2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir garip yolcu geçmiş olsun bence açılma yoktur merak etme
Kilo konusuna değinilmiş ben ilk hamileliğinde 52 ile hamile kaldım 72 doğum yaptım .temmuzda doğum yaptım eylülde 52 ye duamusttum yani 20 kilo verdim iki ayda
Verilir emizrilince veriliyor
Bende 5 doZ iğne yaptırdım ilk gebelikte tetanoz icin yapılmaya gerek yok artık
Benim cinsiyet hala belli değil bu arada bugün muayeneye gittim cihaz eski göremem dedi söylemedi iki hafta sonra üçlü test için çağırdı

Biliyorum canım ama 5AA 5ba gibi 4ab gibi harfleri oluyor ya onları biliyor musun diye merak ettim. Kaç çocuk düşünüyorsun ?
Yok öyle bir bilgi verilmedi bize kağıtta da yazmiyordu Allah nasip ederse bu son olacak canım 3 Çocuğu hakkı ile büyütmeyi nasip etsin allahim,biz bilmeden dondurduk senesi gelmişti imha mı edelim dediler bizde yok dedik o zaman bu sene haziran ayında sözleşme bitiyor yasal sınır da bittiğinden otomatik imha edilecek embriyolar sizin var mı dondurulmuş

Aynn aynn :)) Hayirlisii seneyede onlari konusuruuuuuzz❤❤❤❤Sen ogrendn mi cinsiyetii
Ay yok canim yaa.. 12. Haftada kız olabilir dedi, 13. Haftada bir çıkıntı gördüm erkek olabilir dedi.. Bakalım cumartesi günü gideceğim inşallah öğrenirim.. Ben ne zaman gitsem uyuyor.. Bir uyanık halini göremedim..
Aynen, olmayan şeyler olduğu anda insan panikliyor.. Ama birşey yoktur.. Hadi bakalım cinsiyete son saatler..
benim ikili testte papp-a 3263 mom 3.49
T-hcg 128 mom 1.06
Acaba kizmi bu degerlere gore :)
Şimdi senin düzeltilmiş mom değerlerin 3.40 ve 1.06 değil mi canım? Öyle ise ikisi de 1'den yüksek gözüküyor.. Bu durumda teori doğruysa kız..
Mesela ben rus takvimine baktım kız diyor, Çin takvimine baktım kız diyor, bu değerler de kız diyor.. Cumartesi cinsiyeti için erkek bebek denirse tüm teorileri çürütmüş olacağım.. bakalım hayırlısı ne ise o olsun..

Kilo almadan iyi tabi de,napalim aç mı kalalım :) 30 kilo alan da veriyor bazen 10 kilo alan veremiyor. Dikkat etmek gerek biliyoruz da anca bu kadar oluyor

aç mı kalalım sloganımız olsun bacım

ben de 6 kilo almisim. cok almisim diye sitemleniyodum. vazgectim bebis saglikli olsun da gerisi bos.

amin canım .
ama sen yat kalk 6 kilona şükret aus ablanız da rekor

yanliş yazıldı 12haftada kız degıp sonradan degısen var mı
Doktorun cihazı ne kadar iyi olsa da, tutmayabilir.. Bebeğin cinsiyet organı anca gelişiyor galiba.. Genelde erkek dendiğinde değişmiyor de kız da ihtimal var.. Hoş
Erkek deyip değişende oluyor.. Oran hep %50.. 2-3 hafta daha beklemek en doğrusu.. Hayırlısı olsun..

sagol canım devlette 2lı test ıcın gıtmıstım ultrasyonda doktor baktı en basta belı etmıyo dedı sonra yuksek ıhtımal kıza bebzıyo dedı

sagol canım devlette 2lı test ıcın gıtmıstım ultrasyonda doktor baktı en basta belı etmıyo dedı sonra yuksek ıhtımal kıza bebzıyo dedı
Rica ederim.. Bu yıl istanbulda bir komşumuzun başına geldi, kadına 6 ay kız demişler, 7.ay erkek olacak denmiş.. Devlet Hastanesinde cihazlar eski zaten.. Bir sonraki randevuda net öğrenirsiniz inşallah..

bana afiyet olur canım , yerken erol taşın mağarada tavuk yeme sahnesi gibiyim

ay bu çok iyiymiş aus deyince aklıma hep bu foto gelir artık

Bi idrar tahlili ver istersen.
yarın genel bi tahlil yapılcak sanırım duştan sonra azaldı biraz daha iyiyim şimdi, bi de kabızlık belası var ona acilen çare bulmam lazım dr dan ilaç istiycem doğal yollar fayda etmiyor ://

yanliş yazıldı 12haftada kız degıp sonradan degısen var mı
11+4 te kıza benziyor dendi yarın kesinleşcek bakalım değişirse yazarım :))

Aynen, olmayan şeyler olduğu anda insan panikliyor.. Ama birşey yoktur.. Hadi bakalım cinsiyete son saatler
aynen sağlıklısı hayırlısı bakalım :)

daha güzelim ya

ikiside kan sulandırıcı degilmi neden clexane 2 defa yapıyorsun ki?

canım onun dozu düşük dedi bana. Bnim pıhtılaşmam çok yüksek değildi ama bende tansiyon ve kalp hastalığı geni de varmış hem anne hem babadan. o yüzden yüksek olmalıymış.

ama bu arada şimdi aklıma geldi acaba etkiler mi bilemiyorum ama ben doktora gitmeden 3 gün önce iğne bitmişti. acaba o düşürür mü oranı. aspirin etkisini kesmek için en az 2 hafta bırakmak lazım ama iğnede nasıl acaba..

ignenin etkisi 12 saat ama hap kullandıgın için kan sonucunu etkilemez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…