2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.

:) maşallah baya büyümüş hakkaten benim de çıktı ama bu kadar değil

Kızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta
bu sorunun cevabı nerede ikamet ettiğinize göre değişir :) haziranda havalar bebeklerin kısa kol giyeceği kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum zaten eli ayağı hep soğuk olacağından yine uzun kollu ile ilk ayı atlatırız bence temmuzda kısa kolluya geçiş olur diye düşünüyorum h

Zaten dışarısı istediği kadar sıcak olsun evler hemen ısınmıyor.. evler serin kalıyor bir süre.

Benim de hiç yoktu birden bire büyüdü. Ve elbiseleri altında hala belli olmuyor tabiki gören hamile olduğunu anlamaz.. Böyle dar bluzlardan falan belli ancak

AMinnn inşallah canım benim. senin böbrekler neden yarı yolda bırakmaya başladı çok dikkat et kuzum çok önemli.Böbreğim bitmeye başladığı için bebek gelişemedi.Birazda doktor ihmali ve cahilliğimizden.

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar, hergün 8.45 te vuruyordum. Bugün isyerinde yoğunlukta unuttum 1 saat gecikmeli yaptım sorun olurmuki? Göbekleri çıkan arkadaslar çok şeker görünüyor. Benim normalde ondan fazla o yüzden hiç belli değil daha :)

buna doğumda dahilmi? benim doktorum hastane dışında muayene ediyor ama korunun doktoru.bana sadece doğum 10 bin dediler.benim doğum paketi alma hakkım varmı acaba olsa ne iyi olur :)
canım doğum dahil ama sincan daki koru.

Teşekkür ederim aklımda ki sorular net olarak bunlardı, çok yoğun olması beni korkutuyor bu saatten sonra iyice kararsız kaldım doğuma da gelemeyecek adam böyle giderse
kararınızı etkilemek istemem. ama son dönem bebekten sonra yani gittiğimde eskisi kadar insan olmadığını ,artık dr bey yorulduğu için aradan randevu almadıklarını söyledi sekreterler.
sanki olmuş gibi.
hiç gittiniz mi. gittiyseniz ne gördüyseniz doğuma kadar o.

kararsız kaldığınız hastane dr söyleyin fikrim olanları söyleyeyim.

bu arada kolsuz zıbın alın bol bol.
üzerinede önden cıt cıtlı penye ceket tarzı alırsanız ister kolsuz ister kollu duruma göre giydirirsiniz.
ama en çok kısakollu takım giydirdim altı ince uzun üst kısakollu.
bebeği eve getirdik ikinci gün. isilik oldu.hem kıyafet kumaşından hem kat kat giydirmişiz.öğrendim sonra.

çatlak kremi için doğum yapan arkadaşa sormuştum. vaseline tavsiye etti.hiç çatlamadım dedi.bende ondan kullandım hiç çatlamadım. üstelik 25 kılo aldım aşağıdaki krem 15 tl bişeydi.

S Soydanayse h.pehlivan havada karada doğuma gelir merak etmeyin.
gece yarısıymış. haftasonuymuş önemsemez.
zaten eryamanda oturuyor. hatta 3 yaşındaki oğluda hep orda:) aras:)

bebek hareketleri ilk hamilelikte 19. haftadan itibaren iyi anlayabilirsin, şuan anlayabilmen çok zor böyle gaz olduğunda bir kramp girer ya da zaman zaman damar atması olur onun karışımı bir hareket anlık oluyor zaten yakalamak ilk zamanlar zor gerçekten

