2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar son bir saattir sol tarafima uzaniyorum fakat son bi kac saattir surekli alttan igne batar gibi saniyelik aci olusuyo afedersiniz tam vajenin orda korkuyorum normal mi acaba saniyelik aralarla oluyo surekli

Ben de gittim pazartesi daha küçük dedi vurmadı. 2 hafta sonra gel dedi.. ozaman giderim bende.. ebenin de elleri çok titriyor. Aşı Nasıl yapicak tırstım

3. ay tamamlanınca her zaman olabilen bir aşı imiş .
Hemşeriye aşıdan önce melissa çayı falan içir bi sakinleşsin

5 doz tamamladı ise gerek yok canım

kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı, tekmeleme olmasa bile kaymalar vb. hissettiğiniz oluyor mu?

2 gün önce evet ... iki gündür yine anlayamıyorum bebek mi başka bir şey mi ? ama iki gece önce ki netti .

Cinsiyeti öğrendim şimdi kesin erkek ikinci oğlum geliyor hayırlısıyla:) Ausencia @zumruduankaaa

hayırlı olsun canım paşan

Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı

bilip güvendiğim yerlerde et yiyorum dışarda evet ... tavuk değil de kırmızı et tüketiyorum .
Salata zaten yemezdim , yıkanma durumundan dolayı ...yememeye devam :)

Elif, Zeynep benimde çok sevdiğim isimler Zeynep bizimde etrafta çok var Zehra isminide çok severim benimde anneannemin anneannesinin adı :) ama annemin kuzeni koyacak o ismi kısmetse erkektede Yusuf ismini çok seviyorum

Oğlumun adı Yusuf Rabbim isimleri ile yaşayacakları hayırlı ömürler nasip etsin evlatlarımıza

Canımmmm çoook çok geçmiş olsun ... aman güvende olun da varsın yine hastane de olun .
Dualarımız seninle

geçmiş olsun.yorma kendini ve stres yapma hiçbirşeye

Dualarımız seninle canım korkma inşallah sağ salim kavuşacaksın

Allahım yardımcın olsun cnm benimm.Geçmiş olsun.dualarımız seninle.

Cok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninle
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdi

Cok sagolun kizlar. insaallah canim kizim zamanini bekler orda sag salim

Ah canım çok geçmiş olsun içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz inşallah doktorlara güven onlar ne derse onu yap bebisinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah

Canım benim var guatr ameliyatı oldum troitlerim alındı ömür boyu ilaç kullanicam benimde hamileliğimi başından beri bi düzene sokamadilar şu an 150 mg ilaç kullanıyorum yarinda endokrin de randevum var bakalim ne olucak çok sıkıntılı bi iş özellikle hamilelikte 2 nin altında tutmak istiyo doktorlar ayda bir kontrollerini ihmal etme benim 1.5 ay oldu randevu alamıyorum bi türlü burada

Öyle kötü rüyalar gördümki bu gece kızlar bebegimle alakali rabbim hayırlara çıkarsın insallah zaten bir kac saat ancak uyuyorum ondada ne ara rüya görüyorum anlamıyorum valla...... ilk oglumda da hiç uyumazdim buda da aynı uykuya hasret kaldım resmen

canım tam iyileşmemişti zaten. tekrar hamile kalınca tansiyon falan da çıkmaya başlayınca arttı biraz protein

Canım sen vurdurmuyosun ömür boyu koruyiculugu var bende vurdurmuyorum aynı senin gibi fazlası bebege zararliymis
Canim sen biyere mi sordun? Ya ben saglikocagina sordum ama aşı kartını bi getir dediler ama bulamıyorum uf kafam cok karisti:/ ama eminim 5 doz yaptirmistim ya

Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
Yiyorum ben kestiğimde pembelik yoksa tam pişmişse yiyorum. Salata yeşillik hiç dışarıda yemiyorum ama nasıl yıkandığını bilmiyorum çünkü.

Canımmm benim de hepsi alındı bende seninle aynı durumdayım . 150 lik içiyorum.dikkat etmemiz lazım

canım tam iyileşmemişti zaten. tekrar hamile kalınca tansiyon falan da çıkmaya başlayınca arttı biraz protein

yaaaa bende öyleyim.işte ben önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim ihmaller yüzünden. Tansiyon benimde çok çıkıyor alfamet içiyorum hep.Böbrek için de tuzsuz bol su ..

Yüksek olunca mı guatr oluyo az cıkıncamı? Mesela benim 0,02 cıktı (s3-s4 normal) kadın doğum dr um sende guatr olabilir dedi. Tiroid düşük olunca bebeğe zararı yok yüksek zararlı dedi endokrinoloji bölümüne git kendin için dedi. Devlet hastanesine bakıyorum endokrinoloji dr u yok önce dahiliyeye muayene olmanız lazım dediler. Özel üniversite hastanelerine baktım ekdokrinoloji bölümü doktorları hep doç ve prof. Muayene ücretide sordum birine 275 lira muayene. Kaldım öyle napıcam bilmiyorum...

aynen şekercimmmmmm ..... kabuslar var ya .... uyan dur .... bebekle ...oğlumla ... eşimle ..kendimle .. herkesle ilgili kabusum var her gece

okuyorum ...duamı ediyorum da yatıyorum ama demek ancak bu kadar oluyor yine de ..şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…