2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk defa başıma geldi çok korktum anan şükür bişey yokmuş :)

Benimde hep sağda oluyor ve nedense orda hissediyorum bebeği :)

Var kendi numarası ama ya doğum da ya da muaynede oluyor genelde. Benide zaten çeken kendi hoş görülü yumuşak tavrı. Hayrılısı olsun ya..
evet canım tercih edeceksen bunları göz önüne alacaksın.
bırde böyle hamileliğin başında olanları çok açmıyor sanki yada mja cvp vermiyor.
ama gun yaklaştıkça açıyor tlf u.
bırgun gece yanlışlıkla aradım açtı ama:S

tetanos asisini ilk gebelimte brnde 5 kere yaptirdim bir yil arayla dozlar tamamlandi.
ikinci gebelikte ki uzerinden 8 yil gecmisti hatirlatma dozu yapalim dedi bir kere oldum.
simdiki gebeligimde 4 yil aradan sonra yapnaz herhalde diye dusunuyorum
zaten daha saglikocagina gitmedim kizginim onlara biraz yilanhikayesine dondu bizim o is.
catlaklar icindr vazelin baby kullaniyorum ama gene bile icim tedirgin arkasinda icindekiler bolumunde petrolium diye bi madde var.arastirmak lazim dikkat edin.petrol urunu olabilir.

Bu sene haziran annesi mi olacaksınız sizde kaçırmışım ben orayı

Aydın söke de yaşıyorum zaten doğumum 30 haziran görünüyor temmuz sayılır artık havalara göre giydirip soyarız:)

Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı

Elif, Zeynep benimde çok sevdiğim isimler Zeynep bizimde etrafta çok var Zehra isminide çok severim benimde anneannemin anneannesinin adı :) ama annemin kuzeni koyacak o ismi kısmetse erkektede Yusuf ismini çok seviyorum

Kizlar sizden dua istiyorum is yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar

Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
evet 3 haziran da doğum yaptım.geçen senenin haziran annesiyim:)
sizin başlığı görünce yazmadan edemedim...
minnoş bir oğlum var. Göktuğ.
şimdiden doğacak olan arkadaşlarına öpücük yolluyor:)

ben dışarda salata yemiyordum. iyi yıkamıyorlar.onun dışında deli gibi yedim maalesef.
25 kilo aldım ve 7 aya girmemize rağmen veremedim. diyetisyene gideceğim şimdi.
3 gardolap kıyafet duruyor.
haaa bide ayak numaram büyüdü. haberiniz olsun indirimde ayakkabı alacak olan varsa seneye alsın.

geçmiş olsun.yorma kendini ve stres yapma hiçbirşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…