- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.161
Daha önce bağışıklığın varsa tkr geçirmiyorsun bildiğim ben henüz mide bulantısından pek yemedim bi dün ilk defa yedim, bende marul salata falan yemiyorum iyi yıkanamamıştır diyeKızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
evet 3 haziran da doğum yaptım.geçen senenin haziran annesiyim:)
sizin başlığı görünce yazmadan edemedim...
minnoş bir oğlum var. Göktuğ.
şimdiden doğacak olan arkadaşlarına öpücük yolluyor:)
ben dışarda salata yemiyordum. iyi yıkamıyorlar.onun dışında deli gibi yedim maalesef.
25 kilo aldım ve 7 aya girmemize rağmen veremedim. diyetisyene gideceğim şimdi.
3 gardolap kıyafet duruyor.
haaa bide ayak numaram büyüdü. haberiniz olsun indirimde ayakkabı alacak olan varsa seneye alsın.
Daha önce bağışıklığın varsa tkr geçirmiyorsun bildiğim ben henüz mide bulantısından pek yemedim bi dün ilk defa yedim, bende marul salata falan yemiyorum iyi yıkanamamıştır diye
Ben bi kere arkadaşımın evinde pastırma diye füme etleri götürmüştüm baya tırstım ama ben daha önce geçirmişim toxoplazma o yüzden biley olacağını sanmıyorum ama füme et her türlü zararlıymış yememek lazımmış rabbim korusunSalata evet bende yemiyorum ama yemekte et felan olursa çok pimpirikleniyorum hep yarı da bırakıyorum korkudan
Dualarımız seninle canım korkma inşallah sağ salim kavuşacaksınKizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
tesadüf gördüm başlığı özledim buralarda yazmayı.:)İçimi rahatlattınız bugün valla iyi ki geldinizablam da 20 kilo almıştı, azmetti diyetisyen kontrolünde 28 kilo verdi. Olur yani verirsiniz. Bizde sağlıkla doğdukları günleri görürüz ins
kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı, tekmeleme olmasa bile kaymalar vb. hissettiğiniz oluyor mu?
Kizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
Devlette Özgür bey egemed e de gidiyorum orda da korcan hanım ikisindende memnunum sadece ozgur bey yogun oluyor baska sikintim yok sukurBende soke de otuyorum. Doktorunuz kim memnun musunuz ?
Hiç düşünmeden yiyorum valla, Güzel temiz olduğundan emin olduğum yerde :)Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
tesadüf gördüm başlığı özledim buralarda yazmayı.:)
aklınıza takılan bişey olursa alıntı yaptığınız sürece yazarım cvp..
bu arada işede başladım..20 gündür. bayağı zor oldu ikimizede ama alıştık sanki.
Ben bi kere arkadaşımın evinde pastırma diye füme etleri götürmüştüm baya tırstım ama ben daha önce geçirmişim toxoplazma o yüzden biley olacağını sanmıyorum ama füme et her türlü zararlıymış yememek lazımmış rabbim korusun
bende yiyiyorum bilindik yerlerden sürekli alışveriş yaptıfımız yerlerdenKızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
tetanos asisini ilk gebelimte brnde 5 kere yaptirdim bir yil arayla dozlar tamamlandi.
ikinci gebelikte ki uzerinden 8 yil gecmisti hatirlatma dozu yapalim dedi bir kere oldum.
simdiki gebeligimde 4 yil aradan sonra yapnaz herhalde diye dusunuyorum
zaten daha saglikocagina gitmedim kizginim onlara biraz yilanhikayesine dondu bizim o is.
catlaklar icindr vazelin baby kullaniyorum ama gene bile icim tedirgin arkasinda icindekiler bolumunde petrolium diye bi madde var.arastirmak lazim dikkat edin.petrol urunu olabilir.
4lü testte 2li gibi ultrason ve kan verme. Ben 16. Haftada oldum. 16-20 arası oluyo sanırım. Ayrıntılı 4lünün aşaması değil. İkisi farklı şeyler. 4lü dowm sendromu için. Ayrıntılı da bebeğin organları tek tek inceleniyor.o da 20-22 arası oluyo genelde. Dr bana 20. Haftada ayrıntılı yaptır bana gelmene gerek yok dedi.Günaydın kizlar
4 lu teste giren arkadaslar yine kan veriyomuyuz? Ve detayli ultrason 4lu testin bi aşaması mi? Kacinci haftada gitmek lazim? Benim kafam baya karisti
Cok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninleKizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdiKızlar tsh sı yüksek çıkanlara sorum var benim 2,93 tü nerdeyse 2 aydır en düşükdoz ilaç kullandım dün baktırdım 0,014 olmuş ilaç bana fazla gelmiş tsh çöm düştüğü için bu sefer t4 yükselmiş alt üst olmuş dengeler yani kestik 2 hafta sonra tkr kontrol umarım bi sıkıntı olmaz bu arada çok düşük old için kusma yapıyormuş benim aşırı var inşallah bi an önce düzene girer, benim gibi ilaçtan. Sonra aşırı düşen var mı birde benim kontrol 1.5 ay sonraydı gittiğim dr Doğum iznine ayrılınca sarktı kontorlm biraz, bu arada bi sorum daha var crp 2,93 çıktı 3,4 tane de lokösit idrar yolu için ürsomin şase verdi ama reçetede hamilelikte kullanılmaması tavsiye ediliyor kullanan varmı birde ben bunu bol su içerek atlatamam mı çok yüksek değil sonuçta
Benim. 0.97 çıktı canımKızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?