2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen öyle hala alısma surecindeyiz şu an insalalh hersey yoluna girer..

Benim hesap kartım var canim ama bakiye 0 TL maalesef çocukta yok bahane edemiyorum. Birlikte çıkıyoruz dediğin gibi alıyorum kendi ödüyor. O yönden sıkıntı yok..

Hoşgeldin canım benimmmmm

Kesinlikle belli olur ama bence kiz bebişin:))

mi-nick canım senin ufaklık çok utangaçlık yapmaz ise mutlaka netleşir .
Yeter ki göstersin

Evet tamamen gelişmiş oluyor ama benimki gibi dönmezse ihtimal verir.16.haftada kesin söylerim dedi doktor
Ben muayeneye girmeden vişne suyu çikolata vs yiyeyim azcık hareketli olsun gözüksün o zaman :)) artık ufak tefek bişeyler alasım geliyor dün lcw de bi kaç bişey kestirdim gözüme aklımdan çıkmıyo :))

Kizlar herkese iyi pazarlar :) dun basim fena agridi enseden.doktorum minoset vermisti icebilirsin diye.smdiki doktorum ise perinatolog.onada sordum tabiki gunde 3tane icebilirsin bi zarari yok dedi.dun ictim bide bugun ictim bise olmaz dimi ((
parol ve minıset içiliyor canın ama dayanabildiğin sürece içme, bende sabaha kadar diş ağrısı çektim ama dayanabildiğim kadar içmemeye niyetliyim

@Ausencia çok doğru saldıkca insan kendini artıyor.
mi-nick bizim en son 12.haftada ikili tarama yapıldı 16.haftada 4lü taramaya gelin dedi siz şimdi ne için gideceksiniz ki ?
benim dr üç haftada bir muayeneye gel dedi canım 11.haftada ense ölçümü için gitmiştim üç hafta sonra tekrar görüşelim bundan sonra böyle dedi benimde işime geldi 1ay çok uzun geliyor

iyi tatiller canım dikkat et kendine :)

Blackbluee1 daha öncesinde ne kadar tanışırsan tanış ama evliliğin ilk yılları illa ki problemler oluyor canım zamanla taşlar yerine oturuyor eşler karşılıklı olarak birbirini daha iyi tanıyor ona göre davranıyor. Para konusunda baştan çekingen davranırsan sonra öyle alıştırırsın, lazım olduğunda iste ki senin de ihtiyaçların olduğu kafasına işlesin. Ben işten 5ay önce ayrıldım maaş hesabım hala açık eşimden her ay duruma göre 200-300 civarı hesabıma havale yaptırırım genelde biriktirme amaçlı bende durur ama ihtiyacım olduğunda hiç çekinmeden de harcarım. Erkekler nasıl alışırsa öyle gider çekinme hiç.

Benim hesap kartım var canim ama bakiye 0 TL maalesef çocukta yok bahane edemiyorum. Birlikte çıkıyoruz dediğin gibi alıyorum kendi ödüyor. O yönden sıkıntı yok..
Bence esinle konus canim insanin cebinde para olmadan olur mu. Ben universiteyi bitirdim bitireli calisiyorum. Insanin kendi parasini kazanmasi parasinin olmasi cok guzel. Evlendi yine calisiyorum. Ilk zamanlar ortak biryerde paralari toplamak falan bile zor gelmisti okadar ozgurluge Maddi manevi alisigim ki aksini dusunemiyorum. O yuzden konusun dunyanin bin turlu hali var herzaman esiniz olamaz yaninizda. Ben cebimde param yokken kendimi cok acayip hissediyorum. Zaten esime hep sorarim paramiz var mi daha bitti mi

Benim basim bi tuttumu gecmesini beklemek rüya cnm oyuzden ictim napim.doktorum yuksek riskli gebelik uzmani.bebegime bi zarari olurmu dedim hayir 3taneye kadar alabilirsin dedi.bende guvendim ictim

Benim basim bi tuttumu gecmesini beklemek rüya cnm oyuzden ictim napim.doktorum yuksek riskli gebelik uzmani.bebegime bi zarari olurmu dedim hayir 3taneye kadar alabilirsin dedi.bende guvendim ictim
Benim doktorumda prof 3 taneye kadar alabilirsin dedi. Dün gece aldım. Hala daha yokluyor bu saate kadar dayandım ama sabahı edebileceğimi sanmıyorum.

Kızlarrrr Pendik tuzla tarafında renkli dobler yaptıracak olan varmı? Devlette yapılıyormuş. Bir de ben ada tip hastanesine gidiyorum.yeni hastane orda yokmus

12. Haftada folik asiti biraktirdi doktorum. Bi ay vitamin vs vermeyecegim karacigerin dinlensin dedi. 16. Hafta gittigimde decavit ve d vitamini verdi ona basladim canm
Cevabın için çok teşekkür ederim ya bende aslında bi süre kullanmayayım diye düşündüm 1 2 hafta en azından ama 6. Haftadan beri kusuyorum bulantılarım çok yoğun bünyem zayıf düştü diye kullansam mı diye düşündüm olmadı bi sağlık ocağına gider danışırım onlar decavit veriyorlarmış

Bende cok hasta oldum bi ara geçmesini bekledim eczanede hamileler için burun spreyi var etkili ve zararsiz ve bebege zarar vermicek bitki çayı geçmezse git doktora
Evet yarın bi sordurayım burnum açılsa iyi olacak gibiyim tıkalı olunca başım ensem resmen zonkluyor

Aynen hepiniz aynı şeyi diyorsunuz haklı olarak. Bende aynısını yapacağım inşallah kendi hesabıma yollarım. Çok tesekur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…