2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
Daha önce bağışıklığın varsa tkr geçirmiyorsun bildiğim ben henüz mide bulantısından pek yemedim bi dün ilk defa yedim, bende marul salata falan yemiyorum iyi yıkanamamıştır diye

İçimi rahatlattınız bugün valla iyi ki geldiniz ablam da 20 kilo almıştı, azmetti diyetisyen kontrolünde 28 kilo verdi. Olur yani verirsiniz. Bizde sağlıkla doğdukları günleri görürüz ins

Daha önce bağışıklığın varsa tkr geçirmiyorsun bildiğim ben henüz mide bulantısından pek yemedim bi dün ilk defa yedim, bende marul salata falan yemiyorum iyi yıkanamamıştır diye

Salata evet bende yemiyorum ama yemekte et felan olursa çok pimpirikleniyorum hep yarı da bırakıyorum korkudan

Kızlar tsh sı yüksek çıkanlara sorum var benim 2,93 tü nerdeyse 2 aydır en düşükdoz ilaç kullandım dün baktırdım 0,014 olmuş ilaç bana fazla gelmiş tsh çöm düştüğü için bu sefer t4 yükselmiş alt üst olmuş dengeler yani kestik 2 hafta sonra tkr kontrol umarım bi sıkıntı olmaz bu arada çok düşük old için kusma yapıyormuş benim aşırı var inşallah bi an önce düzene girer, benim gibi ilaçtan. Sonra aşırı düşen var mı birde benim kontrol 1.5 ay sonraydı gittiğim dr Doğum iznine ayrılınca sarktı kontorlm biraz, bu arada bi sorum daha var crp 2,93 çıktı 3,4 tane de lokösit idrar yolu için ürsomin şase verdi ama reçetede hamilelikte kullanılmaması tavsiye ediliyor kullanan varmı birde ben bunu bol su içerek atlatamam mı çok yüksek değil sonuçta

Salata evet bende yemiyorum ama yemekte et felan olursa çok pimpirikleniyorum hep yarı da bırakıyorum korkudan
Ben bi kere arkadaşımın evinde pastırma diye füme etleri götürmüştüm baya tırstım ama ben daha önce geçirmişim toxoplazma o yüzden biley olacağını sanmıyorum ama füme et her türlü zararlıymış yememek lazımmış rabbim korusun

Dualarımız seninle canım korkma inşallah sağ salim kavuşacaksın

İçimi rahatlattınız bugün valla iyi ki geldiniz ablam da 20 kilo almıştı, azmetti diyetisyen kontrolünde 28 kilo verdi. Olur yani verirsiniz. Bizde sağlıkla doğdukları günleri görürüz ins
tesadüf gördüm başlığı özledim buralarda yazmayı.:)
aklınıza takılan bişey olursa alıntı yaptığınız sürece yazarım cvp..
bu arada işede başladım..20 gündür. bayağı zor oldu ikimizede ama alıştık sanki.

Allahım yardımcın olsun cnm benimm.Geçmiş olsun.dualarımız seninle.

Daha çok küçük eminim çok zor olmuştur Allah kolaylık versin :/

Ben geçirmedim hiç

Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
bende yiyiyorum bilindik yerlerden sürekli alışveriş yaptıfımız yerlerden

5 doz tammalanınca nerdeyse 50 sene koruyuculuğu var demişti sağlık ocağı bana benim de son doz kaldı onu yaptırırm bi ara

Günaydın kizlar
4 lu teste giren arkadaslar yine kan veriyomuyuz? Ve detayli ultrason 4lu testin bi aşaması mi? Kacinci haftada gitmek lazim? Benim kafam baya karisti
4lü testte 2li gibi ultrason ve kan verme. Ben 16. Haftada oldum. 16-20 arası oluyo sanırım. Ayrıntılı 4lünün aşaması değil. İkisi farklı şeyler. 4lü dowm sendromu için. Ayrıntılı da bebeğin organları tek tek inceleniyor.o da 20-22 arası oluyo genelde. Dr bana 20. Haftada ayrıntılı yaptır bana gelmene gerek yok dedi.

Cok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninle
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…