- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.021
Ben Kanda gebelik testi baktirdigimda baktirmistim. Iyiydi degerim. Ama sonrasinda hic bakilmadiSlm kızlar...b12 bize bakılıyor mu?genellikle gebelikte düşermiş.bugün endokrin doktorum iğne verdi bana haftada bir vurulacağım.hiçbir zararı yokmuş aksine çok faydasını göreceksin dedi.konu ile ilgili fikri olan?
Ausencia canim bizimde erkek tabloya ekleyebilirsin
Merhaba kızlar
Ausencia beni de tabloya ekler misin ilk gebelik 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 27 06 2018. Cinsiyet için kız dediler etrafımdaki herkes değişir değişir daha çok erken seninki kesin erkek dese de kızım oluyor .
Kızlar karar verdik ben barış istesem de bi anlaşmamız vardı. Kız olursa ben, erkek olursa eşim koyacaktı..
O yüzden söz eşime düştü arada bir aklına esiyor babamın ismini koyalım diye. (Ismi de güzel değil sevmiyorum da)
Vazgeciriyorumpoyraz barış ta yan yana uymuyor diyor beyefendi
Poyraz olacak ismi allah nasip ederse..Ausencia
kızlar çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama yazmadan edemeyeceğim affola:)
keşke benim zamanımdada birileri yazsaydı bunları.
şuan acayip yılbaşı indirimi var. lütfen kesin alınacakları alın.
mesela ev tipi anakucağı ,resmen çocuk onda büyüyor.
oyun halısı ,dönene kadar kullandı, acayipte oyaladı.
bir tür beşik.(yatak dışında) anne yanı olursa tadından yenmez.
kıyafete gelince bu mevsimde yazlık kıyafetler çok uygundu ben hep almıştım.ama abartmayın zaten çok sıcak oluyor ve askılı zıbınla büyüyor çocuk.
emzirme yastığı.ne gereksizmiş deyip almamıştım halbukı 50 tl bişey. emzirme dışında arkadaşlarım şuan cocğu ortasına koyup oturtuyor.çok lazımmış yani.
port bebe.en ucuzu alın.zaten hemen pusete geçiyor çocuk.ilk günler aşıya gidiyor o ara kullanıyorsunuz.birde hastaneden çıkarken.
penye battaniye en çok kullanılan.
banyo takımı küvet oturak vart zırt onları sakın bebek mağazasından almayın ,dünya para, a101 e geliyor (23nisanda)gayette kaliteli.hepimiz ordan almıştık gecen yıl.
aklıma geldikçe yazarım :)
bu arada benim minnoş 7.aya girecek eşyalarımın hepsi duruyor. ankaradan ihtiyacı olan varsa uyguna verebilirim.maksat aktivite masamıza yer açılsın:)
bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa alıntı yaparsanız cvplarım..yoksa gözden kaçırabilirim.
sevgiler.
Merhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum sknti yokmus.ama detayli gorusemedim.bu aksam igneyebaslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cokendiseleniyorum..simdiden tesekkurler
Kizlar ya nerdeyse herkes bebislerin cinsiyetini ogrenmis ben daha erkrn olur diye gitmedim.acaba gitsem mi bende ne dersiniz?
Bende yarın gitcem daha öğrenemedim seninle aynı güniz çok merak ediyorum ama kesin birşey söyler mi bilmiyorumKizlar ya nerdeyse herkes bebislerin cinsiyetini ogrenmis ben daha erkrn olur diye gitmedim.acaba gitsem mi bende ne dersiniz?
Gebelikte çok önemli bir vitaminmiş.ilk üç aydan sonra düşme gösteriyormuş.gebelikte 400 civarında olmalıymış.iğne olarak haftada bir yaptırmamı söyledi.ilk gebelikte üstünde durmamıştım.merak konusu oldu benim içinde...Ben Kanda gebelik testi baktirdigimda baktirmistim. Iyiydi degerim. Ama sonrasinda hic bakilmadi
Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta
Minik minik ellerde kollarda kisa kollu badilerhavanın durumuna bağlı tabii ... mayıs sonu haziran başı şehrine göre çokta sıcak olmuyor , uzun kollu penye giyebilir ...
çok çok almalıyız ... o günkü şartlara göre hemen sayısını arttırırz ... ama sıcaklar basarsa çoğunluka kısa kollularla geçireceğiz bence ..
Minik minik ellerde kollarda kisa kollu badiler
Goruntuyu hayal edince heyecanladim
Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta
Ah ne diyosun allah korusun bu hastalıktan herkesı adını bile duymaya tahammülüm yok benimKuzenin saglik sorunu vardi ne oldugu belli olmayan hatta kan kanserinden bile suphlendiler
Cok sukur kanser deil ama ne olduguda belli deil kanla alakali bi rahatsizlik.. bebek mucize gibi geldi ona.. ataklari ,hastaligi kesildi cok sukurAh ne diyosun allah korusun bu hastalıktan herkesı adını bile duymaya tahammülüm yok benim
Evet canım bir Yusuf paşam varRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın .
Hadi bakalım sende hayırlısı ile öğren de beraber isim bakalım , zevkler ortakken
Aman da amaaaaan annesinin paşası mııı geliyormuşhayırlı olsun canımmm , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?