- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.141
İlk defa başıma geldi çok korktum anan şükür bişey yokmuş :)Kid-j geçmiş olsun ..... o bahsettiğin kasık krampları bende de oluyor ...
hatta dündü aynen dönemedim resmen , dönmek için hareket edince daha sert saplandı .... biraz durdum .... bacağımı parmak ucundan esnetme ve germe yaptım .... sonra düzeldi .
Benimde hep sağda oluyor ve nedense orda hissediyorum bebeği :)Kızlar o kasık saplanmaları bende de oluyor.
Çok kötü giriyor birden bire. Bacağımı bile oyanatamiyorum ama farkettim benim hep sol tarafta oluyor.
Sanki sol tarafım içten yırtılıyor .. ama diyorum ki dur bakalım bu başlangıç
evet canım tercih edeceksen bunları göz önüne alacaksın.Var kendi numarası ama ya doğum da ya da muaynede oluyor genelde. Benide zaten çeken kendi hoş görülü yumuşak tavrı. Hayrılısı olsun ya..
bende diyorum ki niye kıllandım :)kızlar birde çatlak için badem yahu tüylenme yapıyor bilginiz olsun. ben hakiki zeytinyağı kullanmaya başladım iyi geliyor bilginiz olsun.
Benimde hep sağda oluyor ve nedense orda hissediyorum bebeği :)
Şahsen ben akşamları hissediyorumm :)kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı, tekmeleme olmasa bile kaymalar vb. hissettiğiniz oluyor mu?
evet canım tercih edeceksen bunları göz önüne alacaksın.
bırde böyle hamileliğin başında olanları çok açmıyor sanki yada mja cvp vermiyor.
ama gun yaklaştıkça açıyor tlf u.
bırgun gece yanlışlıkla aradım açtı ama:S
Aydın söke de yaşıyorum zaten doğumum 30 haziran görünüyor temmuz sayılır artık havalara göre giydirip soyarız:):) maşallah baya büyümüş hakkaten benim de çıktı ama bu kadar değil
bu sorunun cevabı nerede ikamet ettiğinize göre değişir :) haziranda havalar bebeklerin kısa kol giyeceği kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum zaten eli ayağı hep soğuk olacağından yine uzun kollu ile ilk ayı atlatırız bence temmuzda kısa kolluya geçiş olur diye düşünüyorum h
Bu sene haziran annesi mi olacaksınız sizde kaçırmışım ben orayı
Dökülür canım doğumdan sonra..bende diyorum ki niye kıllandım :)
Bende soke de otuyorum. Doktorunuz kim memnun musunuz ?Aydın söke de yaşıyorum zaten doğumum 30 haziran görünüyor temmuz sayılır artık havalara göre giydirip soyarız:)
Elif, Zeynep benimde çok sevdiğim isimler Zeynep bizimde etrafta çok var Zehra isminide çok severim benimde anneannemin anneannesinin adı :) ama annemin kuzeni koyacak o ismi kısmetse erkektede Yusuf ismini çok seviyorummemleket yemekleri işte.... bende aslında kilo almayacağım da hep yemeklerin suçu
Afiyet olsun canım , bebeğine kan can olsun , sana yerleşmesin yediklerin :)
hayırlı olsun annesinin paşası
ekleyeyim canım ...
Nur benim adımda var ..aslında kızıma eklemem hoş olabilir :)
Zehra rahmetli anneannemin de adı ...
Elif hep gönlümde .... bakalım nasip ...ha bu arada Zeynep asıl gönlümün sultanı ama elti kızı da dahil sülalede o kadar Zeynebimiz var ki ...
bi ara açıp araştıracağım bende , yazarım burada da
evet 3 haziran da doğum yaptım.geçen senenin haziran annesiyim:)Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
geçmiş olsun.yorma kendini ve stres yapma hiçbirşeyeKizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
Benim 50 falandı sanırım kız olacak kısmetseKızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?