- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.041
maşallah canım cinsiyette kesinleşmiş gözünüz aydın olsun, hangi hastaneye devam etme kararı aldın bende değiştirsem mi diye içimden geçiriyorum.
evet zaten 3 arkadaşımın doğumuna girmiş bir yakın arkadaşım daha gidiyor referans çok olunca bende başladım doğum paketi aldık. Rahat güler yüzlü dr insallah sonuna kadar böyle giderNasıl memnun kaldın mı kendisinden ? :) Aydan Biri'yi bir arkadaş daha önerdi, belki olabilir gidebilirim neden olmasın. Tabii görüşelim fikir edinelim ben çok memnun olurum
Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta
Aminnn canım hepimizin inşallah :)
Canim nerde yazıyor söylemesi ayıpbana hem söyledi hem de ultrason kağıdında da yazıyor benim de ilk hamileliğim :)
Hımmm tmm canım saolilk 14 hafta ölçmüyorlar. 14 den sonra hem boy hem kıloya bakıyorlar
olakı soylemedı sor olcsun
Ankara li anneler söğütözü bebeğim mağazası kapanıyor kıyafetler %60 indirim var bakmanızı tavsiye ederim diğer ürünlerde de indirimler mecvut ben bugün bir kaç parça bisey aldım oğlusa
Ak parti binasının karşısı canım yanında çağdaş market varCanim nerde bu magaza
Aa evet ayni gunumuz.inslh gosterir senin melegin de bende giderim cnim haber verir msn?yarin merakla beklicemBende yarın gitcem daha öğrenemedim seninle aynı güniz çok merak ediyorum ama kesin birşey söyler mi bilmiyorum
Yaaa eşime söyledim ilk tepkisi cinsiyetini bilmiyoruzAnkara li anneler söğütözü bebeğim mağazası kapanıyor kıyafetler %60 indirim var bakmanızı tavsiye ederim diğer ürünlerde de indirimler mecvut ben bugün bir kaç parça bisey aldım oğlusa
Beyaz ..yeşil..sarı..turuncu .. ortak renklerden alırsın yahu ....Yaaa eşime söyledim ilk tepkisi cinsiyetini bilmiyoruz
Canım ya bi an önce hepimiz tekmeler yesek yabende cumartesi gittim üçlü taramaya inşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar
Kizlar aranizda miyomu olan var mi? Benim miyomum var. Bazen cok korkuyorum
Bendede var canım 7 cm di geçen doktoruma sordum artık goremeyiz dedi bebek buyuduğu için gorunmez artık dedi korkma bişey olmaz dedi ama bana pek inandırıcıda gelmedi nasıl goremediyse artıkKizlar aranizda miyomu olan var mi? Benim miyomum var. Bazen cok korkuyorum
Ayniyiz canim bende 5.5 la hamile kaldim ama hamilelikte buyur saniyordum 4.5 olmus. Ama rahim kasilmasi yapiyormus bu yuzden korkuyorum crinone jel kullaniyorum doktor biraz daha kullandiricam dedi. Senin de kullandigin bir sey var mi? Ayrica ben sezeryan olunuyor diye biliyordum sezeryan sirasinda aliniyormus diyebende varmış ..bende hamile kalınca öğrendim ... 4.5 cm ile başladı şu an 6 cm di .
Ağrı yapar ... çok yaparsa hastaneye yatırırım bile dedi ... ama henüz o kadar bir ağrı yok .
Ben normal doğumu etkiler diye korkuyordum ama çok etkili değilmiş.
Canim belkide yerinden dolayi gorunmez demistir .benmki gorunuyordu bugun gosterdi doktor ama rahmin arkasinda sag taraftaymisBendede var canım 7 cm di geçen doktoruma sordum artık goremeyiz dedi bebek buyuduğu için gorunmez artık dedi korkma bişey olmaz dedi ama bana pek inandırıcıda gelmedi nasıl goremediyse artık
evet zaten 3 arkadaşımın doğumuna girmiş bir yakın arkadaşım daha gidiyor referans çok olunca bende başladım doğum paketi aldık. Rahat güler yüzlü dr insallah sonuna kadar böyle gider
Anladim canim osmangaziyi arkadasimda onerdi ama dogum aninda orasi ters dusuyor bana biraz o yuzden gitmekte emin olamadim gerci medicalle arasinda pek bisey yok ama icim isinmadi yine deCanım teşekkürler.
Ben çekirge doruk hastanesine gidiyordum memnun kalmadım makinaları eski doktor da ilgisiz geldi.
Osmangazi aritmi tip var kent meydanın orda bilirsin orda özlem hanıma gittim dün ve cook memnun kaldım :) öneririm kesinlikle sende memnun kalırsın. Herseyini en ince ayrıntısına kadar gösterdi burası midesi burası beyni burası mesanesi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?