- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.121
Eki Görüntüle 2084858
Kızlar benim göbüş birden bire büyüdü sanki ve akşamları cok ağrıyor.
bu sorunun cevabı nerede ikamet ettiğinize göre değişir :) haziranda havalar bebeklerin kısa kol giyeceği kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum zaten eli ayağı hep soğuk olacağından yine uzun kollu ile ilk ayı atlatırız bence temmuzda kısa kolluya geçiş olur diye düşünüyorum hKızlar ben de birşey merak ediyorum ilk çocuğum mart doğumlu kış ayıydı şimdi haziran sonu 40 ı çıkasıya kadar uzun kollu mu giydirilcek yksa bi hafta falan yetermi o sıcaklarda sonuçta
:) maşallah baya büyümüş hakkaten benim de çıktı ama bu kadar değil
bu sorunun cevabı nerede ikamet ettiğinize göre değişir :) haziranda havalar bebeklerin kısa kol giyeceği kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum zaten eli ayağı hep soğuk olacağından yine uzun kollu ile ilk ayı atlatırız bence temmuzda kısa kolluya geçiş olur diye düşünüyorum h
cnm catladıktan sonra anlamı yok ama sen bilrsin tabikide :)Ben daha hiç birşey kullanmıyorum çatlayana kadar kullanmıycam herhalde :))
canım benim böbrekler çoktan beni yarı yolda bırakmaya başladı
ama tüm olumsuzluklara rağmen olumlu olup beklemeye çalışıyorum. seninde başın sağolsun nedeni neydi acaba neden kaybettin meleğini. İnşallah bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza.. Bu topikten inşallah hiç kaybımız olmaz.Allahım hepimize yardım etsin evlat acısı göstermesin
canım doğum dahil ama sincan daki koru.buna doğumda dahilmi? benim doktorum hastane dışında muayene ediyor ama korunun doktoru.bana sadece doğum 10 bin dediler.benim doğum paketi alma hakkım varmı acaba olsa ne iyi olur :)
kararınızı etkilemek istemem. ama son dönem bebekten sonra yani gittiğimde eskisi kadar insan olmadığını ,artık dr bey yorulduğu için aradan randevu almadıklarını söyledi sekreterler.Teşekkür ederim aklımda ki sorular net olarak bunlardı, çok yoğun olması beni korkutuyor bu saatten sonra iyice kararsız kaldım doğuma da gelemeyecek adam böyle giderse
kızlar yaa birşey sorucam şimdi benim ilk gebeligim ya bu konuda bilgim yok. :)
bazen uzanınca felan iki günden beri oluyor bu da sanki karnımın içinde kalp gibi bisi atıyor. içten ama göbek atması değil. Acaba bebek mı :/
canım doğum dahil ama sincan daki koru.
kararınızı etkilemek istemem. ama son dönem bebekten sonra yani gittiğimde eskisi kadar insan olmadığını ,artık dr bey yorulduğu için aradan randevu almadıklarını söyledi sekreterler.
sanki olmuş gibi.
hiç gittiniz mi. gittiyseniz ne gördüyseniz doğuma kadar o.
kararsız kaldığınız hastane dr söyleyin fikrim olanları söyleyeyim.
bu arada kolsuz zıbın alın bol bol.
üzerinede önden cıt cıtlı penye ceket tarzı alırsanız ister kolsuz ister kollu duruma göre giydirirsiniz.
ama en çok kısakollu takım giydirdim altı ince uzun üst kısakollu.
bebeği eve getirdik ikinci gün. isilik oldu.hem kıyafet kumaşından hem kat kat giydirmişiz.öğrendim sonra.
çatlak kremi için doğum yapan arkadaşa sormuştum. vaseline tavsiye etti.hiç çatlamadım dedi.bende ondan kullandım hiç çatlamadım. üstelik 25 kılo aldımaşağıdaki krem 15 tl bişeydi.
