hareketi vs . hissetmiyorum .. ilk aylar bulantı vardı , şimdi o da yok .
Göbeğim olmasa :) hamileliğimi unutacağım neredeyse .....
Hayır yok canım ... ergenlikte de hiç çıkmamıştı .
Aynı ben .
Oğlumda çirkinleştiğim kadar hiç bir kafın çirkinleşmemiştir benceet benleri ..şişlik ... kara bi surat ... lekeler ..koca burun yalnız annenin güzelliğini alıyor diye ise gerçekten Yusuf yüzlü oğlum
Mutlaka deneyeceğim
O tozu biliyorumama yasak bana o tarz ilaçlar canım .
Dr um randevu almana gerek yok , sonucu bana bildirmeye uğra yeter dedi ... aynı hastanede zaten .
20.hafta ayrıntılı..
24.hafta da şeker yüklemesi için çağırdı ama sanırım yaptırmayacağım.
Çok sağoldeneyeceğim .
Görmedi ise kemik yapısından da anlıyorlar diye biliyorum canım.
Belli oluyor ama ülkemizde bunun raporlanması yasakmış, o nedenle söylemiyorlar. Doktorum böyle söyledi bize canımCANIM fetal DNA ada cinsiyet belli oluyormuş sizde olmadı mi
Haklısın canim allah iki yavrunuda sana bagislasinAllahın izniyle bişi olmaz bebişlerimize korkma valla ben ilk gebeliğimde her doktordan sonra depresyona giriodum herşeyede nette bakıodum iyice karamsar mutsuz oluyodum internettede iyi hali yazmaz bişeyin doktorumunda saolsun tahmin olçüleri rezaletti pürametüreye yakın dedi 4 kiloya yakın cocuk doğurdum kaç kere beslenmemiş kilosu 3 hafta geride neler neler ben aglar aglar dua ederdim allahım saglıklı olsun yeter ben yediririm büyütürüm die ah ah şimdi varya pehh doktorları bunları söylüo die sallamicam hamileleğim mahvoluyo
Aynen abla ya hep agız dalaşı oluyor mesafe biraz olsada var ama altlı üstlü oturunca pekte mumkun olmuyor
Mesafe.
Takmamak diye bi şey yok aslında . Kim kimin hayatına karışır , ağzından çıkanı kulağı duymaz sözler ederse .. buna bi şekilde tepki verilir .
Önemli olan bi mesafe yakalayıp , ona bunları söyletmemek ...
Laf dalaşı yapar , parlarsan sürekli ..bu konuda yüz göz olursunuz...
Canım muhtemelen gebelik hormonları .
Ama ben hamileyim , bu haller çok normal dedikçe sanki o bunalım hali daha da büyüyor.
Mutlaka sana iyi gelecek şeyler vardır , onlara zaman ayır .
Canım bu sayfada kimdi hatırlamıyorum ama o da fetal DNA yaptırmıştı o yazmıştı cinsiyetimiz yüzde yüz kızmış yada erkekmiş bu teste göre demişti kişiyi ve cinsiyeti hatırlamıyorum ama kesinlikle biri yazmıştı :) oyuzden sordum bendeBelli oluyor ama ülkemizde bunun raporlanması yasakmış, o nedenle söylemiyorlar. Doktorum böyle söyledi bize canım
Bende 16+6 yım . Bebek hareketi vs . hissetmiyorum .. ilk aylar bulantı vardı , şimdi o da yok .
Göbeğim olmasa :) hamileliğimi unutacağım neredeyse .....
Hayır yok canım ... ergenlikte de hiç çıkmamıştı .
Aynı ben .
Oğlumda çirkinleştiğim kadar hiç bir kafın çirkinleşmemiştir benceet benleri ..şişlik ... kara bi surat ... lekeler ..koca burun yalnız annenin güzelliğini alıyor diye ise gerçekten Yusuf yüzlü oğlum
Mutlaka deneyeceğim
O tozu biliyorumama yasak bana o tarz ilaçlar canım .
Dr um randevu almana gerek yok , sonucu bana bildirmeye uğra yeter dedi ... aynı hastanede zaten .
20.hafta ayrıntılı..
24.hafta da şeker yüklemesi için çağırdı ama sanırım yaptırmayacağım.
