2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
maşallah canım cinsiyette kesinleşmiş gözünüz aydın olsun, hangi hastaneye devam etme kararı aldın bende değiştirsem mi diye içimden geçiriyorum.

Canım teşekkürler.

Ben çekirge doruk hastanesine gidiyordum memnun kalmadım makinaları eski doktor da ilgisiz geldi.

Osmangazi aritmi tip var kent meydanın orda bilirsin orda özlem hanıma gittim dün ve cook memnun kaldım :) öneririm kesinlikle sende memnun kalırsın. Herseyini en ince ayrıntısına kadar gösterdi burası midesi burası beyni burası mesanesi gibi :)

Nasıl memnun kaldın mı kendisinden ? :) Aydan Biri'yi bir arkadaş daha önerdi, belki olabilir gidebilirim neden olmasın. Tabii görüşelim fikir edinelim ben çok memnun olurum
evet zaten 3 arkadaşımın doğumuna girmiş bir yakın arkadaşım daha gidiyor referans çok olunca bende başladım doğum paketi aldık. Rahat güler yüzlü dr insallah sonuna kadar böyle gider

Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta

40 ı çıkana kadar uzun kol giyer mı bilmiyorum ilk bebegimde haziran doğumlu 15 gun falan uzun giydirmistim evim çok sıcak oluyor
sonrasında kısa kollara geçmiştim iri bebek olduğu için hızlı bir şekilde 3-6 aylara geçmiştik canım çok fazla minik kıyafet alma derim

Kizlar aranizda miyomu olan var mi? Benim miyomum var. Bazen cok korkuyorum

bende varmış ..bende hamile kalınca öğrendim ... 4.5 cm ile başladı şu an 6 cm di .
Ağrı yapar ... çok yaparsa hastaneye yatırırım bile dedi ... ama henüz o kadar bir ağrı yok .
Ben normal doğumu etkiler diye korkuyordum ama çok etkili değilmiş.

Ayniyiz canim bende 5.5 la hamile kaldim ama hamilelikte buyur saniyordum 4.5 olmus. Ama rahim kasilmasi yapiyormus bu yuzden korkuyorum crinone jel kullaniyorum doktor biraz daha kullandiricam dedi. Senin de kullandigin bir sey var mi? Ayrica ben sezeryan olunuyor diye biliyordum sezeryan sirasinda aliniyormus diye

Bendede var canım 7 cm di geçen doktoruma sordum artık goremeyiz dedi bebek buyuduğu için gorunmez artık dedi korkma bişey olmaz dedi ama bana pek inandırıcıda gelmedi nasıl goremediyse artık
Canim belkide yerinden dolayi gorunmez demistir .benmki gorunuyordu bugun gosterdi doktor ama rahmin arkasinda sag taraftaymis

Kızımız oluyor
Sağlıklı sıhhatli olsun da hic onemli değildi cnisiyetimiz ama hep erkek hissediyordum. Heral benim Abim var, hep ilk çocuğumun da erkek olmasini istedim kardeşini koruyup kollamasin diye. ..
Cok şükür iyi olduğunu öğrendim kızıma, meleğime cok sevindik. Babamız da kız istiyordu eşim doğru tahmin etti.
Hastanede beni cook şaşırtan birsey oldu. Doktirumuz acil doguma girmis bir saat bekledik. Beklerken elim karnında dua okudum hep. Doktorumuz geldi bizi çağırdı . Bebeğimi gösterdi . Bebeginiz secdeye kapanmış bakın elleri, başı, kolları dedi. Gerçekten secdeye kapanmıs gibiydi çok şaşırdım Rabbim kapindan ayirmasin hiç. Hayırlı evlatlar olsunlar.

evet zaten 3 arkadaşımın doğumuna girmiş bir yakın arkadaşım daha gidiyor referans çok olunca bende başladım doğum paketi aldık. Rahat güler yüzlü dr insallah sonuna kadar böyle gider

Canım ben doğum paketi almadım daha karar veremedim çünkü doktora kendim rahat ulaşamıyorum yılbaşından sonra da zam gelir herhalde..

Anladim canim osmangaziyi arkadasimda onerdi ama dogum aninda orasi ters dusuyor bana biraz o yuzden gitmekte emin olamadim gerci medicalle arasinda pek bisey yok ama icim isinmadi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…