2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kızlar...b12 bize bakılıyor mu?genellikle gebelikte düşermiş.bugün endokrin doktorum iğne verdi bana haftada bir vurulacağım.hiçbir zararı yokmuş aksine çok faydasını göreceksin dedi.konu ile ilgili fikri olan?

gezmeler , tozmalar ...yemeler ...içmeler ... en sevdiğim günlerdendi bugün

ASM den mesaj gelmiş , yarın sabah aç karnına bekliyorlarmış beni 9 da gideyim hele bakayım ...

geçmişe bakayım , etiketler vardı ..yine güzel haberler vardır

Ben Kanda gebelik testi baktirdigimda baktirmistim. Iyiydi degerim. Ama sonrasinda hic bakilmadi

Ausencia canim bizimde erkek tabloya ekleyebilirsin

Ausencia canımm bizide tabloya ekler misin kesin erkek .

Cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar hayırlı olsun

G gediz77 hoş geldin aramıza

Blackbluee1 bir Poyraz paşaya ....

teşekkürler Bahar

arkadaşlar için eminim faydalı olacaktır ... Aramızda 2. , 3. gebeliği olanlarda çoğunlukta .. o sebeple elimizden geldiğinde bizlerde paylaşıyoruz aklımızdakileri ... tabii sizlerinde çok taze

listene baktım bende , oğulumda hiç kullanmadığım aldığım halde , ya da hiç almadığım ve ihtiyaç hissetmediğim şeyler oldu benim de.

Mesela hep park yatakta yanımda yattı ... ayrıca beşik almadım.
Port bebe hiç kullanmadım .. Hastaneden çıkışla beraber ana kucağında taşıdım , evde de yanımda onda tuttum.

Oyun halısı için yere serilmiş battaniye :)) etrafına dağıtılmış oyuncaklar iş gördü ...

küvet aldım ama hiç sevmedi ..hep baba kucağında banyo yaptı

çok çok geçmiş olsun . Başıma gelmedi ama her iki doktorda olur dedi ise , endişe etme bence.
Rabbim kısa zamanda şifa nasip etsin .

Kizlar ya nerdeyse herkes bebislerin cinsiyetini ogrenmis ben daha erkrn olur diye gitmedim.acaba gitsem mi bende ne dersiniz?

canım hafta olarak organlarının gelişimi gerçekleşti ama gösterir göstermez onu bilemeyiz tabii

Ausencia canimmm bugun ogrendim listeye ekler misin benim prensesim geliyoo kelebek kızımmm

Hadi hayırlı olsun annesi bir prenses daha geldi tablomuza

Ben Kanda gebelik testi baktirdigimda baktirmistim. Iyiydi degerim. Ama sonrasinda hic bakilmadi
Gebelikte çok önemli bir vitaminmiş.ilk üç aydan sonra düşme gösteriyormuş.gebelikte 400 civarında olmalıymış.iğne olarak haftada bir yaptırmamı söyledi.ilk gebelikte üstünde durmamıştım.merak konusu oldu benim içinde...

Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta

Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta

havanın durumuna bağlı tabii ... mayıs sonu haziran başı şehrine göre çokta sıcak olmuyor , uzun kollu penye giyebilir ...

çok çok almalıyız ... o günkü şartlara göre hemen sayısını arttırırz ... ama sıcaklar basarsa çoğunlukla kısa kollularla geçireceğiz bence ..

Minik minik ellerde kollarda kisa kollu badiler
Goruntuyu hayal edince heyecanladim

Minik minik ellerde kollarda kisa kollu badiler
Goruntuyu hayal edince heyecanladim

di mi yaaaa .... Bak geçmiyor geçmiyor derken 2018 ... Ocak kapıda ... bi bakmışım bahar gelmiş her birimizde hazırlıklar tavan yapmış ..tutuşmuşuz

Aminnn canım hepimizin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…