2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ben 8 yaşından beri vuruluyordum depo penisilin benimki. İki yıl önce bırakalım dedi doktorum ara ara vutujsan olur aslında 40 yaşına kadar diyor. İlk gebeligimde seni korumamız lazım ki bebek iyi olsun demişlerdi ve vuruldum. O yüzden korkmayın.

Son düzenleme:

Benim ağzıma suremedigim iki şey var biri çikolata diğeri Türk Kahvesi dakikasında tutuyor migrenim. Genelde tatlı yiyecekler de dokunuyor. Eski kaşar, donates, susam bunlar hep tetikleyen şeyler ama genelde hormonlarım çok etkili yumurtlama ve adet gününü asla boş geçirmez. Çay arkasına kahve içmeyin yada kahve ile birlikte tatlı bunlar yıllar içinde gözlemleyip buldugum şeyler. Sizde aynısı olmayabilir ama asla Parol içmiyorum çünkü etki etmiyor en iyi çözüm karanlık odada uyumak. Araba farı bike etkiliyor ışık gözümü aldığı zaman

Korunun kadın doğum doktorları ayrıntılı ultrason için aydan hocaya yönlendirir ama karar size kalmış.ama aydan hoca işinde bir numara gerçekten çok ilgili ve dikkatli bir hoca

Aydan Biri yi eşimin doktoru söylüyordu çok iyi diye ama özel olduğu için gitmek istemedim çünkü tansiyonun çıkar kalbin sıkıntı çıkarır acil müdahale edileceğin bir hastane bul dedi çoğu doktor. Ayrıntılı için ankarada iki kişinin adı çok geçiyor. Daha önce dusuklerim olduğu için iyi bir doktor görsün istiyorum. Bakalım kime karar vereceğim

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin bebek penisilin alerjili fln degil dimi simdi bir sikinti olmadi yani

Ausencia
evet tecrübeli anne çok. en azından mevsimsel yardımcı olurum diye düşündüm.
benim en ısrarcı olduğum konu hala oyun halısı
çocuk dönup oynayamıyor.diğer türlü.oyun halısı tepesinde izliyor.

bende mesela park yatağı çok araştırdım aldım özene bezene bir kere yatmadı sıpa.
montessori yatak alacağım şimdi...
her çocuk kendi ihtiyacını belirleyecek anlaşılan:)

Ankara li anneler söğütözü bebeğim mağazası kapanıyor kıyafetler %60 indirim var bakmanızı tavsiye ederim diğer ürünlerde de indirimler mecvut ben bugün bir kaç parça bisey aldım oğlusa
bu bilgi iyi oldu teşekkürler. yaz için bişeyler alabilirim. tabi bizim tosbike beden uydurabilirsem.

Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
yaa evet birden büyüynce acıyor ama geçecek üç güne..

kızlar ben bu arada sincan koru dan doğum paketi almıştım.
Dr.umda h. pehlivan dı.
burda okudum, bilgi olsun yazayım dedim.
adam iyi hoş ama çok çok fazla hastası var. ao yüzden bir ay önceden randevu alsanızda her an bir tlf geliyor ve drun o saatte doğumu var erteleyelim diyor. sinir basıyor.

doğum paketi 12.haftadan sonra sanırım 3000tlye almıştık. hastane iyi hoşta şimdiki aklım olsa evime yürüme mesafesi olan Eryaman hastanesine giderdim. tüm özeller aynı.

ayrıntılı içinde ank ünv ne gitmiştim.
bi devlet bir özel kısmı var.özel 130 tl idi.ama çok zor ayarlamıştık.

birde koru hastanesinde çok fazla indirim var.sizin yada eşinizin işyerine indirim olabilir.onu sorun yada sayfasından bakın.
birde paket satın alırsanız mutlaka muayene sayısına dikkat edin hesaplayın ,son zaman cok sık muayene ye gidiyorsunuz.
hakkınız bitiyor ödeme yapıyorsunuz ona dikkat edin. bu aylarda 1,5 ayda bir gitsenizde olur yani rutin bir gebeliğiniz varsa.
sevgiler:)

canım benim böbrekler çoktan beni yarı yolda bırakmaya başladı

ama tüm olumsuzluklara rağmen olumlu olup beklemeye çalışıyorum. seninde başın sağolsun nedeni neydi acaba neden kaybettin meleğini. İnşallah bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza.. Bu topikten inşallah hiç kaybımız olmaz. Allahım hepimize yardım etsin evlat acısı göstermesin

Günaydın kizlar
4 lu teste giren arkadaslar yine kan veriyomuyuz? Ve detayli ultrason 4lu testin bi aşaması mi? Kacinci haftada gitmek lazim? Benim kafam baya karisti

Masallah benimde fena bu aralar hele yemekten sonra oyle kocaman oluyor ki sanirim yirtilmaya basladi inanilmaz kasiniyor nemlendirici filan kar etmiyor artik tirnaklarimi gecire gecire kasiyorum

Benimde geriliyor sanki içime sığmıyor minnakım halbuki daha hepi topu 5 6 cm

canım ben 2 li testte yaptırmıstım 274 müş. 187 ile 880 arasında olmalıymış. acaba doktordan bemiks benexol falan mı istesem?

Benim de son iki haftadir portledi resmen ayni boyle oldu:) krem suruyosundur diye dusunuyorum.bende de agri oluyor yemeklerden sonra patlamak uzereymisim gbi hissediyorum cok yemesem de.ordan burdan sanci basliyor
Eki Görüntüle 2084858

Oyy masalllah kizlar valla benimde oyle resmen 1 haftada cikti ve asiri bel agrim var normalmidir dr sorucam.. saglikla gelsinler

buna doğumda dahilmi? benim doktorum hastane dışında muayene ediyor ama korunun doktoru.bana sadece doğum 10 bin dediler.benim doğum paketi alma hakkım varmı acaba olsa ne iyi olur :)

Eki Görüntüle 2084858

Bu da benden olsun 14+2 bebisim 10cm bile degil ama masallah karnim patlycak, hep gazdan hep

oo maşallah kızlar ne güzel belli etmişler kendilerini hemen bende daha hiiç yok sanki çok yemişim gibi gözüküyor kimse inanmaz hamile olduğuma... annemler bilmiyo hla hamileliğimi 20, hafta civarı gitmeyi düşünüyorum. o zaman bile anlamazlar muhtemelen. tabi duruma göre gitmeyedebilirim

Günaydınlar , hayırlı sabahlar

Sabah ASM ye gittim , çağırmışlardı .... kan verdim rutin kontrol ... tetanos aşımı da oldum .... 9 sene geçmişti oğlumdan .... 1 doz olmuşum zaten ...

kiloma bi ton laf işittim şaka ile karışık derken ...sabah yürüyüşümü de yapıp eve geldim .

hayırlı sabahlar. kaç haftalıksın tam olarak tetanoz vurdular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…