2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben canım hafif hafif bel kasık agrısı ve alt trafta batma var dinleniyorum geçmiyor bi duşa giricem geçmezse acile gidicem
Canim bnim belimde dunden beri agriyor Bn duş aldm daha cok artti bnce duş alma :/ Insallah normaldirr cnm uzun zamandir yasamiyorm bnde ilk aylarda yerleştigi icindir dedim de simdi ne icin?

Kızlar cinsiyeti öğrenenler ikili taramada ki beta hcg değeri karşısındaki mom değerini yazabilir mi 1 altı olanların erkek üstü olanların kız diyolar çok merak ediyorum
Burada xra isimli bir arkadaşta yazmıştı.. "F-bhcg ve Pap-a değerlerinin ikisi de 1'in üstü ise kız, altı ise erkek bebek oluyormuş, biri 1'den fazla diğeri 1'den az ise değişiyormuş " diye.. Tabi büyük olasılıkla tutuyor demişti, değişedebilir yani.. Bakalım benim ikisininde düzeltilmiş mom değerleri 1'den fazla.. Bu hafta öğrenebilirsem yazarım sana..
Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin..

Kizlar kan ilacina basladigimdan beri koltuk altimda ve kasik bolgemr yakin yerlerde kizariklik döküntü oldu kasinma var bende pişik kremi suruyorum yasayan var mi icinizde
sağlık ocagına danış yan etki yapmış olabilir ilavı degiştirmek zorunda kalabilrler

Canim bnim belimde dunden beri agriyor Bn duş aldm daha cok artti bnce duş alma :/ Insallah normaldirr cnm uzun zamandir yasamiyorm bnde ilk aylarda yerleştigi icindir dedim de simdi ne icin?
genişliyor cnm vucudun bel agrısıda cok normal :)

Ben ilk aylarda bile yaşamadım o yüzden korkuyorum canım gecen karın ağrım vardı duş iyi gelmişti ama bilmiyorum iyi mi kötü mü

Bnimkinde fß_hCG 20 ng/ml 0,56 MoM
PAPP_A 5,93 1,20 MoM

Cuma gunu cinsiyeti ogreniczz:))

İyi akşamlar kızlar ben az önce koltuğu tabi hamileligimi unutum kaldiriyim dedim hafif kaldırdım hemen aklıma gelince bıraktım şuan hafif agrim var kötü bsy olmaz dimi
Zermina canım dikkat et kendine.. Daha ağırlaşmadığımız için kafa dalgınlığı ile unutabiliyoruz hamileliği.. Ama panikte yapma, eskiler neler neler yapmışlar.. Çok ve geçmeyen ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yok, inşallah..

Ben canım hafif hafif bel kasık agrısı ve alt trafta batma var dinleniyorum geçmiyor bi duşa giricem geçmezse acile gidicem
Geçmiş olsun mi-nick.. Ara ara bel, kasık ağrıları normal tabi de, senin ikinci gebeliğin olduğu için daha iyi bilirsin ağrıların boyutunu.. İnşallah geçer..
Yarınki randevu sonucunu da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…