2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen öyle canım umarım birgün çalışır da paramı kazanırım..

Yok canım görüşü usulü ile alakası yok benim yapımda olan bişey. Ya bi kere dedim mesela nakit paran varsa bende bulunsun diye.. vermei.. bitti onu da utana sıkıla derim birdaha da diyemem.. Keşke diyebilsem. Suçun büyüğü bende..

İyi pazarlar kızlar bişey sorucam folik asit i bıraktıktan sonra ne verdi dr.unuz ben geçen hafta ayrıntılıya gittim diye hemen gitmek istemiyorum decavit e ne zaman başladınız 13 14. Haftadan itibaren vitamin olarak ne kullandınız? Birde bopazlarım çok kötü burnum tıkalı ne önerirsiniz

Canım ben şöyle bir yöntem buldum nekdar doğru bilmiyorum ama. Benkocama diyorum istediğim şeyi almayacaksan yada para vermeyeceksen ben onu babamdan istiyeyim diyorum. Benim kocam da babamdan para istememden çok korkuyo ve hemen istediğim şeyi alıyo tabi bunu herzaman kullanmıyorum. Gerçekten almamız gereken ihtiyacımız olan bişey olduğunda ve bunu parası olduğu halde almadığında inat ettiğinde yapıyorum. Biraz şaka biraz ciddi. Kocadan kocaya değişir tabi her kocaya da uygulanamayabilir

CANIM fetal DNA ada cinsiyet belli oluyormuş sizde olmadı mi
Canım adam beni aradığında Operatör doktor diye kendini tanıtmaya başladı ben ağlamaya başladım ağlamayın müjdeli haber vermek için aradım dedi. Sonra sonuçların temiz çıktığını pazartesi mail ve posta ile gönderim yapacaklarını söyledi. O an aklıma bile gelmedi cinsiyetini sormak sonrasında yarım saat ağladım zaten yarın mailde görürüm insallah gönlüm kaybettiğim gibi kızdan yana ama doğuma kadar söylemeyelim deseler kabulüm. Yarın iş çıkışı doktorada gideceğim keyfi yerindedir inşallah

Benim de böyle bi yöntem geliştirmem gerekiyor acilen hemde..

Çok geçmiş olsun cnm
Sağolasın canımm
pipi aradan sallanıyo sanırım olsa görünürdü belki bilemedim :))

Kızlar perşembe günü kontrolüm var 14+4 olacak kısmetse, 11+4 te kıza benziyor demişti dr bu sefer kesinleşir mi kız yada erkekse artık genital bölge yapı olarak tamamen gelişti değil mi

Aynen öyle canım umarım birgün çalışır da paramı kazanırım..
Merhaba kızlar neden çekiniyorsunuz ki erkekler zaten rahat konuşun bende para olması gerek kendime göre ihtiyaclarim var diyin ne utanın nede kendinizi sıkın kadında herzaman para olmalı ben çalışıyorum inanın hep evime harcadım ve destek oldum baktımki eşim dayandı bana birde baktımki ailesine gönderiyor kıyamet koptu tabiki ayrıca ailesinin durumu iyi masrafları yok vanda yaşıyorlar biz burada iki kisi ugrasiyoruz ki tek basima ugrasiyormusum meğer moralim acayip bozuk ben hamile halimde ise gidiyorum bebeğim için birseyler yapmaya çalışırken bizim rizkimizda gözleri ve esim gelecegi dusunemiyor subatta ayrilcam isten bakalim ozaman napcak

Nekadar kocaları düşünürsek inanın okadar dusundugumuzle kalıyoruz biz istemeyelim ama isteyenler alsin isteyin koca olmak okadar kolay değil bakucakta harciycakta

Cok tsk ederim ablacım aminnn inşalalh hepimiz sağlıklı alırız kucağımıza takmamak için taktik versen abla böyle ters konuştuğundaki tavrim ne olsun ben hemen parlıyorumu ya

Mesafe.
Takmamak diye bi şey yok aslında . Kim kimin hayatına karışır , ağzından çıkanı kulağı duymaz sözler ederse .. buna bi şekilde tepki verilir .
Önemli olan bi mesafe yakalayıp , ona bunları söyletmemek ...
Laf dalaşı yapar , parlarsan sürekli ..bu konuda yüz göz olursunuz...

Canım muhtemelen gebelik hormonları .
Ama ben hamileyim , bu haller çok normal dedikçe sanki o bunalım hali daha da büyüyor.
Mutlaka sana iyi gelecek şeyler vardır , onlara zaman ayır .

Kendimi gördüm ben işten ayrılmam ama böyle durumlarda bir cinnet herşeyi çözüyor Eşimin maaş kartı bende yemek için setcard kullanıyor. Yol parası için aylık istanbul karta yükleme yapıyorum. 2 adet kart aldım ona kaybetmekte üstüne yok 2 ye bölerek yükleme yapıyorum kaybederse az gitsin diye. Haftalık harçlık veriyorum. Erken biterse açıklama yapmak zorunda. Halindende memnun ilk cinneti geçirdiğimde babasının harcamaları bizimkinin kredi kartından yaptığını öğrenmiştim. Kredi kartı 12000 ekside maas hesabı 4000 eksideydi. Mobilyaya 4000 borç duruyordu. Şimdi mobilya kapandı. Kartı 2000 e düşürdüm. Borçların bitince kartları vereceğimi sanıyorsan çok beklersin diyorum. Canıma minnet diyorDaha kendi borçlarımı kapatacağım

Sinir olurum böyle yapanlara bizim kp da aynı ne konuda olursa olsun para ondan çıkmasında kimden çıkarsa çıksın.. genelde de bizden çıkar..

Hanımlar 15 +2 oldum.hiç bişey hissetmiyorum hamilelige dair normal mi?

Bende 16+6 yım . Bebek hareketi vs . hissetmiyorum .. ilk aylar bulantı vardı , şimdi o da yok .
Göbeğim olmasa :) hamileliğimi unutacağım neredeyse .....

Kiz annesi olacaklar sivilceleriniz varmi

Hayır yok canım ... ergenlikte de hiç çıkmamıştı .

Aynı ben .
Oğlumda çirkinleştiğim kadar hiç bir kafın çirkinleşmemiştir bence et benleri ..şişlik ... kara bi surat ... lekeler ..koca burun yalnız annenin güzelliğini alıyor diye ise gerçekten Yusuf yüzlü oğlum

Tuvalete çıkmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar birde seviyorsanız zeytinyağlı yer elması tavsiye ederim şimdi mevsimide. Muhtemelen dediğim gibi kullandığınız demir içerikli vitamin nedeni.

Mutlaka deneyeceğim

Canim sabah ac karina bir yemek kasigi zeytinyagi iciceksin.ama duzenli sekilde her sabah.birde kuru kayisi ye.yada duphalac kullandinmu?bana doktorum magnesi calsiee diye bi toz verdi ishal bile yapar dikkatli kullan dedi

O tozu biliyorum ama yasak bana o tarz ilaçlar canım .

Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.

Dr um randevu almana gerek yok , sonucu bana bildirmeye uğra yeter dedi ... aynı hastanede zaten .
20.hafta ayrıntılı..
24.hafta da şeker yüklemesi için çağırdı ama sanırım yaptırmayacağım.

Çok sağol deneyeceğim .

Görmedi ise kemik yapısından da anlıyorlar diye biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…