Vaseline mi ? Hiç aklıma gelmezdi hemen alıp bunu deneyeceğim. Dr bey hakkında söyledikleriniz içinde tekrar teşekkür ederim. Evet son iki kontrolümde oradaydım, daha önce çukurambara gidiyordum oradan memnundum ama doğumu da göz önüne alınca daha yakın bir hastane olsun istedik ve sincana geçiş yaptık. Hüseyin bey iyi bir doktor, bilgili felan ama görüşmelerimiz hep çok hızlı geldi bana bir de kendisine ulaşmak mümkün değil hemşirelerle hastane personeliyle muhattap oluyoruz hep. Tobb önerdiler, hiç gitmedim orayı bilmiyorum. Bu arada normal mi sezeryan mı oldu doğum dr bey neye yönlerdirdi ?

bende öyleyim zaten normal de göbek var belli bile olmuyor

çok hastayım kaç gündür bugün dayanamadım kbb dr na gittim
antibiyotik falan yazmış dr yinede kadın doğum dr na onaylatmami söyledi sabah aradım Hüseyin hocayı hastası varmış bir bayan açtı whatsapp tan reçetenin fotoğrafını çekip attım sağolsun cevap yazmış.

Her şey yolunda gidiyorsa sürekli ulaşıp ulaşmamak çokta önemli değil bence ben ilk doğumumu da özelde yaptım ki o zamanlar dr un doğuma bile giremiyordu bildiğim kadarıyla Hüseyin hoca yıllık izinde değilse mutlaka doğuma geliyor arkadaşlar
3 arkadaşımin 2 tane de yakınlarımın tanıdığının doğumuna girmiş önemli olan doğum bence kontroller için başka yere bile gidilir ama paket olunca mecbur kalıyorsun.
Ayrıca bakılması gereken her şeye bakıyor gibi geldi bana dün gittim ilk çok kısa sürmedi muayene tek tek gösterdi beyni kalbi midesi vss

Eğer ki durumunuz çok daha iyiyse medicana da Seda Tamsoy var oda çok iyi dr önerebilirim Ankara da ki annelere fakat fiyatlar çok yüksek bence

benim suyum geldiğinde çatı muayenesi oldum malesf cok dardı orası.spinal oldum. bi yönlendirme yapmıyor muayenede karar veriyor son anda yani.o da seni panikletmemek için. bende çok gezmiştim karar verememiştim.hüseyin bey çok iyi niyetli geldi .pişman olmadım yani.
tobbda ark yapmış cok memun ama hüseyın beyden cep istediniz mi siz.
cep telini verir kendisi?

Benimde geriliyor sanki içime sığmıyor minnakım halbuki daha hepi topu 5 6 cm
bunlarin sebebi hep gaz

ilk hamileligimde 24.haftadan sonra boyle olmustu bunda hemen pirtladim gobusun yarisi bebek yarisi hava :))

Benimki de çok kaşınıyor ama ben durduruyorum kendimi..
Kremimi sürüyorum hemen o biraz kesiyor. Kaşımak çatlakları artırıyormuş maalesef. O yüzden sende hakim ol kendine
ilk hamileligimde catladim catlayacagim kadar o yuzden simdi pekte onemsemiyorum acikcasi naparsam yapayim yine catliyorum yine catliyorum :))

Canım sen vurdurmuyosun ömür boyu koruyiculugu var bende vurdurmuyorum aynı senin gibi fazlası bebege zararliymis

Var kendi numarası ama ya doğum da ya da muaynede oluyor genelde. Benide zaten çeken kendi hoş görülü yumuşak tavrı. Hayrılısı olsun ya..

Aynen o zaman yapacak bişey yok. Zaten önceden kalanlar varmış. Şu an için ben de bişey yok ama bakalım zaman ne gösterecek...

bende aynıyım ustune verdım hatta. ama bebiş iyiydi. hatta bende yumurta sut balık yemıyorum. senınde benım gıbı gazın vardır. ozellıkle sabah 1 aylık aksam 9 aylık karnım oluyor
Benimde hala mide bulantılarim oluyo bisey yiyemiyorum dogru duzgun eşime diyorum ekmek arası peynir zeytinle hamileliği bitiricem bu gidisle ne masrafsız hamileyim diye

Kızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…