- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.201
Hımmm tam olarak ne diye geçiyor canımultrason kağıdının sağ altı köşesinde
Hamilelik başında toxoplazma testi yapıyorlar orda belli oluyor geçirip geçirmediğinBen geçirmedim hiç
Benim şaka gibi ya 2.93 ten 0,014 e ben 25lik kullanıyordum birdeCok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninle
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdi
Ben tiroid hastasiyim. Hamile kalinca yukseldi. 4.7idi.ilacim 50den 75e cikti. Sonucum da 1.8e dusmustu sanirim. Doktorum 75e devam et dedi. Ocakta doktora gidecegim icin ozaman baktiracagim. Benim de asiri bulanti ve gun asiri kusuyorum nerdeyse ama hep vardi 6-7.haftadan beriKızlar tsh sı yüksek çıkanlara sorum var benim 2,93 tü nerdeyse 2 aydır en düşükdoz ilaç kullandım dün baktırdım 0,014 olmuş ilaç bana fazla gelmiş tsh çöm düştüğü için bu sefer t4 yükselmiş alt üst olmuş dengeler yani kestik 2 hafta sonra tkr kontrol umarım bi sıkıntı olmaz bu arada çok düşük old için kusma yapıyormuş benim aşırı var inşallah bi an önce düzene girer, benim gibi ilaçtan. Sonra aşırı düşen var mı birde benim kontrol 1.5 ay sonraydı gittiğim dr Doğum iznine ayrılınca sarktı kontorlm biraz, bu arada bi sorum daha var crp 2,93 çıktı 3,4 tane de lokösit idrar yolu için ürsomin şase verdi ama reçetede hamilelikte kullanılmaması tavsiye ediliyor kullanan varmı birde ben bunu bol su içerek atlatamam mı çok yüksek değil sonuçta
Ben de gecirmedim. Ozel hastanedeki doktor istemisti. Ama her doktor istemiyor sanirim. Gecirmemisim. Cig et yeme. Kedi kopekten uzak dur dedi. Ben bazen et yiyorum disarda. Dikkat etmek gerekHamilelik başında toxoplazma testi yapıyorlar orda belli oluyor geçirip geçirmediğin
Aman ihmal etme benimde mecburen süre uzadı ve aşırı düştüCanım benim var guatr ameliyatı oldum troitlerim alındı ömür boyu ilaç kullanicam benimde hamileliğimi başından beri bi düzene sokamadilar şu an 150 mg ilaç kullanıyorum yarinda endokrin de randevum var bakalim ne olucak çok sıkıntılı bi iş özellikle hamilelikte 2 nin altında tutmak istiyo doktorlar ayda bir kontrollerini ihmal etme benim 1.5 ay oldu randevu alamıyorum bi türlü burada
Dikkat et o zaman canım çokBen de gecirmedim. Ozel hastanedeki doktor istemisti. Ama her doktor istemiyor sanirim. Gecirmemisim. Cig et yeme. Kedi kopekten uzak dur dedi. Ben bazen et yiyorum disarda. Dikkat etmek gerek
Cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun canim.Kizlar sizden dua istiyorumis yerinde dayanilmaz agrilarim oldu hastaneye gittik doktor karindan bakti kasilman var dedi.cok agrim olunca bide alttan bakti acilma var fakulteye gidin hemen ilerleyebilir gerekirse dikis atilir dedi.fakulteye geldik hoca bulamadk ama yandal hocaları bakti goremediler acilma falan ama goz onunde olayim diye yatis yaptilar çok agrim sancim var.serum taktilar bakalm hastanelere tekrar donus yaptım kismet.bebegim iyi olsun da hic biside gözüm yok yatarim gerekirse doguma kadar
Benimde 6. Haftadan beri var ama artık hafifler diye düşündüm maalesef hala çok yoğunBen tiroid hastasiyim. Hamile kalinca yukseldi. 4.7idi.ilacim 50den 75e cikti. Sonucum da 1.8e dusmustu sanirim. Doktorum 75e devam et dedi. Ocakta doktora gidecegim icin ozaman baktiracagim. Benim de asiri bulanti ve gun asiri kusuyorum nerdeyse ama hep vardi 6-7.haftadan beri
o cizgi gobekten asagi dogru uzanan hafif kahvemsi cizgiyse evet bende olmaya basladi. leke sanmistim ama normalmisKızlar karnınızda şu hamilelikte oluşan çizgiden çıkmaya başladı mı? Bende henüz yok belki olmaz diye seviniyorum. Kaçıncı aydan itibaren çıkmaya başlar o çizgi?
Daha cok erken degil mi cizgi icin. Ama bazilarinda cikmiyormus. Zaten sonra kayboluyor tekrar sanirimKızlar karnınızda şu hamilelikte oluşan çizgiden çıkmaya başladı mı? Bende henüz yok belki olmaz diye seviniyorum. Kaçıncı aydan itibaren çıkmaya başlar o çizgi?
yaaaa bende öyleyim.işte ben önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim ihmaller yüzünden. Tansiyon benimde çok çıkıyor alfamet içiyorum hep.Böbrek için de tuzsuzbol su ..
Benim de oyle. Hala kusuyorum. Tam gecti kusmalar diyorum kendini belli ediyor yine basliyor.16haftada belki gecerBenimde 6. Haftadan beri var ama artık hafifler diye düşündüm maalesef hala çok yoğun
yok canim. olmaz endiselenme. bende cekiyorum temizlik yaparken falan.dikkat etmek lazim ama fazla da sakinmaya gerek yok. sakinan goze cop batar.İyi akşamlar kızlar ben az önce koltuğu tabi hamileligimi unutum kaldiriyim dedim hafif kaldırdım hemen aklıma gelince bıraktım şuan hafif agrim var kötü bsy olmaz dimi
O bende de oluyor canım. Sanki de iğne batıyordu. Idrar yolu enf. Şüphelendim ve cıktı da. Ama hala var. Belki de bi sebebi yoktur. Benim enf. Zaten çıkacağı vardır.Kizlar son bir saattir sol tarafima uzaniyorum fakat son bi kac saattir surekli alttan igne batar gibi saniyelik aci olusuyo afedersiniz tam vajenin orda korkuyorum normal mi acaba saniyelik aralarla oluyo surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?