Çok sağoldeneyeceğim .
Görmedi ise kemik yapısından da anlıyorlar diye biliyorum canım.
Arkadaşımda 10. Haftada öğrendi kızı olucağını hatta keşke bende yaptırsaymışım dedim de ikizde yüzde yüz olmayınca vazgeçtimBelli oluyor ama ülkemizde bunun raporlanması yasakmış, o nedenle söylemiyorlar. Doktorum böyle söyledi bize canım
Sonra gördüm:)hayırlısı olsun.benimde ikiz nasipse.ilk oğlumun adı emir.bunların cinsiyetleri öğrenemedik henüz.siz öğrenmişsiniz maşallah bir kız bir erkek hayırlı olsun inşallah
birinin erkek olduğu yüzde yüz ama kız a yüzde 99 dedi :)) belki kızdır ondan söliyememiştir kuzular zor gözüküyor oğlanın pipisi hemen ekranda belirtip inşallah iyi geçer hamileliğimiz zamanında doğururuz sağlıklı olurlar tek dileğim bu aslında cinsiyette eğlencelikSonra gördüm:)hayırlısı olsun.benimde ikiz nasipse.ilk oğlumun adı emir.bunların cinsiyetleri öğrenemedik henüz.siz öğrenmişsiniz maşallah bir kız bir erkek hayırlı olsun inşallah
Aa çok ilginç, nifty testini ben acıbadem hastanesinde yaptırdım. Ama doktoruma biz cinsiyeti neden yazmadıklarını sordugumda, görüyorlar ama tr.de bunun raporlanması yasak dedi. O nedenle yazılmıyor dedi, gerci benim bebişime 12. Haftadan beri kız dedi doktorum ve değişmedi.. onedenle zaten bildigimiz üstünde durmadım..Canım bu sayfada kimdi hatırlamıyorum ama o da fetal DNA yaptırmıştı o yazmıştı cinsiyetimiz yüzde yüz kızmış yada erkekmiş bu teste göre demişti kişiyi ve cinsiyeti hatırlamıyorum ama kesinlikle biri yazmıştı :) oyuzden sordum bende
Bizde ilk seneler senin durum gibiydi bende hiç para olmazdı daha doğrusu her yere o götürür getirirdi kredi kartını verirdi bana sonra çocuğumuz oldu onu bahane ederek her ayın 15 inde harçlık istedim oğlana su lazım parka gidecez bakkala gidecez derken maaş günü param hazır ek olarak lazımsa kartida alırım sende dene istersen yada ek kart çıkartsın sanaYok canım görüşü usulü ile alakası yok benim yapımda olan bişey. Ya bi kere dedim mesela nakit paran varsa bende bulunsun diye.. vermei.. bitti onu da utana sıkıla derim birdaha da diyemem.. Keşke diyebilsem. Suçun büyüğü bende..
Yok canım görüşü usulü ile alakası yok benim yapımda olan bişey. Ya bi kere dedim mesela nakit paran varsa bende bulunsun diye.. vermei.. bitti onu da utana sıkıla derim birdaha da diyemem.. Keşke diyebilsem. Suçun büyüğü bende..
Hosgeldin:) hic sikinti yapma kisa ucuslarin hicbir sakıncası yok ben hostesim hala ucuyorum.. yuruyus yapman cok iyi olmus bol bol su iç iyi tatiller:)Kızlar iyi Pazarlar. Ben dün akşam geldim TR ye :) çok şükür güzel geçti yolculuk, uçakta falan çok sıkıntı çekmedim Allah'a şükür, arada kalktım yürüdüm biraz, hafif kaşık ağrım oldu ama çok şükür geldik, 4 gün sonra da eşimin ailesinin yanına gideceğiz yine uçakla. Biraz yoğun olacak benim içim yolculuklar la falan ama hayırlısı olsun inşallah. Yine de tatil olup memlekette olmak güzel.
İyi pazarlar kızlar bişey sorucam folik asit i bıraktıktan sonra ne verdi dr.unuz ben geçen hafta ayrıntılıya gittim diye hemen gitmek istemiyorum decavit e ne zaman başladınız 13 14. Haftadan itibaren vitamin olarak ne kullandınız? Birde bopazlarım çok kötü burnum tıkalı ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?