- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.081
sağlık ocagına gittimde genel kontrol içinmiş aşı falan vurmadı 20.haftada cagırdı20. Haftada hamileyken 2 doz doğumdan sonra 3 doz olmak üzere toplam 5
Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum sknti yokmus.ama detayli gorusemedim.bu aksam igneyebaslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cokendiseleniyorum..simdiden tesekkurler
Canim hamilekikten once ara sira siddetli bas agrilarim olurdu doktora gittigimde migren baslangici demisti. Allah avr uzun suredir agrimiyordu ama hamilelikten sonra ozellikle 12. Haftadan beri nerdeyse hergun agriyo hem de oyle boyle degil. Aynen tarif ettigin gibi gozumun onunde yildizlar ucusuyo bulaniklasiyo her ikisinde de oluyo bu durum sonra beynimin her yeri agriyo gunlerce suruyo. Yasakli yoyecekler hangileri bana da soyler misin? Ne yapacam nasil atlatcam blmyrm
Korunun kadın doğum doktorları ayrıntılı ultrason için aydan hocaya yönlendirir ama karar size kalmış.ama aydan hoca işinde bir numara gerçekten çok ilgili ve dikkatli bir hoca
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin bebek penisilin alerjili fln degil dimi simdi bir sikinti olmadi yaniBen 8 yaşından beri vuruluyordum depo penisilin benimki. İki yıl önce bırakalım dedi doktorum ara ara vutujsan olur aslında 40 yaşına kadar diyor. İlk gebeligimde seni korumamız lazım ki bebek iyi olsun demişlerdi ve vuruldum. O yüzden korkmayın.
bu bilgi iyi oldu teşekkürler. yaz için bişeyler alabilirim. tabi bizim tosbike beden uydurabilirsem.Ankara li anneler söğütözü bebeğim mağazası kapanıyor kıyafetler %60 indirim var bakmanızı tavsiye ederim diğer ürünlerde de indirimler mecvut ben bugün bir kaç parça bisey aldım oğlusa
yaa evet birden büyüynce acıyor ama geçecek üç güne..Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
Cnım benim ya bende öyleyim bebek büyüdükçe daha çok korkuyorum.Riskli gebeliğim bende .Önceki bebeğimi 24 haftalıkken kaybetmiştim.O haftaya yaklaştıkca dahada korkar oldum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum.Ayrıca BÖbrek nakilliyim benhep bi korku. Bak destek olucaz birbirimize korkma bu kadar.sağlıklı bi şekilde alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza
Masallah benimde fena bu aralar hele yemekten sonra oyle kocaman oluyor ki sanirim yirtilmaya basladi inanilmaz kasiniyor nemlendirici filan kar etmiyor artik tirnaklarimi gecire gecire kasiyorum
Gebelikte çok önemli bir vitaminmiş.ilk üç aydan sonra düşme gösteriyormuş.gebelikte 400 civarında olmalıymış.iğne olarak haftada bir yaptırmamı söyledi.ilk gebelikte üstünde durmamıştım.merak konusu oldu benim içinde...
Benim de son iki haftadir portledi resmen ayni boyle oldu:) krem suruyosundur diye dusunuyorum.bende de agri oluyor yemeklerden sonra patlamak uzereymisim gbi hissediyorum cok yemesem de.ordan burdan sanci basliyor
Eki Görüntüle 2084858
ben tatlı badem yağı aldım yumuşacık oluyor brnde vok kaşıyorum çatlıcak sanırım :)Benimde geriliyor sanki içime sığmıyor minnakım halbuki daha hepi topu 5 6 cm
Ayrintili ultrason farkli diye biliyorum. 20.haftadan sonra sanirimGünaydın kizlar
4 lu teste giren arkadaslar yine kan veriyomuyuz? Ve detayli ultrason 4lu testin bi aşaması mi? Kacinci haftada gitmek lazim? Benim kafam baya karisti
kızlar ben bu arada sincan koru dan doğum paketi almıştım.
Dr.umda h. pehlivan dı.
burda okudum, bilgi olsun yazayım dedim.
adam iyi hoş ama çok çok fazla hastası var. ao yüzden bir ay önceden randevu alsanızda her an bir tlf geliyor ve drun o saatte doğumu var erteleyelim diyor. sinir basıyor.
doğum paketi 12.haftadan sonra sanırım 3000tlye almıştık. hastane iyi hoşta şimdiki aklım olsa evime yürüme mesafesi olan Eryaman hastanesine giderdim. tüm özeller aynı.
ayrıntılı içinde ank ünv ne gitmiştim.
bi devlet bir özel kısmı var.özel 130 tl idi.ama çok zor ayarlamıştık.
birde koru hastanesinde çok fazla indirim var.sizin yada eşinizin işyerine indirim olabilir.onu sorun yada sayfasından bakın.
birde paket satın alırsanız mutlaka muayene sayısına dikkat edin hesaplayın ,son zaman cok sık muayene ye gidiyorsunuz.
hakkınız bitiyor ödeme yapıyorsunuz ona dikkat edin. bu aylarda 1,5 ayda bir gitsenizde olur yani rutin bir gebeliğiniz varsa.
sevgiler:)
Eki Görüntüle 2084858
Bu da benden olsun 14+2bebisim 10cm bile degil ama masallah karnim patlycak, hep gazdan hep
hayırlı sabahlar. kaç haftalıksın tam olarak tetanoz vurdular?Günaydınlar , hayırlı sabahlar
Sabah ASM ye gittim , çağırmışlardı .... kan verdim rutin kontrol ... tetanos aşımı da oldum .... 9 sene geçmişti oğlumdan .... 1 doz olmuşum zaten ...
kiloma bi ton laf işittimşaka ile karışık derken ...sabah yürüyüşümü de yapıp eve geldim .
Oyy masalllah kizlar valla benimde oyle resmen 1 haftada cikti ve asiri bel agrim var normalmidir dr sorucam.. saglikla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?