- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.721
Çekingenliği bırak bence insan cebinde parası olmayınca cok rahatsız hissedio kendini benim ailem harçlık verir hala kendimde onu ayrıca yerim bnm param die oda seni tam anlamamıştır cok duydum erkekler ewlendikten sonra alışma süreci oluyor malesef eşine para vermedigi gibi dolabı doldurmayanlar mi dersin bekar gibi dışarda yiyip gelenlerde burda olay bizde alıştırıcaz biz evlendigimz gibi çamaşr bulaşık yemek temizlik ohh valla ew pis olsa yemek olmasa onlar hemen söylerler sende söyle hiç utanma eşin o senin hayat arkadaşin inş ömrünüz beraber geçicek agrına gitmesin hiç bişey herşey oturana kadar sabır
Bizde ilk seneler senin durum gibiydi bende hiç para olmazdı daha doğrusu her yere o götürür getirirdi kredi kartını verirdi bana sonra çocuğumuz oldu onu bahane ederek her ayın 15 inde harçlık istedim oğlana su lazım parka gidecez bakkala gidecez derken maaş günü param hazır ek olarak lazımsa kartida alırım sende dene istersen yada ek kart çıkartsın sana
Haklısın canim allah iki yavrunuda sana bagislasin
Aynen öyle hala alısma surecindeyiz şu an insalalh hersey yoluna girer..
Hoşgeldin canım benimmmmmKızlar iyi Pazarlar. Ben dün akşam geldim TR ye :) çok şükür güzel geçti yolculuk, uçakta falan çok sıkıntı çekmedim Allah'a şükür, arada kalktım yürüdüm biraz, hafif kaşık ağrım oldu ama çok şükür geldik, 4 gün sonra da eşimin ailesinin yanına gideceğiz yine uçakla. Biraz yoğun olacak benim içim yolculuklar la falan ama hayırlısı olsun inşallah. Yine de tatil olup memlekette olmak güzel.
Kesinlikle belli olur ama bence kiz bebişin:))
Ben muayeneye girmeden vişne suyu çikolata vs yiyeyim azcık hareketli olsun gözüksün o zaman :)) artık ufak tefek bişeyler alasım geliyor dün lcw de bi kaç bişey kestirdim gözüme aklımdan çıkmıyo :))Evet tamamen gelişmiş oluyor ama benimki gibi dönmezse ihtimal verir.16.haftada kesin söylerim dedi doktor
parol ve minıset içiliyor canın ama dayanabildiğin sürece içme, bende sabaha kadar diş ağrısı çektim ama dayanabildiğim kadar içmemeye niyetliyimKizlar herkese iyi pazarlar :) dun basim fena agridi enseden.doktorum minoset vermisti icebilirsin diye.smdiki doktorum ise perinatolog.onada sordum tabiki gunde 3tane icebilirsin bi zarari yok dedi.dun ictim bide bugun ictim bise olmaz dimi((
benim dr üç haftada bir muayeneye gel dedi canım 11.haftada ense ölçümü için gitmiştim üç hafta sonra tekrar görüşelim bundan sonra böyle dedi benimde işime geldi 1ay çok uzun geliyor
iyi tatiller canım dikkat et kendine :)Kızlar iyi Pazarlar. Ben dün akşam geldim TR ye :) çok şükür güzel geçti yolculuk, uçakta falan çok sıkıntı çekmedim Allah'a şükür, arada kalktım yürüdüm biraz, hafif kaşık ağrım oldu ama çok şükür geldik, 4 gün sonra da eşimin ailesinin yanına gideceğiz yine uçakla. Biraz yoğun olacak benim içim yolculuklar la falan ama hayırlısı olsun inşallah. Yine de tatil olup memlekette olmak güzel.
