- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.181
amin kuzum aminAmin canım inşallah Allah razı olsun .Evlatlarimiz Sağlıklı sihatli , ailesine- vatanımıza hayirli evlat , Peygamber Efendimize layık bir ümmet , Rabbimin sevdiği bir kul olur inşallah
Ben de gittim pazartesi daha küçük dedi vurmadı. 2 hafta sonra gel dedi.. ozaman giderim bende.. ebenin de elleri çok titriyor. Aşı Nasıl yapicak tırstım
Kizlar bisey soracagim bundan 7 yil once filan brn 5 dozda bu tetaenoz asisini olmustum o zaman bana demislerdi ki omur boyu bu asidan olmana grrek yok demislerdi. Simdi hamiellikte de vurdurmamiz gerekiyormus ya ben acaba vurdurmali miyim vurdurmamali miyim
kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı, tekmeleme olmasa bile kaymalar vb. hissettiğiniz oluyor mu?
Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
Elif, Zeynep benimde çok sevdiğim isimler Zeynep bizimde etrafta çok var Zehra isminide çok severim benimde anneannemin anneannesinin adı :) ama annemin kuzeni koyacak o ismi kısmetse erkektede Yusuf ismini çok seviyorum
Kizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
kramp gibi mi bende de oluyor bazenKizlar son bir saattir sol tarafima uzaniyorum fakat son bi kac saattir surekli alttan igne batar gibi saniyelik aci olusuyo afedersiniz tam vajenin orda korkuyorum normal mi acaba saniyelik aralarla oluyo surekli
Benim mom değerim 0.70 ama cinsiyetini daha öğrenmedikKızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum
geçmiş olsun.yorma kendini ve stres yapma hiçbirşeye
Dualarımız seninle canım korkma inşallah sağ salim kavuşacaksın
Allahım yardımcın olsun cnm benimm.Geçmiş olsun.dualarımız seninle.
Cok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninle
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdi
3. ay tamamlanınca her zaman olabilen bir aşı imiş .
Hemşeriye aşıdan önce melissa çayı falan içir bi sakinleşsin
5 doz tamamladı ise gerek yok canım
2 gün önce evet ... iki gündür yine anlayamıyorum bebek mi başka bir şey mi ? ama iki gece önce ki netti .
hayırlı olsun canım paşan
bilip güvendiğim yerlerde et yiyorum dışarda evet ... tavuk değil de kırmızı et tüketiyorum .
Salata zaten yemezdim , yıkanma durumundan dolayı ...yememeye devam :)
Oğlumun adı YusufRabbim isimleri ile yaşayacakları hayırlı ömürler nasip etsin evlatlarımıza
Canımmmm çoook çok geçmiş olsun ... aman güvende olun da varsın yine hastane de olun .
Dualarımız seninle
Ah canım çok geçmiş olsun içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz inşallah doktorlara güven onlar ne derse onu yap bebisinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallahKizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
Canım benim var guatr ameliyatı oldum troitlerim alındı ömür boyu ilaç kullanicam benimde hamileliğimi başından beri bi düzene sokamadilar şu an 150 mg ilaç kullanıyorum yarinda endokrin de randevum var bakalim ne olucak çok sıkıntılı bi iş özellikle hamilelikte 2 nin altında tutmak istiyo doktorlar ayda bir kontrollerini ihmal etme benim 1.5 ay oldu randevu alamıyorum bi türlü buradaKızlar tsh sı yüksek çıkanlara sorum var benim 2,93 tü nerdeyse 2 aydır en düşükdoz ilaç kullandım dün baktırdım 0,014 olmuş ilaç bana fazla gelmiş tsh çöm düştüğü için bu sefer t4 yükselmiş alt üst olmuş dengeler yani kestik 2 hafta sonra tkr kontrol umarım bi sıkıntı olmaz bu arada çok düşük old için kusma yapıyormuş benim aşırı var inşallah bi an önce düzene girer, benim gibi ilaçtan. Sonra aşırı düşen var mı birde benim kontrol 1.5 ay sonraydı gittiğim dr Doğum iznine ayrılınca sarktı kontorlm biraz, bu arada bi sorum daha var crp 2,93 çıktı 3,4 tane de lokösit idrar yolu için ürsomin şase verdi ama reçetede hamilelikte kullanılmaması tavsiye ediliyor kullanan varmı birde ben bunu bol su içerek atlatamam mı çok yüksek değil sonuçta
Canim rahim büyüyor ondan korkma yat uzan birazKizlar son bir saattir sol tarafima uzaniyorum fakat son bi kac saattir surekli alttan igne batar gibi saniyelik aci olusuyo afedersiniz tam vajenin orda korkuyorum normal mi acaba saniyelik aralarla oluyo surekli
0.56 çıkmış erkek benimkiKızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum
AMinnn inşallah canım benim. senin böbrekler neden yarı yolda bırakmaya başladı çok dikkat et kuzum çok önemli.Böbreğim bitmeye başladığı için bebek gelişemedi.Birazda doktor ihmali ve cahilliğimizden.