bende öyleyim zaten normal de göbek var belli bile olmuyorKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar, hergün 8.45 te vuruyordum. Bugün isyerinde yoğunlukta unuttum 1 saat gecikmeli yaptım sorun olurmuki? Göbekleri çıkan arkadaslar çok şeker görünüyor. Benim normalde ondan fazla o yüzden hiç belli değil daha :)
benim suyum geldiğinde çatı muayenesi oldum malesf cok dardı orası.spinal oldum. bi yönlendirme yapmıyor muayenede karar veriyor son anda yani.o da seni panikletmemek için. bende çok gezmiştim karar verememiştim.hüseyin bey çok iyi niyetli geldi .pişman olmadım yani.Vaseline mi ? Hiç aklıma gelmezdi hemen alıp bunu deneyeceğim. Dr bey hakkında söyledikleriniz içinde tekrar teşekkür ederim. Evet son iki kontrolümde oradaydım, daha önce çukurambara gidiyordum oradan memnundum ama doğumu da göz önüne alınca daha yakın bir hastane olsun istedik ve sincana geçiş yaptık. Hüseyin bey iyi bir doktor, bilgili felan ama görüşmelerimiz hep çok hızlı geldi bana bir de kendisine ulaşmak mümkün değil hemşirelerle hastane personeliyle muhattap oluyoruz hep. Tobb önerdiler, hiç gitmedim orayı bilmiyorum. Bu arada normal mi sezeryan mı oldu doğum dr bey neye yönlerdirdi ?
gaz var ama hamile göbeğim de belli zaten göbekliydim kocaman karnım oldu son 2 haftadır falanbende aynıyım ustune verdım hatta. ama bebiş iyiydi. hatta bende yumurta sut balık yemıyorum. senınde benım gıbı gazın vardır. ozellıkle sabah 1 aylık aksam 9 aylık karnım oluyor
bunlarin sebebi hep gazBenimde geriliyor sanki içime sığmıyor minnakım halbuki daha hepi topu 5 6 cm
ilk hamileligimde 24.haftadan sonra boyle olmustu bunda hemen pirtladim gobusun yarisi bebek yarisi hava :))oo maşallah kızlar ne güzel belli etmişler kendilerini hemenbende daha hiiç yok sanki çok yemişim gibi gözüküyor kimse inanmaz hamile olduğuma... annemler bilmiyo hla hamileliğimi 20, hafta civarı gitmeyi düşünüyorum. o zaman bile anlamazlar muhtemelen. tabi duruma göre gitmeyedebilirim
ilk hamileligimde catladim catlayacagim kadar o yuzden simdi pekte onemsemiyorum acikcasi naparsam yapayim yine catliyorum yine catliyorum :))Benimki de çok kaşınıyor ama ben durduruyorum kendimi..
Kremimi sürüyorum hemen o biraz kesiyor. Kaşımak çatlakları artırıyormuş maalesef. O yüzden sende hakim ol kendine
Canım sen vurdurmuyosun ömür boyu koruyiculugu var bende vurdurmuyorum aynı senin gibi fazlası bebege zararliymisKizlar bisey soracagim bundan 7 yil once filan brn 5 dozda bu tetaenoz asisini olmustum o zaman bana demislerdi ki omur boyu bu asidan olmana grrek yok demislerdi. Simdi hamiellikte de vurdurmamiz gerekiyormus ya ben acaba vurdurmali miyim vurdurmamali miyim
benim suyum geldiğinde çatı muayenesi oldum malesf cok dardı orası.spinal oldum. bi yönlendirme yapmıyor muayenede karar veriyor son anda yani.o da seni panikletmemek için. bende çok gezmiştim karar verememiştim.hüseyin bey çok iyi niyetli geldi .pişman olmadım yani.
tobbda ark yapmış cok memun ama hüseyın beyden cep istediniz mi siz.
cep telini verir kendisi?
bunlarin sebebi hep gaz
ilk hamileligimde 24.haftadan sonra boyle olmustu bunda hemen pirtladim gobusun yarisi bebek yarisi hava :))
ilk hamileligimde catladim catlayacagim kadar o yuzden simdi pekte onemsemiyorum acikcasi naparsam yapayim yine catliyorum yine catliyorum :))
Benimde hala mide bulantılarim oluyo bisey yiyemiyorum dogru duzgun eşime diyorum ekmek arası peynir zeytinle hamileliği bitiricem bu gidisle ne masrafsız hamileyim diyebende aynıyım ustune verdım hatta. ama bebiş iyiydi. hatta bende yumurta sut balık yemıyorum. senınde benım gıbı gazın vardır. ozellıkle sabah 1 aylık aksam 9 aylık karnım oluyor
Biliyorum canım ama 5AA 5ba gibi 4ab gibi harfleri oluyor ya onları biliyor musun diye merak ettim. Kaç çocuk düşünüyorsun ?5.gun embriyosu transfer edilmişti hala da buzlukta var embriyo
Hayırlı olsun darısı bize sağ selamet gelsin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?