- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.681
Canım ne güzel Üniversitesi okumuşsun neden çalışmıyorsun. Ben de evlenene kadar çalışıyordum. Evlenince şehir değiştirdim. İş bulamadım vs. Dediğin gibi kocadan para istemek çok zor geldi instagramda ışıklı top yapıp satmaya başladım bir yandan kpss ye hazırlanıyorum bir yandan gayrimenkul değerleme lisansı için ders çalışıyorum artık hangisi olursa bebeğim de inşallah bana uğur getirirama o kadar okuyup ettikten sonra kocan bile olsa başkasının eline bakmak çok ağır.
K.bkma ama sanki gorücü üsulü ewlenmiş gibi davranıyosun senin kendin yapman göstermen gerek bnde 4.5 yıl cıktım ewli olmadgm halde isterdim parada istedim tabi ciddiydik sözlü nişanlı yeri geldi hep o odedi parası olmadı zorla ben ödedim ben 2 yıl ewlendikten sonra calıştım ewliliğim oturmadan cocuk düşünmedim çnkü daha birbirimzi tanımadan alışmadan yapamadım kısmet tabi olsaydım o zaman yine havalara uçardım senin yapman gereken sanada düzenli vermesi demiyomu hanım al şu parayı ewin ihtiyacını alrsın die bizim ewde para yonetimi bnde mesela esim ne kira odemştr nr fatura arabanın vergsini bile ben oderim ama alıştırdım ewlendgmde bn yapıcam dedm beceremezsem tmm yapmam dedim küçüktüm çünkü sende bu konuda bi girişim yap kafanızı şişirdimm :)
Benim doktorum o ay bana gelmene gerek yok dedi. Bidahaki ay gel dedi...Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.
Evet 20 eylülinsAllah cok cok amin canm senin son regln 20eylulmu
Canım ben şöyle bir yöntem buldum nekdar doğru bilmiyorum ama. Benkocama diyorum istediğim şeyi almayacaksan yada para vermeyeceksen ben onu babamdan istiyeyim diyorum. Benim kocam da babamdan para istememden çok korkuyo ve hemen istediğim şeyi alıyoKaç yıllık denemez..
Bu sene ağustosta evlendik.. hemen hamile kaldım. Ama 4 senedir tanışıyoruz.
Ama ben hiç böyle yetişmedim.
Ailem bu zamana kadar herzaman harçlıklarımı düzenli verirdi. Ihtiyaclarimin dışında kendime ayırmam içinde..
Daha sonra üniveriste de zaten kendi param elimdeydi.
Ama evlenince kafamin üstüne düşmüş gibi oldum. Ilk başlarda ondan bişey istemeye utandım. Söyleyemedim. Çok şükür maddi sıkıntımız yok. Ama daha hiç vermedi al buda sende bulunsun diye. Ve ben hala isteyemiyorum. Gezerken bişey istesem. Şunu alırmısın demek..
Olmuyor bana göre neden bilmiyorum
Canım adam beni aradığında Operatör doktor diye kendini tanıtmaya başladı ben ağlamaya başladımCANIM fetal DNA ada cinsiyet belli oluyormuş sizde olmadı mi
Allah razı olsun kuzum sağolasın
Canım ben şöyle bir yöntem buldum nekdar doğru bilmiyorum ama. Benkocama diyorum istediğim şeyi almayacaksan yada para vermeyeceksen ben onu babamdan istiyeyim diyorum. Benim kocam da babamdan para istememden çok korkuyo ve hemen istediğim şeyi alıyotabi bunu herzaman kullanmıyorum. Gerçekten almamız gereken ihtiyacımız olan bişey olduğunda ve bunu parası olduğu halde almadığında inat ettiğinde yapıyorum. Biraz şaka biraz ciddi. Kocadan kocaya değişir tabi her kocaya da uygulanamayabilir
Sağolasın canımmÇok geçmiş olsun cnm
pipi aradan sallanıyo sanırım olsa görünürdü belki bilemedim :))Kızlar dün doktora gittim bebeğin arkası donuktu bize doğru donmedi . Doktor tahmin istersen yüzde yetmiş kız bi dahaki kontrolde kesinlesir dedi. Orda sormayı unuttum ama arkası donukken neye göre cinsiyeti bilebilir sizce ?
Merhaba kızlar neden çekiniyorsunuz ki erkekler zaten rahat konuşun bende para olması gerek kendime göre ihtiyaclarim var diyin ne utanın nede kendinizi sıkın kadında herzaman para olmalı ben çalışıyorum inanın hep evime harcadım ve destek oldum baktımki eşim dayandı bana birde baktımki ailesine gönderiyor kıyamet koptu tabiki ayrıca ailesinin durumu iyi masrafları yok vanda yaşıyorlar biz burada iki kisi ugrasiyoruz ki tek basima ugrasiyormusum meğer moralim acayip bozuk ben hamile halimde ise gidiyorum bebeğim için birseyler yapmaya çalışırken bizim rizkimizda gözleri ve esim gelecegi dusunemiyor subatta ayrilcam isten bakalim ozaman napcakAynen öyle canım umarım birgün çalışır da paramı kazanırım..