Canim sen biyere mi sordun? Ya ben saglikocagina sordum ama aşı kartını bi getir dediler ama bulamıyorum uf kafam cok karisti:/ ama eminim 5 doz yaptirmistim yaCanım sen vurdurmuyosun ömür boyu koruyiculugu var bende vurdurmuyorum aynı senin gibi fazlası bebege zararliymis
Yiyorum ben kestiğimde pembelik yoksa tam pişmişse yiyorum. Salata yeşillik hiç dışarıda yemiyorum ama nasıl yıkandığını bilmiyorum çünkü.Kızlar dışarıda yemek yiyeniniz var mı ? Ben bazen denk gelirse yiyorum ama çok korkuyorum, acaba et tam pişti mi nasıl oldu diye toksaplasma diye bir mikrop var biliyorsunuz bu yüzden çiğ et sakıncalı
Canım benim var guatr ameliyatı oldum troitlerim alındı ömür boyu ilaç kullanicam benimde hamileliğimi başından beri bi düzene sokamadilar şu an 150 mg ilaç kullanıyorum yarinda endokrin de randevum var bakalim ne olucak çok sıkıntılı bi iş özellikle hamilelikte 2 nin altında tutmak istiyo doktorlar ayda bir kontrollerini ihmal etme benim 1.5 ay oldu randevu alamıyorum bi türlü burada
canım tam iyileşmemişti zaten. tekrar hamile kalınca tansiyon falan da çıkmaya başlayınca arttı biraz protein
Yüksek olunca mı guatr oluyo az cıkıncamı? Mesela benim 0,02 cıktı (s3-s4 normal) kadın doğum dr um sende guatr olabilir dedi. Tiroid düşük olunca bebeğe zararı yok yüksek zararlı dedi endokrinoloji bölümüne git kendin için dedi. Devlet hastanesine bakıyorum endokrinoloji dr u yok önce dahiliyeye muayene olmanız lazım dediler. Özel üniversite hastanelerine baktım ekdokrinoloji bölümü doktorları hep doç ve prof. Muayene ücretide sordum birine 275 lira muayene. Kaldım öyle napıcam bilmiyorum...Canım benim var guatr ameliyatı oldum troitlerim alındı ömür boyu ilaç kullanicam benimde hamileliğimi başından beri bi düzene sokamadilar şu an 150 mg ilaç kullanıyorum yarinda endokrin de randevum var bakalim ne olucak çok sıkıntılı bi iş özellikle hamilelikte 2 nin altında tutmak istiyo doktorlar ayda bir kontrollerini ihmal etme benim 1.5 ay oldu randevu alamıyorum bi türlü burada
Öyle kötü rüyalar gördümki bu gece kızlar bebegimle alakali rabbim hayırlara çıkarsın insallah zaten bir kac saat ancak uyuyorum ondada ne ara rüya görüyorum anlamıyorum valla...... ilk oglumda da hiç uyumazdim buda da aynı uykuya hasret kaldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?