2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim dunden beri cok fenayim cok okula da gidemedim bugun gene. Uykumda bile agriyo gozlerime vuruyo. Yere egilmeye kalksam sanki kafama çivi cakiyolar amin canim cok sagol Rabbim herkese sifasini versin
Amin kuzum inşallah tez zaman da geçer
maşallah rabbimin yolundan hiç ayrılmasın prenses hayırlı sağlıklı bir evlat bir kul olur inşallah canım gözünaydın ayrıca

40 ı çıkana kadar uzun kol giyer mı bilmiyorum ilk bebegimde haziran doğumlu 15 gun falan uzun giydirmistim evim çok sıcak oluyor
sonrasında kısa kollara geçmiştim iri bebek olduğu için hızlı bir şekilde 3-6 aylara geçmiştik canım çok fazla minik kıyafet alma derim[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım insan merak ediyor işte benim evde sıcak oluyor bide hep evde olucaz

5.gun embriyosu transfer edilmişti hala da buzlukta var embriyo

Bende cinsiyeti tam olarak öğrenemedim 16.haftada kesinlesir dedi.bu arada senin önceki çocukların embriyo kalitesini hatırlıyor musun ?
Hayırlı olsun darısı bize sağ selamet gelsin minik
Ausencia canimmm bugun ogrendim listeye ekler misin benim prensesim geliyoo kelebek kızımmm

Maşallah Subhanallah

Hayırlı olsun annesi ..Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Evet canım bir Yusuf paşam var Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .

Hadi bakalım sende hayırlısı ile öğren de beraber isim bakalım , zevkler ortakken

Maşallah Subhanallah

Hayırlı olsun annesi ..Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Subhanallah canim annesini çok şaşırttı Rabbim Hepimizinki ni sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Yusufum Yusufum güzel Yusufum ilahisiyle uyutur severim diyordum. Rabbim kız bebek nasip etti Nur anlamini çok seviyorum evimize nurlar getirsin inşallah diye . Peygamber efendimizin kızı Fatıma-tül Zehra annemizin adini cok seviyorum . FatımaNur Zehra diye düşünüyorum . Elif ismi cok güzel Elif Nur olabilir . Esimde Peygamber efendimizin eşinin adi Hatice Kübra olsun diyor.
Bu üç isim dışında hic aramadik. Klasik isimlerden yine Zeynep de güzel bizim akrabada var ondan düşünmüyoruz .
Klasik olmasa da ilkim degisik bir isim aksam takıldı oda
Araştırıp düşünmek lazim tabi anlamlariyla nede olsa daha zamanimiz var

14 canım, çok abartılı bir zam olmaz herhalde dimi ?
hiç bilmiyorum canım 16 dan sonra almanda daha mantıklı aslında 2 haftan kalmış
arkadaşlar ilk sorduğunda 2500-2700 tl gibi bir rakam imiş 16. haftadan sonra bir süre sonra zam yapmışlar aslında 3000 tl olmus bi sor sen yinede bilgi verirler

Amin kuzum inşallah tez zaman da geçer
maşallah rabbimin yolundan hiç ayrılmasın prenses hayırlı sağlıklı bir evlat bir kul olur inşallah canım gözünaydın ayrıca
Amin canım inşallah Allah razı olsun . Evlatlarimiz Sağlıklı sihatli , ailesine- vatanımıza hayirli evlat , Peygamber Efendimize layık bir ümmet , Rabbimin sevdiği bir kul olur inşallah

Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.

Benim de son iki haftadir portledi resmen ayni boyle oldu:) krem suruyosundur diye dusunuyorum.bende de agri oluyor yemeklerden sonra patlamak uzereymisim gbi hissediyorum cok yemesem de.ordan burdan sanci basliyor

Ben zaten bilgi almıştım 16.dan erken almak istemiyordum her ihtimale karşı 16dan sonra 3000 tl idi zamla olsa olsa 3200 olur.

Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
Masallah benimde fena bu aralar hele yemekten sonra oyle kocaman oluyor ki sanirim yirtilmaya basladi inanilmaz kasiniyor nemlendirici filan kar etmiyor artik tirnaklarimi gecire gecire kasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…