- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.061
Amin kuzum inşallah tez zaman da geçerCanim dunden beri cok fenayim cok okula da gidemedim bugun gene. Uykumda bile agriyo gozlerime vuruyo. Yere egilmeye kalksam sanki kafama çivi cakiyolaramin canim cok sagol Rabbim herkese sifasini versin
maşallah rabbimin yolundan hiç ayrılmasın prenses hayırlı sağlıklı bir evlat bir kul olur inşallah canım gözünaydın ayrıcaKızımız oluyor
Sağlıklı sıhhatli olsun da hic onemli değildi cnisiyetimiz ama hep erkek hissediyordum. Heral benim Abim var, hep ilk çocuğumun da erkek olmasini istedim kardeşini koruyup kollamasin diye. ..
Cok şükür iyi olduğunu öğrendim kızıma, meleğime cok sevindik.Babamız da kız istiyordu eşim doğru tahmin etti.
Hastanede beni cook şaşırtan birsey oldu. Doktirumuz acil doguma girmis bir saat bekledik. Beklerken elim karnında dua okudum hep. Doktorumuz geldi bizi çağırdı . Bebeğimi gösterdi . Bebeginiz secdeye kapanmış bakın elleri, başı, kolları dedi. Gerçekten secdeye kapanmıs gibiydi çok şaşırdımRabbim kapindan ayirmasin hiç. Hayırlı evlatlar olsunlar.
kaç haftaliksin canım?Canım ben doğum paketi almadım daha karar veremedim çünkü doktora kendim rahat ulaşamıyorum yılbaşından sonra da zam gelir herhalde..
Inşallah canım haber veririm geçen hafta gitmiştim küçük daha dedi şimdi ikili test sonucu alcan birdaha sorcam:)Aa evet ayni gunumuz.inslh gosterir senin melegin de bende giderim cnim haber verir msn?yarin merakla beklicem
Hayırlı olsun darısı bize sağ selamet gelsin minikBende cinsiyeti tam olarak öğrenemedim 16.haftada kesinlesir dedi.bu arada senin önceki çocukların embriyo kalitesini hatırlıyor musun ?
İnşallah kuzumDimii yiyecegimiz tek tekmeler o minik ayaklardan olsunamin canim sag salim gelsin bebislerimiz insaallah
Kızımız oluyor
Sağlıklı sıhhatli olsun da hic onemli değildi cnisiyetimiz ama hep erkek hissediyordum. Heral benim Abim var, hep ilk çocuğumun da erkek olmasini istedim kardeşini koruyup kollamasin diye. ..
Cok şükür iyi olduğunu öğrendim kızıma, meleğime cok sevindik.Babamız da kız istiyordu eşim doğru tahmin etti.
Hastanede beni cook şaşırtan birsey oldu. Doktirumuz acil doguma girmis bir saat bekledik. Beklerken elim karnında dua okudum hep. Doktorumuz geldi bizi çağırdı . Bebeğimi gösterdi . Bebeginiz secdeye kapanmış bakın elleri, başı, kolları dedi. Gerçekten secdeye kapanmıs gibiydi çok şaşırdımRabbim kapindan ayirmasin hiç. Hayırlı evlatlar olsunlar.
öğrenince gitmek daha mantıklı tabi kız kıyafetleri çok tatlıydı erkekte azalmış seçenek ama bebek arabası mama sandalyesi vss çok uygun o tarz şeylere bakabilirsinizYaaa eşime söyledim ilk tepkisi cinsiyetini bilmiyoruz
kaç haftaliksin canım?
bence karar ver dediğin gibi zam gelebilir
Evet canım bir Yusuf paşam varRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .
Hadi bakalım sende hayırlısı ile öğren de beraber isim bakalım , zevkler ortakken
Subhanallah canim annesini çok şaşırttıMaşallah Subhanallah
Hayırlı olsun annesi ..Rabbim kucağına almayı nasip etsin
hiç bilmiyorum canım 16 dan sonra almanda daha mantıklı aslında 2 haftan kalmış14 canım, çok abartılı bir zam olmaz herhalde dimi ?
Amin canım inşallah Allah razı olsun .Amin kuzum inşallah tez zaman da geçer
maşallah rabbimin yolundan hiç ayrılmasın prenses hayırlı sağlıklı bir evlat bir kul olur inşallah canım gözünaydın ayrıca
Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
hiç bilmiyorum canım 16 dan sonra almanda daha mantıklı aslında 2 haftan kalmış
arkadaşlar ilk sorduğunda 2500-2700 tl gibi bir rakam imiş 16. haftadan sonra bir süre sonra zam yapmışlar aslında 3000 tl olmus bi sor sen yinede bilgi verirler
Masallah benimde fena bu aralar hele yemekten sonra oyle kocaman oluyor ki sanirim yirtilmaya basladi inanilmaz kasiniyor nemlendirici filan kar etmiyor artik tirnaklarimi gecire gecire kasiyorumEki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?