2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar kızlar ben az önce koltuğu tabi hamileligimi unutum kaldiriyim dedim hafif kaldırdım hemen aklıma gelince bıraktım şuan hafif agrim var kötü bsy olmaz dimi

Cok gecmis olsun canim simsiki tutunsun bebegin dualarimz seninle
benim en son 1.47 ye dusmustu 50mcg lik kullaniyorum hala bi kac gun sonra tekrar gidip olcturucem, bulantilarim da var acaba cok mu dustu benim de merak ettim simdi
Benim şaka gibi ya 2.93 ten 0,014 e ben 25lik kullanıyordum birde

Ben tiroid hastasiyim. Hamile kalinca yukseldi. 4.7idi.ilacim 50den 75e cikti. Sonucum da 1.8e dusmustu sanirim. Doktorum 75e devam et dedi. Ocakta doktora gidecegim icin ozaman baktiracagim. Benim de asiri bulanti ve gun asiri kusuyorum nerdeyse ama hep vardi 6-7.haftadan beri

Aman ihmal etme benimde mecburen süre uzadı ve aşırı düştü

Kızlar karnınızda şu hamilelikte oluşan çizgiden çıkmaya başladı mı? Bende henüz yok belki olmaz diye seviniyorum. Kaçıncı aydan itibaren çıkmaya başlar o çizgi?

Cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun canim.

Benimde 6. Haftadan beri var ama artık hafifler diye düşündüm maalesef hala çok yoğun

Kızlar karnınızda şu hamilelikte oluşan çizgiden çıkmaya başladı mı? Bende henüz yok belki olmaz diye seviniyorum. Kaçıncı aydan itibaren çıkmaya başlar o çizgi?
o cizgi gobekten asagi dogru uzanan hafif kahvemsi cizgiyse evet bende olmaya basladi. leke sanmistim ama normalmis

yaaaa bende öyleyim.işte ben önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettim ihmaller yüzünden. Tansiyon benimde çok çıkıyor alfamet içiyorum hep.Böbrek için de tuzsuz bol su ..

canım benim bebegım de ihmaller yüzünden öldü. Vücudum ödemden patlayacak hale geldiği halde tek bir test yapmadı doktorum. son raddeyey gelene kadarda sen iyisin diyip durdu en sonundada hastaneye kabul etmedi beni araitırma hastanesine gönderdi. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ona.

İyi akşamlar kızlar ben az önce koltuğu tabi hamileligimi unutum kaldiriyim dedim hafif kaldırdım hemen aklıma gelince bıraktım şuan hafif agrim var kötü bsy olmaz dimi
yok canim. olmaz endiselenme. bende cekiyorum temizlik yaparken falan.dikkat etmek lazim ama fazla da sakinmaya gerek yok. sakinan goze cop batar.

Kizlar son bir saattir sol tarafima uzaniyorum fakat son bi kac saattir surekli alttan igne batar gibi saniyelik aci olusuyo afedersiniz tam vajenin orda korkuyorum normal mi acaba saniyelik aralarla oluyo surekli
O bende de oluyor canım. Sanki de iğne batıyordu. Idrar yolu enf. Şüphelendim ve cıktı da. Ama hala var. Belki de bi sebebi yoktur. Benim enf. Zaten çıkacağı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…