Bence esinle konus canim insanin cebinde para olmadan olur mu. Ben universiteyi bitirdim bitireli calisiyorum. Insanin kendi parasini kazanmasi parasinin olmasi cok guzel. Evlendi yine calisiyorum. Ilk zamanlar ortak biryerde paralari toplamak falan bile zor gelmisti okadar ozgurluge Maddi manevi alisigim ki aksini dusunemiyorum. O yuzden konusun dunyanin bin turlu hali var herzaman esiniz olamaz yaninizda. Ben cebimde param yokken kendimi cok acayip hissediyorum. Zaten esime hep sorarim paramiz var mi daha bitti miBenim hesap kartım var canim ama bakiye 0 TLmaalesef çocukta yok bahane edemiyorum. Birlikte çıkıyoruz dediğin gibi alıyorum kendi ödüyor. O yönden sıkıntı yok..
Ben muayeneye girmeden vişne suyu çikolata vs yiyeyim azcık hareketli olsun gözüksün o zaman :)) artık ufak tefek bişeyler alasım geliyor dün lcw de bi kaç bişey kestirdim gözüme aklımdan çıkmıyo :))
parol ve minıset içiliyor canın ama dayanabildiğin sürece içme, bende sabaha kadar diş ağrısı çektim ama dayanabildiğim kadar içmemeye niyetliyim
benim dr üç haftada bir muayeneye gel dedi canım 11.haftada ense ölçümü için gitmiştim üç hafta sonra tekrar görüşelim bundan sonra böyle dedi benimde işime geldi 1ay çok uzun geliyor
iyi tatiller canım dikkat et kendine :)
Kar yok hatta çok güzel güneş vardı. Eşim hala bana hastaymışım gibi davrandığı için dışarı çıkamadık. Yarın ise dönüyorum iki insan yüzü göreyim.Kizlar pazar gunu neler yapiyosunuz? Kar var mi sehrinizde?
Ben sanırım kel kalacağımKızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyorvarmı benim gibi olan
Benim doktorumda prof 3 taneye kadar alabilirsin dedi. Dün gece aldım. Hala daha yokluyor bu saate kadar dayandım ama sabahı edebileceğimi sanmıyorum.Benim basim bi tuttumu gecmesini beklemek rüya cnmoyuzden ictim napim.doktorum yuksek riskli gebelik uzmani.bebegime bi zarari olurmu dedim hayir 3taneye kadar alabilirsin dedi.bende guvendim ictim
Cevabın için çok teşekkür ederim ya bende aslında bi süre kullanmayayım diye düşündüm 1 2 hafta en azından ama 6. Haftadan beri kusuyorum bulantılarım çok yoğun bünyem zayıf düştü diye kullansam mı diye düşündüm olmadı bi sağlık ocağına gider danışırım onlar decavit veriyorlarmış12. Haftada folik asiti biraktirdi doktorum. Bi ay vitamin vs vermeyecegim karacigerin dinlensin dedi. 16. Hafta gittigimde decavit ve d vitamini verdi ona basladim canm
Evet yarın bi sordurayım burnum açılsa iyi olacak gibiyim tıkalı olunca başım ensem resmen zonkluyorBende cok hasta oldum bi ara geçmesini bekledim eczanede hamileler için burun spreyi var etkili ve zararsiz ve bebege zarar vermicek bitki çayı geçmezse git doktora
Ah keşke olsa hava yumuşar biraz Trakya’nın kuru soğuğu:/ sabahtan beri yorgan altında titriyorum kombiyi fulledim banamısın demiyorKizlar pazar gunu neler yapiyosunuz? Kar var mi sehrinizde?
Blackbluee1 daha öncesinde ne kadar tanışırsan tanış ama evliliğin ilk yılları illa ki problemler oluyor canım zamanla taşlar yerine oturuyor eşler karşılıklı olarak birbirini daha iyi tanıyor ona göre davranıyor. Para konusunda baştan çekingen davranırsan sonra öyle alıştırırsın, lazım olduğunda iste ki senin de ihtiyaçların olduğu kafasına işlesin. Ben işten 5ay önce ayrıldım maaş hesabım hala açık eşimden her ay duruma göre 200-300 civarı hesabıma havale yaptırırım genelde biriktirme amaçlı bende durur ama ihtiyacım olduğunda hiç çekinmeden de harcarım. Erkekler nasıl alışırsa öyle gider çekinme hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?