- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #15.281
Yok öyle bir bilgi verilmedi bize kağıtta da yazmiyordu Allah nasip ederse bu son olacak canım 3 Çocuğu hakkı ile büyütmeyi nasip etsin allahim,biz bilmeden dondurduk senesi gelmişti imha mı edelim dediler bizde yok dedik o zaman bu sene haziran ayında sözleşme bitiyor yasal sınır da bittiğinden otomatik imha edilecek embriyolar sizin var mı dondurulmuşBiliyorum canım ama 5AA 5ba gibi 4ab gibi harfleri oluyor ya onları biliyor musun diye merak ettim. Kaç çocuk düşünüyorsun ?
yanliş yazıldı 12haftada kız degıp sonradan degısen var mıKızlar kız nebışınıze degıp erkek cıkan varmı aranızda 12haftalıkken
Ay yok canim yaa.. 12. Haftada kız olabilir dedi, 13. Haftada bir çıkıntı gördüm erkek olabilir dedi.. Bakalım cumartesi günü gideceğim inşallah öğrenirim.. Ben ne zaman gitsem uyuyor.. Bir uyanık halini göremedim..Aynn aynn :)) Hayirlisii seneyede onlari konusuruuuuuzz❤❤❤❤Sen ogrendn mi cinsiyetii
Aynen, olmayan şeyler olduğu anda insan panikliyor.. Ama birşey yoktur.. Hadi bakalım cinsiyete son saatler..İlk gebeliğim felaketti canım kıyasladığım zaman bunda çok iyi gidiyor diyordum ama bunda da başladı ağrılar, hiç olmayıpta bir anda olunca panikliyorum, yarın saat 15te randevum erkenden uyucam cabucak sabah olsun göreyim miniğimi
inşallah canım benim
Şimdi senin düzeltilmiş mom değerlerin 3.40 ve 1.06 değil mi canım? Öyle ise ikisi de 1'den yüksek gözüküyor.. Bu durumda teori doğruysa kız..benim ikili testte papp-a 3263 mom 3.49
T-hcg 128 mom 1.06
Acaba kizmi bu degerlere gore :)
Benim ilk çocuğumda 12 haftalıkken kız dendi erkek cıktı 16 haftadaKızlar kız nebışınıze degıp erkek cıkan varmı aranızda 12haftalıkken
Kilo almadan iyi tabi de,napalim aç mı kalalım :) 30 kilo alan da veriyor bazen 10 kilo alan veremiyor. Dikkat etmek gerek biliyoruz da anca bu kadar oluyor
ben de 6 kilo almisim. cok almisim diye sitemleniyodum. vazgectimbebis saglikli olsun da gerisi bos.
ay ınşllah bendede olurBenim ilk çocuğumda 12 haftalıkken kız dendi erkek cıktı 16 haftada
Doktorun cihazı ne kadar iyi olsa da, tutmayabilir.. Bebeğin cinsiyet organı anca gelişiyor galiba.. Genelde erkek dendiğinde değişmiyor de kız da ihtimal var.. Hoşyanliş yazıldı 12haftada kız degıp sonradan degısen var mı
sagol canım devlette 2lı test ıcın gıtmıstım ultrasyonda doktor baktı en basta belı etmıyo dedı sonra yuksek ıhtımal kıza bebzıyo dedıDoktorun cihazı ne kadar iyi olsa da, tutmayabilir.. Bebeğin cinsiyet organı anca gelişiyor galiba.. Genelde erkek dendiğinde değişmiyor de kız da ihtimal var.. Hoş
Erkek deyip değişende oluyor.. Oran hep %50.. 2-3 hafta daha beklemek en doğrusu.. Hayırlısı olsun..
Rica ederim.. Bu yıl istanbulda bir komşumuzun başına geldi, kadına 6 ay kız demişler, 7.ay erkek olacak denmiş.. Devlet Hastanesinde cihazlar eski zaten.. Bir sonraki randevuda net öğrenirsiniz inşallah..sagol canım devlette 2lı test ıcın gıtmıstım ultrasyonda doktor baktı en basta belı etmıyo dedı sonra yuksek ıhtımal kıza bebzıyo dedı
ay ınşallah canımRica ederim.. Bu yıl istanbulda bir komşumuzun başına geldi, kadına 6 ay kız demişler, 7.ay erkek olacak denmiş.. Devlet Hastanesinde cihazlar eski zaten.. Bir sonraki randevuda net öğrenirsiniz inşallah..
sadece iğnemi kullanıyorsun suan ve kaçlık?
Olsun vallaaaaç mı kalalım sloganımız olsun bacım
amin canım .
ama sen yat kalk 6 kilona şükretaus ablanız da rekor
ikiside kan sulandırıcı degilmi neden clexane 2 defa yapıyorsun ki?hibor 5000 canım her gun ayrıca aspirin alıyorum. clexan kullansam 2 defa yapacakmışım günde
ay bu çok iyiymiş aus deyince aklıma hep bu foto gelir artıkbana afiyet olur canım , yerken erol taşın mağarada tavuk yeme sahnesi gibiyim
yarın genel bi tahlil yapılcak sanırım duştan sonra azaldı biraz daha iyiyim şimdi, bi de kabızlık belası var ona acilen çare bulmam lazım dr dan ilaç istiycem doğal yollar fayda etmiyor ://Bi idrar tahlili ver istersen.
11+4 te kıza benziyor dendi yarın kesinleşcek bakalım değişirse yazarım :))yanliş yazıldı 12haftada kız degıp sonradan degısen var mı
aynen sağlıklısı hayırlısı bakalım :)Aynen, olmayan şeyler olduğu anda insan panikliyor.. Ama birşey yoktur.. Hadi bakalım cinsiyete son saatler
ay bu çok iyiymiş aus deyince aklıma hep bu foto gelir artık
yarın genel bi tahlil yapılcak sanırım duştan sonra azaldı biraz daha iyiyim şimdi, bi de kabızlık belası var ona acilen çare bulmam lazım dr dan ilaç istiycem doğal yollar fayda etmiyor ://
11+4 te kıza benziyor dendi yarın kesinleşcek bakalım değişirse yazarım :))
aynen sağlıklısı hayırlısı bakalım :)
Hamilelik başında toxoplazma testi yapıyorlar orda belli oluyor geçirip geçirmediğin
ikiside kan sulandırıcı degilmi neden clexane 2 defa yapıyorsun ki?
ignenin etkisi 12 saat ama hap kullandıgın için kan sonucunu etkilemez sanırım.canım onun dozu düşük dedi bana. Bnim pıhtılaşmam çok yüksek değildi ama bende tansiyon ve kalp hastalığı geni de varmış hem anne hem babadan. o yüzden yüksek olmalıymış.
ama bu arada şimdi aklıma geldi acaba etkiler mi bilemiyorum ama ben doktora gitmeden 3 gün önce iğne bitmişti. acaba o düşürür mü oranı. aspirin etkisini kesmek için en az 2 hafta bırakmak lazım ama iğnede nasıl acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?