Nekadar kocaları düşünürsek inanın okadar dusundugumuzle kalıyoruz biz istemeyelim ama isteyenler alsin isteyin koca olmak okadar kolay değil bakucakta harciycaktaCanım ben şöyle bir yöntem buldum nekdar doğru bilmiyorum ama. Benkocama diyorum istediğim şeyi almayacaksan yada para vermeyeceksen ben onu babamdan istiyeyim diyorum. Benim kocam da babamdan para istememden çok korkuyo ve hemen istediğim şeyi alıyotabi bunu herzaman kullanmıyorum. Gerçekten almamız gereken ihtiyacımız olan bişey olduğunda ve bunu parası olduğu halde almadığında inat ettiğinde yapıyorum. Biraz şaka biraz ciddi. Kocadan kocaya değişir tabi her kocaya da uygulanamayabilir
Kesinlikle belli olur ama bence kiz bebişin:))Kızlar perşembe günü kontrolüm var 14+4 olacak kısmetse, 11+4 te kıza benziyor demişti dr bu sefer kesinleşir mi kız yada erkekse artık genital bölge yapı olarak tamamen gelişti değil mi
Cok tsk ederim ablacım aminnn inşalalh hepimiz sağlıklı alırız kucağımızatakmamak için taktik versen abla böyle ters konuştuğundaki tavrim ne olsun ben hemen parlıyorum u ya
Kızlar söylemeye korkuyorum ama benim psikolojim mi bozuluyor yoksa hormonlardan mı bilemiyorum. Mide bulantılarından annemlere gitmiştim başka şehirdeler biraz baktılar bana sonra eve döndüm ve yine yemek yapamadım bu sefer de kvdem baktı bu arada evde yalnız felan kalmak istemiyorum yattığım yerden kalkmıyorum felan bu arada enfeksiyon geçirdim acilleşmeler serumlar onun korkusu da var tekrar yaşarsam diye, sonra bi şey sebep oldu dün annemlere geldik eşim istersen kal dedi kalıyım dedim bugün eşim gitti ve ben çok kötü oldum keşke onunla gitseydim dedim onsuz duramıyorum sanki. Evime gidincede ailemi özlüyorum. İyice hayattan soyutladım kendimi. Hiç iyi değilim
Kendimi gördümMerhaba kızlar neden çekiniyorsunuz ki erkekler zaten rahat konuşun bende para olması gerek kendime göre ihtiyaclarim var diyin ne utanın nede kendinizi sıkın kadında herzaman para olmalı ben çalışıyorum inanın hep evime harcadım ve destek oldum baktımki eşim dayandı bana birde baktımki ailesine gönderiyor kıyamet koptu tabiki ayrıca ailesinin durumu iyi masrafları yok vanda yaşıyorlar biz burada iki kisi ugrasiyoruz ki tek basima ugrasiyormusum meğer moralim acayip bozuk ben hamile halimde ise gidiyorum bebeğim için birseyler yapmaya çalışırken bizim rizkimizda gözleri ve esim gelecegi dusunemiyor subatta ayrilcam isten bakalim ozaman napcak
Merhaba kızlar neden çekiniyorsunuz ki erkekler zaten rahat konuşun bende para olması gerek kendime göre ihtiyaclarim var diyin ne utanın nede kendinizi sıkın kadında herzaman para olmalı ben çalışıyorum inanın hep evime harcadım ve destek oldum baktımki eşim dayandı bana birde baktımki ailesine gönderiyor kıyamet koptu tabiki ayrıca ailesinin durumu iyi masrafları yok vanda yaşıyorlar biz burada iki kisi ugrasiyoruz ki tek basima ugrasiyormusum meğer moralim acayip bozuk ben hamile halimde ise gidiyorum bebeğim için birseyler yapmaya çalışırken bizim rizkimizda gözleri ve esim gelecegi dusunemiyor subatta ayrilcam isten bakalim ozaman napcak
Hanımlar 15 +2 oldum.hiç bişey hissetmiyorum hamilelige dair normal mi?
Kiz annesi olacaklar sivilceleriniz varmi
canım değişmezse ben olacağım :) ama çok şükür bir ara vardı şu günlerde hiçbirşey yok cildimde. Aksine bir güzellik geldi.Birde kız anneleri çirkinleşir derler. Ben oğlumda çok çirkinleşmiştim.. Bende tutmuyor bu durum.
Tuvalete çıkmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar birde seviyorsanız zeytinyağlı yer elması tavsiye ederim şimdi mevsimide. Muhtemelen dediğim gibi kullandığınız demir içerikli vitamin nedeni.
Canim sabah ac karina bir yemek kasigi zeytinyagi iciceksin.ama duzenli sekilde her sabah.birde kuru kayisi ye.yada duphalac kullandinmu?bana doktorum magnesi calsiee diye bi toz verdi ishal bile yapar dikkatli kullan dedi
Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.
Kabizlik yasiyan arkadaşlar hergun sulu olarak kesinlikle çorba tüketmeleri lazim ben ilikli kemik suyuna hergun oglen aksam corbami ihmal etmem lifli ürünler tüketirim ve her sabah ta zeytinyagina bandirilmis kuru incir gun icinde ise 4 5 tane kuru gun kayısı tüketirim çok şükür bugune kadar yasamadim bende kan ilacina basliyali 15 gun oldu size tavsiyem zeytinyagina bandirilmis kuru incir birebir
Kızlar dün doktora gittim bebeğin arkası donuktu bize doğru donmedi . Doktor tahmin istersen yüzde yetmiş kız bi dahaki kontrolde kesinlesir dedi. Orda sormayı unuttum ama arkası donukken neye göre cinsiyeti bilebilir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?